Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اراک ،  دکتر رضا نظری در نشستی با خبرنگاران به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت با شعار "مراقبت ‌ های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت"، اظهار کرد: یکی از مهمترین عوامل مرگ و میر در جوامع انسانی، سوانح و تصادفات است که باید برای کاهش آن اقدامات پیشگیرانه و خود مراقبتی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به حجم بالای آمار تصادفات در محورهای مواصلاتی شهرستان های ساوه و زرندیه اظهار کرد: هم اکنون جاده شهر صنعتی کاوه جوابگوی حجم بالای تردد نیست و متاسفانه اتفاقات ناگواری از سوانح رانندگی را در این محور شاهد هستیم. 

وی با تاکید بر اینکه بالغ بر 75 درصد تامین سلامت در گرو مشارکت مردمی است و رسانه‌ها اهرم‌های قوی در حساس سازی مردم برای حفظ سلامت خود هستند، افزود: ایمن سازی پارک ها و اماکن عمومی به منظور ارتقای ضریب سلامت نیازمند مشارکت و همراهی عمومی است. 

معاون سابق بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه خواستار ارایه خدمات پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری شد و افزود: در راستای اجرای مراقبت‌های اولیه بهداشتی زیرساخت‌های اولیه بهداشتی با تقویت مراکز جامع سلامت فراهم شده است و حدود ۸۱ درصد مردم طی یکسال گذشته به پایگاه‌های سلامت مراجعه و خدمات لازم را دریافت کردندکه بیش از ۹۶ درصد رضایتمندی مردم را در پی داشته است. 

وی افزود: کنترل بیماری‌های واگیردار در سایه آموزش‌های صورت گرفته انجام شده است و اقدامات زیر ساختی مناسبی صورت گرفته و باید با خطرسنجی و ارائه مشاوره و آموزش به مقابله با بیماری‌های غیرواگیر پرداخت. 

دکتر نظری خواستار تشویق مردم به ارائه خدمات رایگان برای آموزش پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر شد و بر نقش رسانه‌ها در این حوزه تاکید کرد. 

معاون بهداشتی دانشکده علون پزشکی ساوه نیز خواستار نگاه عادلانه و برابری توزیع خدمات در نقاط مختلف شهری و روستایی شد و افزود: مشارکت جامعه و همکاری بین بخشی در این راستا ضروری است. 

دکتر نعمت الله عزیزی از فناوری مناسب که نمونه آن سامانه سیب است و جامعیت خدمات به گونه ‌ ای که باید همگان از خدمات حوزه سلامت بهره مند شوند را در تحقق شعار امسال هفته سلامت مورد تاکید قرار داد و افزود: تعهد سیاسی و پایبندی همه دولت‌ها برای ارایه خدمات رایگان بهداشتی از دیگر الزامات تحقق شعار سال سلامت است. 

وی اولین گام در تحقق شعار امسال را آموزش دانست و افزود: مراقبت‌های بهداشتی مادر و کودک، ایمن سازی و واکسیناسیون، پیشگیری از بیماری‌‌های شایع و درمان آن و آمادگی برای مقابله با بلایای طبیعی و ‌ حوادث از ضروریات است. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جاده دارو علوم پزشکی محورهای مواصلاتی مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۹۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، علی‌ ضامن صالحی‌فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از فعالیت ۳۰۸ خانه بهداشت، ۹۴ پایگاه سلامت، ۱۳۱ مرکز خدمات جامع سلامت و ۲۴ مرکز شبانه‌روزی در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد.

وی افزود: سلامت خانواده و جوانی جمعیت، دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه، برنامه‌‎های متنوعی در طول سال اجرا می‌شود.

علی‌ضامن صالحی‌فرد در راستای تشریح اقدامات مثبت در حوزه بهداشت و درمان این استان، اظهار کرد: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان نوپا در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده، از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری از افزایش یک درصدی موالید در استان، طی سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان، در سال جاری، با شدت بیشتری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، بیان داشت: مقرر شده تا امسال، ارزیابی در این خصوص انجام شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی، دسترسی دارند و در سال جاری، هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان، پیش‌بینی شده است.

صالحی‌فرد با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان، طی سال گذشته، تصریح کرد: در این پویش، بیش از ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون، شرکت کردند که در آگاهی افراد از وضعیت سلامت و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، کمک‌کننده بوده است.

خبرنگار: زهرا خدابنده

انتهای پیام/

کد خبر: 1228248 برچسب‌ها مدافعان سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین
  • فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار سفیر سلامت در مازندران
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • تردد در محور هراز برقرار است
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات