Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@02:48:04 GMT

انتظار سفر به مریخ طولانی‌تر شد!

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۱۴۲۸

انتظار سفر به مریخ طولانی‌تر شد!

بنابر یافته‌های یک گزارشی که اخیرا انجام شده، ناسا تا سال ۲۰۳۳ نمی‌تواند فضانورد به مریخ بفرستد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، بنابر یافته‌های یک گزارش، ناسا هیچ شانسی برای فرستادن انسان به مریخ تا سال ۲۰۳۳ ندارد و چنین مأموریتی در خوش بینانه ترین حالت در اواخر دهه ۲۰۳۰ می‌تواند انجام شود.

گزارش مذکور پیش از سخنرانی ۲۶ مارس "مایک پنس"(Mike Pence) معاون رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا که در آن از ناسا خواسته بود که تا پنج سال آینده می‌بایست فضانورد به ماه بفرستند، کامل شده بود و به هزینه‌های بازگشت به ماه و لزوم برنامه‌ریزی بلندمدت برای اعزام فضانورد به مریخ اشاره دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناسا با "مؤسسه سیاست علم و فناوری"(Science and Technology Policy Institute) قراردادی برای انجام این گزارش امضا کرده بود که هدف از انجام آن ارزیابی فنی و مالی مأموریت‌های ارسال انسان به فضا در سال ۲۰۳۳ بود. این تحقیق به سفارش کنگره و براساس دستورالعمل سال ۲۰۱۷ میلادی سیاست فضایی تنظیم شده بود و هدف از انجام آن ارزیابی فنی و مالی مأموریت‌های ارسال انسان به فضا در ۲۰۳۳ میلادی بود.

مؤسسه "STPI" به منظور انجام این گزارش از استراتژی ناسا موسوم به "سفر اکتشافات"(Exploration Campaign) استفاده کرد و هدف آن ادامه توسعه سامانه پرتاب فضایی(SLS)، "فضاپیمای اوریون" و مأموریت فضایی"lunar Gateway" بود. پس از انجام این برنامه‌ها، قرار است مأموریت "Deep Space Transport "انجام شود که طی آن یک فضاپیمای حامل فضانوردان از فضای بین ماه و زمین به سوی مریخ پرواز می‌کند و دوباره به آنجا برمی‌گردد.

همچنین ناسا چند ماهنورد و سیستم مربوط به آن را برای پشتیبانی از این مأموریت‌ها خواهد ساخت که از این سیستم‌ها می‌توان در مأموریت‌های بعدی به سطح مریخ نیز استفاده نمود.

این برنامه به واسطه خطرات تکنولوژیکی مرتبط با "حمل و نقل عمیق فضایی" (Deep Space Transport) شامل "سیستم‌های پشتیبانی زندگی" (life support systems) و" سامانه پیش رانش" (propulsion) نیاز به زمان طولانی دارد. بنابر نتایج این گزارش، شروع مأموریت به مریخ در ۲۰۳۳ نیازمند آزمایش فناوری‌های ضروری تا سال ۲۰۲۲ است که بعید به نظر می‌رسد این آزمایش‌ها در زمان مقرر انجام شوند.

در انتهای این گزارش آمده است که به دلیل مسائل ذکر شده انجام مأموریت ارسال فضانوردان به مریخ تا سال ۲۰۳۳ برای ناسا مقدور نخواهد بود و در ادامه نیز اظهار کرده‌اند، حتی بدون در نظر گرفتن محدودیت‌های بودجه‌ای، مأموریت مداری مریخ با توجه به برنامه‌های فعلی و ملی ناسا، زودتر از سال ۲۰۳۷ ممکن نخواهد بود و بنابر تحلیل‌های انجام شده مأموریت مداری مریخ نیازمند توسعه فناوری است و به همین دلیل امکان تأخیر در زمان بندی، افزایش هزینه و خطر کمبود بودجه نیز وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماه مريخ ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات پلیس درباره طرح نور/ ۹۰ درصد تذکر گیرندگان حجاب، پوشش خود را اصلاح کردند

به گزارش خبرآنلاین ،سردار احمدرضا رادان در قرارگاه طرح نور، که به صورت ویدئو کنفرانس با سراسر کشور برگزار شد، ضمن تشکر ویژه از مردم، ریاست محترم جمهور، قوه قضائیه، مجلس، دادستان، صداوسیما و همکاران انتظامی اظهار داشت: من با قاطعیت اعلام می‌کنم که در قلمرو انتظامی هیچ مأموریتی حساس‌تر از این مأموریت وجود ندارد و خوشبختانه آن گونه که نشان می‌دهد به لطف خداوند متعال و تلاش و جدیت همکاران، پیامدهای طرح بسیار مطلوب و قابل قبول بوده است.

مهر در خبری نوشت:وی افزود: وظیفه و تکلیف قانونی و شرعی ما حکم می‌کند که این مأموریت را با جدیت و دقت و هوشمندانه استمرار بخشیم.

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: پلیس در موضوع خودروهای توقیفی که در طرح نور دستور توقیف دارند اصراری به انتقال با جرثقیل ندارد.

سردار رادان یادآور شد: برابر گزارش‌های دریافتی ۹۰ درصد تذکر گیرندگان رفتار و پوشش خویش را اصلاح و با پلیس همکاری کرده‌اند.

وی در پایان گفت: پلیس در کنار اجرای طرح نور، هیچ گاه از دیگر مأموریت‌های خود از جمله مبارزه با مواد مخدر، سرقت و اراذل و اوباش غافل نخواهد شد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899228

دیگر خبرها

  • چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • جزییات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد
  • توضیحات پلیس درباره طرح نور/ ۹۰ درصد تذکر گیرندگان حجاب، پوشش خود را اصلاح کردند
  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد
  • اصلاح رفتار و پوشش ۹۰ درصد تذکر گیرندگان در طرح نور
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • شکایت فرمانده فراجا از دروازه‌بان باشگاه استقلال صحت ندارد