Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان گفت: ما از مبلغان می‌خواهیم به موضوع اجتماعی سازی اقدامات انقلابی و جهادی، شبکه سازی و مدیریت محله محور توجه کنند چرا که خروجی این موارد تشکیل جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب است. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، ظهر امروز همایش بزرگ طلایه داران تبلیغ با حضور 500 تن از مبلیغان و اساتیدی همچون حجت الاسلام محسن قرائتی، آیت الله موسوی اصفهانی نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری و مدیر حوزه‌های علمیه همدان، حجت الاسلام شعبانی نماینده ولی فقیه در استان و دیگر مسئولان مربوطه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

50 گروه تبلیغی حوزه علمیه خوزستان در کمپ‌های اسکان اضطراری فعالیت دارندتبلیغ مباحث دینی در مساجد اولویت نخست کار روحانیون باشدقم| حوزه‌های علمیه باید با شناخت رسانه وارد جریان تبلیغ شوند

در این همایش حجت‌الاسلام علی دشتکی اظهار داشت: خوشبختانه در  چهل سالگی انقلاب اسلامی، حرکت عظیمی به صورت منسجم و بر اساس هماهنگی‌های انجام شده توسط مبلغان  شکل گرفت که خوشبختانه نتایج بسیار خوبی داشت.

وی خطاب به مبلغان افزود: شما مردم را به سوی قرآن و عترت که تضمین کننده سعادت مادی و معنوی انسان است راهنمایی می‌کنید موضوع مهمی که عظمت کار شما را مشخص می‌کند چرا که شما با عمل خود خداوند متعال را اجابت می‌کنید.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با بیان اینکه انقلاب اسلامی امروز دردانه جهان بشریت است، ابراز کرد: اگر انقلاب اسلامی مورد توجه مردم جهان قرار دارد به برکت تبیین این جریان بزرگ با محوریت قرآن و عترت است .

وی با تاکید بر اینکه امروز چشم دوستان انقلاب اسلامی برای الگوگیری از این جریان بزرگ و چشم دشمنان برای مقابله به ما دوخته شده است، گفت: اگرچه آحاد ملت پشت سر انقلاب اسلامی ایستاده‌اند اما علمدارانی که پشت سر رهبر معظم انقلاب در عرصه بصیرت و انسجام بخشی به جبهه انقلاب اسلامی حرکت می‌کنند، طلایه‌داران تبلیغ هستند.

دشتکی با تاکید بر اینکه نگاه ما به بیان نافذ مقام معظم رهبری است، نگاهی که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که نقشه علمی و عملی انقلاب به شمار می‌آید، دوخته شده گفت، برای تبیین این بیانیه باید از محتوای خود آن کمک گرفت چراکه راهکارهای تحقق آن که دو مورد آن در ارتباط مستقیم با مبلغان است بیان شده است.

وی با بیان اینکه اجتماعی شدن امور و اجتماعی سازی اقدامات انقلابی و جهادی مورد تاکید بیانیه گام دوم انقلاب است، تصریح کرد: اگر امروز در موضوعی مانند کمک به سیل زدگان ورود کردیم، باید مردم را نیز در کنار خود داشته باشیم تا اجتماعی سازی اقدامات جهادی و انقلابی ما محقق شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با تاکید بر اینکه باید موضوعی مانند مدیریت محله محور در فضای جامعه محقق شود، مطرح کرد: امروز قدرت‌ها در حال کاهش یافتن و تبدیل شدن به قدرت‌های محله محور است موضوع مهمی که در عرصه کمک به سیل زدگان ضعف آن را مشاهده کردیم.

وی تصریح کرد: شبکه سازی از دیگر اقدامات مهمی است که باید انجام شود چرا که ما دیدیم هنگام ارسال کمک‌ها به منطقه سیل‌زده پلدختر، توزیع نامناسب این کمک‌ها دلیل عدم وجود شبکه سازی مناسب به درستی انجام نشد.

دشتکی با تاکید بر اینکه خوشبختانه در استان همدان موضوع محله محوری و شبکه‌سازی رخ داده است ابراز کرد: ما از مبلغان می‌خواهیم به این موارد توجه کنند چرا که خروجی این موارد تشکیل جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب است.

وی اجتماعی سازی اقدامات، مدیریت محله محور  و شبکه سازی را اولویت مهم استان همدان در سال 98 برشمرد و گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی و نهادی نهادینه کردن امور بتوانیم این اهداف را تا پایان سال محقق کنیم.

به گزارش تسنیم در پایان این مراسم از 3 گروه منتخب در بخش مبلغان خواهر، 4 گروه جهادی از حوزه علیمه خواهران، 11 گروه جهادی، مبلغان برتر طرح امین و 20 تن از فعالان عرصه زکات تجلیل شد.

 انتهای پیام/ش

R41405/P/S6,75/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد

جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با جمعی از مدیران و اصحاب رسانه امروز (پنجشنبه) برگزار و بخشی از مسائل و مشکلات موجود در این حوزه مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مدیران رسانه‌های اصفهان امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در مهمانسرای شهرداری اصفهان مهمان اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان بودند و به بیان نظرات، پیشنهادات و خواسته‌های خود از مجموعه مدیریت شهری پرداختند.

رسانه‌ها موضوع افزایش و ارتقای تولید در جامعه را به‌طور تخصصی دنبال کنند

احمدرضا دهانی، سرپرست روزنامه کار و کارگر در اصفهان در این نشست با اشاره به موضوع پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها به‌ویژه پروژه‌های شهری گفت: با آغاز اجرای یک پروژه در شهر باید تیمی حرفه‌ای از رسانه با این پروژه پیوست پیدا کند تا روند اجرای پروژه در شهر قدم به قدم به اطلاع شهروندان رسد و در اختیار آن‌ها قرار گیرد که این موضوع در بحث امیدآفرینی نیز بسیار مؤثر خواهد بود.

وی با اشاره به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» افزود: رسانه‌ها باید به این شعار به صورت تخصصی بپردازند، چراکه بسیاری از تولیدکنندگان به‌دلیل نوسان قیمت در بازار با شکست مواجه شدند و پرداختن به این موضوع و تحقق این شعار کمک ارزنده‌ای در رشد تولید و ارتقای اقتصاد کشور خواهد داشت.

در حمایت از رسانه‌ها باید به حفظ استقلال آن‌ها توجه شود

نفیسه راهداری، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و روزنامه جام‌جم نیز در این نشست با اشاره به موضوع پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها به‌ویژه پروژه‌های شهری گفت: مجموعه مدیریت شهری یا سایر ارگان‌ها در اجرای طرح‌هایی که در حمایت از رسانه‌ها است، این حمایت باید به گونه‌ای باشد که در آن به حفظ استقلال و شرافت و شأن خبرنگاران و رسانه توجه ویژه شود، از این رو این حمایت باید در قالب موضوعی مشخص تعریف شده باشد.

وی با بیان اینکه پروژه‌هایی که در شهرداری اجرا می‌شود، می‌تواند پیوست رسانه‌ای داشته باشد، افزود: موضوع پیوست رسانه‌ای ضمن به‌روزرسانی آن به‌طور مرتب باید در راستای حفظ استقلال و حمایت رسانه‌ها قرار گیرد.

خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و روزنامه جام‌جم ادامه داد: مجموعه مدیریت شهری همچنین می‌تواند حمایت از رسانه‌ها را در قالب ایجاد تسهیلات تعریف کند یعنی رسانه‌ها در قالب ارائه خدمات رسانه‌ای خود بتوانند از امکانات و خدماتی که شهرداری ارائه می‌دهد به خوبی استفاده کنند.

راهداری گفت: برگزاری این جلسات در صورتی‌که ادامه پیدا کند و در آن به صورت موضوعی به مباحث مورد نظر پرداخته شود، به‌طور قطع نتیجه‌بخش خواهد بود، همچنین کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز می‌تواند از کمک رسانه‌ها برای بررسی و پرداختن به موضوعات فرهنگی و معضلات اجتماعی همچون مهاجرت استفاده کند.

رسانه باید وارد فضای دیجیتال شود

رضا صالحی‌پژوه، مدیر مسئول نشریه قاف قلم در این نشست با بیان اینکه رسانه باید وارد فضای دیجیتال شود، گفت: رسانه‌ها باید بتوانند از ابزارهای ارتباطی فضای مجازی به درستی استفاده کنند که نخستین مزیت آن ایجاد فضای رقابتی است، مزیت دوم کاهش هزینه‌های چاپ و نشر و سومین مزیت بهبود تجربه مشتری است و وقتی مخاطب احساس کند از این ارتباط تجربه خوبی به‌دست آورده است، به‌طور مداوم مشتری رسانه خواهد شد که این موضوع به اقتصاد و اعتبار رسانه کمک شایانی خواهد کرد.

وی افزود: دیجیتالی‌شدن رسانه یک تغییر نیست بلکه یک نسل است و رسانه نیز یک ابزار است و پیام و محتوای آن باید گریدبندی شده و کیفیت آن مورد سنجش قرار گیرد.

صالحی ادامه داد: مدیران رسانه‌ها باید به ارتقای مدل ارتباطی خود که منجر به ارتقای کیفی محصولات رسانه‌ای می‌شود، بپردازند، همچنین نقدهای ما در رسانه باید اثرگذار باشد، از این رو نقدهای حرفه‌ای یا تکنیکال که به بررسی فرایندها و رویدادها می‌پردازد، ارزشمند است و نباید در کنار نقدهای غیرحرفه‌ ای قرار گیرد.

رسانه‌های داخلی و محلی به حمایت معنوی نیاز دارند

فاطمه شفیعی، سرپرست روزنامه شرق در اصفهان گفت: حمایت از رسانه‌ها تنها نباید به صورت مادی باشد، بلکه در شرایط فعلی رسانه‌ها نیاز بیشتری به حمایت معنوی دارند، از این‌رو برگزاری نشست‌های تخصصی و کلاس‌های حرفه‌ای برای آموزش گزارش‌نویسی و شیوه صحیح روایت‌ گری می‌تواند ازجمله حمایت‌های معنوی برای رسانه و اصحاب فرهیخته آن باشد.

وی افزود: درواقع حمایتی که می‌توان در حال حاضر از رسانه داشت، شناساندن ارزش‌های خبری و آموزش سواد رسانه در ادارات و به مدیران روابط عمومی و خبرنگاران است.

شفیعی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی و در تمام دنیا اولویت با رسانه و اطلاع‌رسانی است، گفت: بیشتر سیاست‌گذاری‌ها در جهان بر مبنای رسانه انجام می‌شود و بیشتر امور ابتدا از کانال رسانه عبور می‌کند، همچنین بسیاری از واکنش‌های مردم به مباحث مختلف زیست‌محیطی و اجتماعی از طریق کسب اطلاعاتی است که از رسانه‌ها منعکس می‌شود.

به گزارش ایمنا، در نشست هم‌اندیشی مدیران رسانه‌های اصفهان با اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر این کلان‌شهر که با حضور مدیران رسانه‌ها و اعضای این کمیسیون تشکیل شد، مدیران و خبرنگاران حاضر در جمع نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کرده و برای رفع مشکلات موجود و شکل‌گیری تعاملات بیشتر رسانه‌ها با مدیریت شهری و سایر دستگاه‌ها به بحث و بررسی موضوعات مختلف در این زمینه پرداختند.

کد خبر 747903

دیگر خبرها

  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • معلم تراز در جمهوری اسلامی باید روحیه انقلابی و جهادی داشته باشد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید