Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@16:24:30 GMT

آزمون وکالت حذف نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۸۵۳۹

نایب‌رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از افزایش جذب متقاضیان در حرفه وکالت خبر داد و گفت: طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» به‌زودی به صحن این کمیسیون ارائه می‌شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، طبق اظهار نظر کارشناسان، تعیین ظرفیت برای آزمون وکالت یکی از موانع اصلی اشتغال جوانان در بازار خدمات حقوقی بوده که به همین دلیل، طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» از سوی برخی نمایندگان در مجلس اعلام وصول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما با شروع بررسی طرح مذکور در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، گمانه‌زنی و نگرانی‌هایی از سوی برخی اعضای کانون وکلا مبنی بر حذف آزمون وکالت مطرح شد و از سوی دیگر بسیاری از وکلا و دانش آموختگان این رشته با ابراز نگرانی خود و ثبت مطالبات خود در سامانه فارس من با عناوین به معضل بیکاری وکلای جوان رسیدگی شود، تصویب طرح جامع دانشجویان وکالت، حذف معیار محدودیت ظرفیت از حرفه وکالت، حذف انحصار در شغل آزاد وکالت و حذف آزمون ومشمولان نمی‌توانند در آزمون وکالت شرکت کنند، قانونی جهت مساعدت تصویب کنید! خواهان رسیدگی به این مشکلات شدند.

محمد کاظمی در گفتگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس ضمن تکذیب اظهارات برخی از اعضای کانون وکلا در خصوص حذف آزمون وکالت، گفت: هدف از طرح جامع پذیرش و آموزش وکالت، حذف آزمون وکالت نبوده است بلکه از طریق اصلاح سازوکار پذیرش در آزمون وکالت، تعداد بیشتری از متقاضیان در حرفه وکالت جذب خواهند شد.

وی با تأکید بر ضرورت افزایش وکیل در کشور، گمانه‌زنی‌های برخی از اعضای کانون وکلا مبنی بر حذف آزمون وکالت در طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» را رد کرد.

نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس اظهار داشت: فرایند صدور پروانه وکالت در طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» نیز مبتنی بر قبولی در آزمون وکالت است و مطابق با مفاد طرح نیز، آزمون وکالت باید برگزار شود.

کاظمی با تأکید بر اینکه باید تعداد بیشتری از متقاضیان در حرفه وکالت جذب شوند، گفت: هدف طرح مذکور اصلاح سازوکار قبولی در آزمون وکالت است.

نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در خصوص آخرین وضعیت بررسی طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» گفت: گزارش کارگروه در خصوص بررسی طرح، به‌زودی به صحن کمیسیون ارائه می‌شود که بعد از آن، طرح در دستور کار کمیسیون قرار می‌گیرد.

وی در مورد نحوه بررسی طرح بعد از ارائه گزارش کارگروه تصریح کرد: گزارش کارگروه مربوطه در صحن کمیسیون بررسی و اصلاحات لازم صورت می‌گیرد؛ این درحالی است که گزارش کارگروه در حال تکمیل است و این کارگروه تا هفته آینده، گزارش خود را به صحن کمیسیون ارائه می‌دهد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تابناک آزمون وکالت کمیسیون حقوقی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۸۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد

نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: در ۳ سال اخیر شمار جذب دانشجو در ۲ دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی ۳۰۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد وحیدی امروز _ یک شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در همایش تجلیل از معلمان برتر خراسان شمالی اظهار کرد: برکات سفر رهبر معظم انقلاب همچنان در این استان تداوم دارد به طوری که اکنون پروژه ساخت مدارس با هزار و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات سفر رهبری در دست اجرا است.

وی افزود: ۲,۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار سفر رهبر انقلاب در چهار سال گذشته برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به ترمیم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: ترمیم این سند با اتکا به مدرسه و معلم انجام می‌شود.

وحیدی گفت: جهش تولید دانش بنیان از قانون‌های راهبردی در مجلس یازدهم محسوب می‌شود که ۱۰۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان را پشتیبانی می‌کند و بر این اساس ۵۰۰ هزار میلیارد ریال در بودجه سالانه به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری، کمیسیون برتر مجلس یازدهم معرفی شد، افزود: رویکرد ما ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش بوده و تاکید بر این است که آموزش و پرورش به دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی توجه بیشتری کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: شمار جذب دانشجو در این دو دانشگاه در سه سال اخیر ۳۰۰ درصد رشد دارد.

ابوالقاسم اکبری، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این مراسم اظهار کرد: ۲۹۶ نمونه سوال در مقطع متوسطه اول برگزیده شهرستانی دریافت شد که ۸۷ نمونه در دروس مطالعات اجتماعی، ادبیات فارسی، زبان انگلیسی، ریاضی، علوم تجربی، قرآن و پیام‌های آسمان برتر انتخاب شدند.

وی با بیان اینکه ۶۲۱ نمونه سوال در ۳۴ عنوان درسی مقطع متوسطه دوم به جشنواره ارسال شد که ۱۸۲ نمونه سوال، منتخب استانی شد، خاطرنشان کرد: در مجموع ۲۷۶ نفر در دروس متوسطه اول و دوم منتخب نهایی استان بودند که ۸۵ نفر حائز رتبه شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی اهداف این جشنواره باز آموزی روند طراحی بهینه سوال را افزایش توانمندی همکاران برای طراحی بهینه سوال با توجه به رویکرد راهنمای عمل طراحی سوالات مفهومی آشنایی دانش‌آموزان با سوالات بهینه با توجه به نهایی شدن دروس پایه‌های دهم و یازدهم و دوازدهم و نیز ایجاد بانک سوال معتبر برای استفاده همکاران و دانش آموزان ذکر کرد.

کد خبر 750912

دیگر خبرها

  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • هنیه: توافق باید جامع و مرحله‌ای باشد
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • رقابت بیش از ۱۱ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش