Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - رئيس هيات مديره و مديرعامل شرکت مادر تخصصي صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري بخش کشاورزي گفت: اکنون 130 صندوق حمايت از توسعه بخش کشاورزي با يکهزار و 600 ميليارد تومان سرمايه در کشور فعال است.

به گزارش ايرنا سيد عبدالکريم رضوي روز سه شنبه در حاشيه شوراي سياست گذاري صندوق هاي حمايت از توسعه بخش کشاورزي استان خراسان جنوبي در جمع خبرنگاران افزود: در اين صندوق ها هفت هزار و 500 تشکل و سهامدار فعاليت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: همچنين 101 هزار بهره بردار حقيقي در صندوق هاي استاني، منابع طبيعي و آبخيزداري، تخصصي، شهرستاني و صندوق خرد زنان روستايي عضو هستند.
وي از فعاليت 19 صندوق خرد زنان روستايي در کشور خبر داد و بيان کرد: مجموع سرمايه اين صندوق ها اکنون 11 ميليارد و 600 ميليون تومان است.
مديرعامل شرکت مادر تخصصي صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري بخش کشاورزي اظهار داشت: هدف از صندوق، حمايت از توسعه سرمايه گذاري در بخش کشاورزي است که در زيربخش هاي مختلف فعاليت مي کند.
وي عنوان کرد: به دليل تنوع و گستردگي صندوق ها آيين نامه آن نيز بايد يکسان و به روز شود و تابع يک نظام قرار گيرد که اين موضوع 2 سال است در دستور کار قرار گرفته و در مراحل پاياني قرار دارد.
رضوي از پيگيري آيين نامه رفاهي کارکنان صندوق هاي حمايت از توسعه بخش کشاورزي خبر داد و يادآور شد: آيين نامه مذکور در دست بررسي قرار دارد و پيگيري ها تا رسيدن به نتيجه ادامه خواهد داشت.
وي گفت: بحث حقوق و دستمزد در شوراي سياست ‌گذاري خراسان جنوبي به عنوان يکي از مشکلات صندوق‌ هاي حمايت از بخش کشاورزي مطرح شد که امسال در دستور کار شرکت مادر تخصصي قرار گرفته است.
رئيس هيات مديره و مديرعامل شرکت مادر تخصصي صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري بخش کشاورزي افزود: افزايش سرمايه صندوق‌ هاي مذکور از چند طريق از جمله فروش اموال و امکانات مازاد جهاد کشاورزي انجام مي شود.
وي ادامه داد: در اين زمينه براساس قانون بايستي اعتبار به دست آمده از فروش اموال و امکانات کشاورزي هر منطقه براي افزايش سرمايه صندوق‌ هاي همان منطقه استفاده شود.
رضوي تاکيد کرد: همچنين ماده ٣١ قانون به شوراي برنامه ‌ريزي شهرستان ‌ها و استان‌ ها اين اجازه را داده که پنج درصد از سر جمع تمام منابع مالي را براي افزايش سرمايه صندوق‌ ها مورد استفاده قرار دهند.
وي گفت: استفاده از اعتباراتي که تحت عنوان حوادث به جهاد کشاورزي پرداخت مي شود مي ‌تواند به عنوان سرمايه دايم در صندوق ‌ها سرمايه گذاري شود.
رئيس هيات مديره و مديرعامل شرکت مادر تخصصي صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري بخش کشاورزي اظهار داشت: در بحث صندوق‌ هاي توسعه حمايت از بخش کشاورزي، خراسان جنوبي جايگاه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
وي در ارتباط با مشکل ماليات برخي مديران صندوق هاي توسعه حمايت از بخش کشاورزي يادآور شد: اين مشکل مربوط به قانون بوده که در آن به جاي صندوق ‌ها کلمه صندوق آورده شده و به دنبال حل اين مشکل در مجلس هستيم.
اکنون 14 صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري بخش کشاورزي با پنج هزار و 643 عضو حقيقي و سرمايه 32 ميليارد و 600 ميليون تومان در استان مرزي خراسان جنوبي فعال است.
7557 * 6054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه‌اندازی می‌شود

استاندار کردستان از راه‌اندازی صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی استانداری، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در دیدار با مربیان کردستانی تیم ملی والیبال دانش آموزی که توانسته بودند قهرمانی جهان را کسب کنند، اظهار کرد: حضور دو نماینده کردستانی در قالب تیم ملی والیبال دانش آموزی باعث افتخار است.

وی با بیان این مهم که ورزش نشاط اجتماعی را به همراه دارد، افزود: برای رسیدن به قله‌های افتخار سختی‌های زیادی باید کشید و امروزه مربیان کردستانی توانستند به این مهم دست پیدا کنند و نشان دهند که ورزش کردستان رو به توسعه است.

استاندار کردستان گفت: استان کردستان به دلیل نداشتن صنایع بزرگ با مشکل حامی ورزش رو به رو است که با رایزنی‌هایی که انجام شده است امیدواریم این مهم با راه‌اندازی صندوق از حمایت ورزشی حل شود.

زارعی‌کوشا تصریح کرد: صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای با کمک گرفتن از معادن تا حدودی می‌تواند به حمایت از ورزش کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه استانداری با تمام توان در خدمت ورزش استان است و تا کنون نیز با توجه به ظرفیت‌هایی که داشته به تیم‌های ورزشی کمک کرده است.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه امروزه والیبال کشور در جامعه جهانی شناخته شده است، یادآور شد: والیبال کردستان با توجه به این افتخارات، باعث شده که این رشته در بین خانواده‌ها از جایگاه خاصی برخوردار باشد که می‌طلبد توجه و برنامه‌ریزی دقیق‌تری نیز صورت گیرد.

کد خبر 750170

دیگر خبرها

  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه‌اندازی می‌شود
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته