Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- حساب بانکي مشترياني که اطلاعات هويتي آنها ناقص و کد شهاب براي آنها صادر نشده با پايان مهلت تعيين شده توسط بانک مرکزي مسدود و ارايه خدمات برايشان متوقف مي شود؛ اين دسته از مشتريان براي رفع نواقص هويتي، سريعتر به به شعب بانک محل افتتاح حساب مراجه کنند.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا، مهلت بانک مرکزي براي مشتريان بانکي فاقد کد شهاب در اول ارديبهشت ماه به پايان رسيده است که بر اساس آن، علاوه بر مسدود شدن حساب، ارايه همه خدمات بانکي از جمله ساتنا، پايا و چکاوک نيز متوقف مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بانک مرکزي با ابلاغ بخشنامه اي در 12 اسفند 97 ضمن اعلام اين موضوع، اعلام کرد: ارايه همه خدمات بانکي به سپرده گذاران منوط به دريافت شناسه هويت الکترونيکي بانکي (شهاب) خواهد بود.
هدف از ابلاغ اين بخشنامه، مبارزه با پولشويي، ساماندهي حساب‌هاي بانکي، تکميل اطلاعات مشتريان سيستم بانکي و افزايش شفافيت تراکنش‌هاي بانکي اعلام شده است.
بر اين اساس، بانک‌ها و موسسات مالي و اعتباري بايد ضمن قطع خدمات بانکي، حساب مشترياني که به دليل نقص در اطلاعات هويتي، کد شهاب براي آنها در شبکه بانکي صادر نشده، مسدود خواهد شد.
طبق بخشنامه بانک مرکزي، بانک‌ها و مؤسسات مالي براي صدور کد شهابي مشتريان، نياز به در اختيار داشتن اطلاعات هويتي کامل مشتريان دارند در غير اين صورت حساب بانکي مسدود خواهد شد.
کد شهاب، شناسه‌اي 16 رقمي يکتا و ضروري به شمار مي‌رود. مشتريان بانکي که نقص اطلاعات دارند و کد شهاب دريافت نکرده‌اند بايد با مراجعه به شعبه محل افتتاح حساب بانکي نسبت به تکميل اطلاعات هويتي و دريافت کد شهاب اقدام کنند.
** توقف ارايه خدمات پايا و چکاوک
در بخشنامه جديد سامانه نهاب که از سوي رييس کل بانک مرکزي به مديران شبکه بانکي کشور ابلاغ شده است، بانک مرکزي نسبت به برقراري ارتباط برخط با سامانه نهاب به عنوان مرحله جديد عملياتي سازي سامانه نهاب در بانک‌ها تاکيد کرده است.
بانک مرکزي اعلام کرده از ابتداي ارديبهشت ماه سال جاري علاوه بر مسدود سازي برداشت از حساب اشخاص حقيقي فاقد شناسه شهاب، از هر گونه ارائه خدمت در سامانه‌هاي ملي پرداخت از جمله ساتنا، پايا، چکاوک و غيره جلوگيري شود.
** لزوم مراجعه مشتريان به محل افتتاح حساب
بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران به بانک‌ها و موسسات مالي و اعتباري اعلام کرده بايد ارتباط برخط سامانه را با بروزرساني زيرساخت‌هاي فني برقرار کنند و با اعلام به مشتريان نسبت به تکميل اطلاعات حساب بانکي مشتريان اقدام شود تا ريسک شهرت ايجاد نشود.
بر اساس بخشنامه جديد بانک مرکزي ارائه خدمات بانکي به اشخاص حقيقي منوط به داشتن شناسه شهاب عنوان شده و پس از اول ارديبهشت ماه بانک‌ها به صورت قانوني امکان ارايه خدمات به مشتريان حقيقي که شناسه شهاب براي آنها توليد نشده نخواهند داشت و حساب بانکي اين افراد مسدود مي‌شود.
بر همين اساس مشتريان بانکي که نقص اطلاعات دارند يا کد شهاب براي آن‌ها صادر نشده بايد هر چه سريعتر به محل افتتاح حساب براي ارائه اطلاعات هويتي و رفع نواقص به منظور صدور کد شهاب اقدام کنند.
** شهاب و نهاب، ابزارهاي بانک مرکزي براي افزايش نظارت
در اواخر سال 1395 «نظام هويت سنجي اطلاعات مشتريان بانکي (نهاب)» تحت نظارت و رگولاتوري بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران، در دستور کار بانک مرکزي قرار گرفت.
در اين سامانه پايگاه داده اي از اطلاعات هويتي همه مشتريان بانکي اعم از حقيقي، حقوقي و اتباع خارجي ايجاد شده است که نزديک 76 ميليون مشتري را تشکيل مي دهد؛ در اين سامانه اطلاعات مشتريان با سازمان ثبت احوال کشور، ثبت شرکت ها، وزارت امور اقتصادي و دارايي، سامانه استعلام و اخذ کد فراگير اتباع و شرکت هاي خارجي (سامانه فيدا) و همه بانک ها و موسسه هاي اعتباري تحت نظارت بانک مرکزي تجميع شده است.
در حقيقت «نهاب»، پايگاه جامع و يکپارچه اطلاعات هويتي مشتريان موسسه هاي اعتباري به شمار مي آيد و شناسايي کامل مشتريان و ايجاد کنترل هاي لازم بر شيوه عملکرد آنها در شبکه بانکي کشور را تسهيل و تسريع مي کند؛ اين پايگاه داده به هر يک از مشتريان شبکه بانکي کشور شناسه منحصر به فردي به نام شهاب تخصيص مي‌دهد که در اين صورت لازمه بهرمندي از خدمات بانکي برخورداري از اين شناسه خواهد بود.
شهاب يا شناسه هويت الکترونيک بانکي، شناسه منحصر به فرد 16 رقمي به شمار مي‌رود که جهت شناسايي مشتريان بانکي به هريک از اشخاص حقيقي و حقوقي اختصاص مي‌يابد و شامل تمامي اطلاعات هويتي است که بخش مهم و بازوي اجراي طرح ساماندهي اطلاعات مشتريان به عنوان يکي از کلان پروژه‌هاي بانک مرکزي تحت عنوان نهاب محسوب مي‌شود.
اقتصام**2022**9189
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۰۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

امتداد - در نشست روز دوشنبه مورخ سوم اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن و دکتر علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی ایران، تفاهم‌نامه‌ همکاری‌های مشترک درخصوص توسعه خدمات‌رسانی به مشتریان منعقد شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، این تفاهم نامه با هدف توسعه همکاری های فیمابین در زمینه‌های سرمایه‌گذاری، ارائه محصولات بیمه‌ای به ویژه محصولات جدید و نوآورانه بیمه‌ای به متقاضیان، ارائه انواع تسهیلات و خدمات بانکی و سپرده‌گذاری وجوه بیمه مرکزی در بانک مسکن با رعایت قوانین و مقررات مربوط به امضا رسید.

افزایش رضایتمندی و خدمت‌رسانی حداکثری به مردم شریف ایران اسلامی با معرفی محصولات بانکی- بیمه‌ای
دکتر سیدعباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در خصوص قرارداد همکاری فوق گفت: پس از بررسی‌های به عمل آمده و برگزاری جلسات کارشناسی متعدد در راستای افزایش رضایتمندی مشتریان، ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمت رسانی به ملت شریف ایران اسلامی و توسعه و گسترش تعاملات و همکاری‌های مشترک فیمابین نظام بانکی و صنعت بیمه کشور، تفاهم‌نامه‌ای درخصوص خدمت‌رسانی حداکثری به مردم شریف کشورمان از طریق ارائه محصولات بانکی – بیمه ای منعقد شد.
همچنین مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به تاثیر مثبت توسعه بخش مسکن بر رونق اقتصادی کشور گفت: توسعه بخش مسکن، تاثیر بسزایی بر رشد اقتصادی کشور دارد و ضرورت برنامه‌ریزی برای تحول و پیشرفت بخش مسکن در جهت تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری(مد ظله‌العالی) بر کسی پوشیده نیست. در واقع توجه به این بخش می‌تواند موتور محرکه بسیاری از بخش‌های اقتصادی و به حرکت درآمدن چرخ توسعه بسیاری از کسب و کارها و در نهایت اشتغالزایی برای جوانان این مرز و بوم باشد.
وی گفت: در تفاهم‌نامه مشترک فیمابین بانک مسکن و بیمه مرکزی، حوزه‌های همکاری بسیاری به ویژه در ارائه بسته‌های بانکی – بیمه‌ای به هموطنان در نظر گرفته شده است تا فرصت خدمت‌رسانی به مردم عزیز در این دو صنعت با کیفیت بهتر و سرعت بیشتری فراهم شود.
دکتر حسینی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع بانک مسکن و توانمندی‌ها و مزیت‌های رقابتی شرکت‌های تابعه در حوزه‌های تخصصی مختلف، گفت: تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی دارای ابعاد مختلفی است و این همکاری‌ها در بخش‌های مختلف از جمله: بازار سرمایه، نظامات کارگزاری مالی، تنوع و نوآوری در محصولات و به طور کلی گسترش فعالیت و تعامل دو صنعت بانک و بیمه است.
وی ادامه داد: بانک مسکن با اتکا به شعار قرآنی خود (آیه ۸۰ سوره مبارکه نحل)، سعی بر ساخت مسکن به عنوان محلی امن، آرام و مقدس برای مردم عزیزمان دارد و رویکرد همه همکاران گرامی بانک مسکن این است که ما خادمان مردم هستیم و کار و خدمت ما به مردم، یک وظیفه و تکلیف الهی است.
مدیرعامل بانک مسکن افزود: امیدوارم به موجب این تفاهم نامه و عزم و اراده‌ طرفین بر توسعه همکاری‌های مشترک، بتوانیم با ایجاد هم‌افزایی میان دو حوزه اقتصادی مهم بانک و بیمه و ارائه محصولات نوین در این دو صنعت، شرایط و امکانات خوبی را برای خدمت به هموطنان عزیزمان فراهم کنیم.
دکتر حسینی در بخش دیگری از سخنان خود، به تشریح اهداف عالی بانک مسکن و اقدامات اخیر در حوزه ساخت و ساز، شهرسازی با رویکرد تمدن‌‌سازی و استفاده از الگوی معماری ایرانی – اسلامی در کشور پرداخت و بر برنامه‌های این بانک در ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور و ساخت شهرهای ساحلی در بندرعباس با بهره‌گیری از به روزترین فناوری و معماری اصیل ایرانی تاکید کرد.

افزایش ضریب نفوذ بیمه با ارائه محصولات بانکی- بیمه ای به آحاد مردم
دکتر علی استادهاشمی مدیرعامل بیمه مرکزی نیز به خبرنگار هیبنا گفت: بانک مسکن ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صنعت بیمه کشور و بیمه مرکزی دارد. این بانک وظیفه محور با تعدّد مشتریان، فرصتی است که بتوانیم خدمات بیمه‌ای را به مشتریان این بانک ارائه کنیم و افزایش ضریب نفوذ بیمه و بهره‌گیری مردم از خدمات بیمه‌ای را رقم بزنیم.
مدیرعامل بیمه مرکزی ادامه داد: در این تفاهم‌نامه، مباحثی اعم از محصولات بیمه‌ای – بانکی، سرمایه‌گذاری برای تامین مسکن کارکنان بیمه مرکزی و همچنین افزایش میزان سرمایه‌گذاری در بانک برای ارائه محصولاتی جهت کمک به آحاد مردم مطرح است.
وی گفت: ارائه محصولات به اقشار مردم یکی از جهات مهم این همکاری مشترک خواهد بود که در این حوزه، محصولات نوین بانکی – بیمه‌ای و سایر محصولات موجود بیمه به متقاضیان ارائه می‌شود و آنها می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند.
استادهاشمی ادامه داد: از سوی دیگر، همکاری با بانک مسکن به دلیل فعالیت در حوزه تخصصی مسکن، ضریب استفاده از محصولات بیمه در بخش ساختمان اعم از: بیمه آسانسور، بیمه عیوب پنهان ساختمان و بیمه‌های مسئولیت برای سازندگان را افزایش خواهد داد.
مدیرعامل بیمه مرکزی در پایان گفت: همکاری بیمه مرکزی و صنعت بیمه کشور و بانک مسکن می‌تواند راه‌های زیادی را برای خدمت‌رسانی به مردم ایجاد کند. تلاش ما بر این است که این برنامه‌ها در کوتاه‌مدت به نتیجه برسد و امیدواریم که با پیگیری و اقدام به موقع، بتوانیم ظرف چند ماه آتی، این خدمات و محصولات را به مردم معرفی کنیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن
  • سقف تراکنش غیرحضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش غیر حضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟