Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@08:39:32 GMT

حمله ملخ‌ها به ایران عمدی بوده؟

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۸۰۷۶

ساعت24 - رئیس سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه فائو با اعزام نماینده خود به ایران احتمال عمدی بودن حمله ملخ‌ها به ایران را بررسی می‌کند، گفت: کشورهای همسایه در سال‌های گذشته همکاری بیشتری برای مبارزه با ملخ‌های مهاجم داشته‌اند.

رئیس سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه فائو با اعزام نماینده خود به ایران احتمال عمدی بودن حمله ملخ‌ها به ایران را بررسی می‌کند گفت: کشورهای همسایه در سال‌های گذشته همکاری بیشتری برای مبارزه با ملخ‌های مهاجم داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا درگاهی رئیس سازمان حفظ نباتات کشور امروز در نشست خبری گفت: ملخ‌های صحرایی آفت‌های خطرناکی بوده و همه چیزخواری هستند و هر از نوع گیاهی که در مقابلشان باشد تغذیه می‌کنند.

او افزود: این ملخ‌ها به طور معمول ۵۹ کشور دنیا را مورد تهاجم قرار می‌دهند که کانون اصلی آنها شمال و شرق آفریقاست.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور ادامه داد: این ملخ‌ها ۳۰ درصد اراضی دنیا را در اختیار دارند و تا زمانی که غذایشان کم شود به دیگر کشورها از جمله ایران حمله‌ور می‌شوند.

درگاهی ادامه داد: ملخ‌هایی که به ایران حمله می‌کنند به طور معمول از شمال آفریقا به شبه‌جزیره عربستان رفته و از آنجا به ایران می‌آیند هر چند که ملخ‌هایی نیز به صورت دسته‌های پراکنده در خود عربستان حضور دارند.

سطح حمله ملخ‌ها به ایران در ۴۰ سال گذشته به ایران بی‌سابقه بوده است

او گفت: این ملخ‌ها طول پروازی زیادی دارند به طوریکه می‌توانند در روز ۲۰۰ تا ۴۰۰ کیلومتر پرواز کنند که این امر مشکلاتی را برای کانون کوبی (سم‌پاشی) آنها ایجاد می‌کند.

او گفت: در گذشته ملخ‌های مهاجمی نیز از سمت پاکستان و هندوستان به ایران حمله‌ور شده بودند اما ملخ‌هایی که اکنون به ایران آمده‌اند از سمت شمال آفریقا و شبه جزیره عربستان هستند.

رئیس سازمان حفظ نباتات تاکید کرد: این سطح از حمله ملخ‌ها به کشور در ۴۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است و ما در سال‌های پیش تنها در سطحی بالغ بر ۲ تا ۳ هزار هکتار برخورد داشتیم که اکنون به ۵۱ هزار هکتار رسیده که این رقم باید تا ۲۰۰ هزار هکتار افزایش یابد.

ملخ‌های حمله‌کننده به ایران همه چیز خوار هستند

او با بیان اینکه ملخ‌ها انواع مختلفی دارد گفت: همه ملخ‌ها قابلیت پرواز را ندارند و تنها جهنده هستند اما این دسته از ملخ‌ها خطرناک و همه چیز خوار هستند و همه گیاهان را می‌خورند و با توجه به آرواره‌های قوی که دارند می‌توانند پوست درختان را نیز بخورند.

درگاهی گفت: ملخ‌هایی که به ایران حمله کرده‌اند ۵۰ میلیون قطعه هستند و فعالیت آنها ادامه دارد و ما طی روزهای آینده مبارزه خواهیم داشت.

او گفت: این ملخ‌ها ابتدا تغذیه کوچکی می‌خورند و بعد اقدام به جفتگیری و تخم‌ریزی می‌کنند بنابراین لازم است که قبل از مرحله تخم‌ریزی با آنها مبارزه صورت گیرد.

منبع: تسنیم

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۸۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، مدیرمبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشورگفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

معین با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتارزیر سطح کشت گندم آبی و دیم است گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.

وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

مدیرمبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور اظهارداشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پورهاید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه واصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

دراستان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزارهکتار گندم علیه سن سمپاشی و مبارزه شده است و قراراست ۱۵۰ هزارهکتار دیگرصورت گیرد.

دیگر خبرها

  • قتل تکان‌دهنده مادر و پسر جوان با آتش‌سوزی عمدی مرد نقاش
  • در شش ماه گذشته در یک جنگ دو مرتبه شکست اطلاعاتی خوردیم + فیلم
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • حمله موشکی اسرائیل به سامانه پدافندی اس ۳۰۰ اصفهان صحت دارد؟ /بررسی یک ادعا از سوی خبرگزاری دولت
  • طالبان حاضر است آب را هدر بدهد اما آب به ایران نرسد | ماجرای تلخ انحراف عمدی بخش عمده‌ای از آب‌های مشترک ایران و افغانستان به سمت شوره‌زارها!
  • متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق
  • متن کامل گزارش نهایی تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • ارسال گزارش تحقیق و تفحص سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه
  • حمله به سایت اس ۳۰۰ اصفهان؛ از ادعا تا واقعیت/ تصاویر ماهواره‌ای چه می‌گوید؟ (+عکس)
  • به طور عملی جهان وارد جنگ جهانی سوم شده است/ در چند سال گذشته بر سر بی‌طرفی چه آمد؟