Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- دانشگاه های تربیت مدرس و پیتست رومانی در چارچوب قرارداد 'اراسموس پلاس' با یکدیگر همکاری های علمی انجام می دهند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، زمینه های همکاری علمی در چارچوب قرارداد 'اراسموس پلاس' (تبادل دانشجو بین دانشگاه ها) در حوزه های تعلیم و تربیت، ریاضی، اقتصاد، علوم زیستی، شیمی آلی، تاریخ و حشره شناسی کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**سخنرانی رئیس آکادمی علوم لهستان در تربیت مدرس
پروفسور 'جرزی دزینسکی' رئیس آکادمی علوم لهستان، اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه تربیت مدرس سخنرانی می کند.
این سخنرانی از ساعت 14:30 تا 16 روز یک شنبه 8 اردیبهشت ماه در سالن شهید چمران برگزار می شود.

**انتخابات شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود
چهارمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۷ تا ۲۳ در خوابگاه‌ ها و در روز چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه از ساعت ۸ تا ۱۵ در دانشکده‌ ها و مراکز آموزش درمانی برگزار خواهد شد.

**جزئیات مصاحبه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
مصاحبه آزمون پذیرش دستیار تخصصی جهت پذیرش داوطلبان در رشته های زنان و زایمان، روان پزشکی و پزشکی خانواده انجام می شود؛ سایر داوطلبان در رشته های دیگر براساس قوانین پذیرش مورد ارزیابی و پذیرش قرار خواهند گرفت.
عدم حضور به هر دلیل در ارزیابی و مصاحبه، سبب حذف رشته از انتخاب های داوطلب شده و منجر به محرومیت از شرکت در چهل و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی نخواهد شد.

**انتصاب معاون پژوهشی و فناوری دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست تربیت مدرس
محمد تقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس، طی حکمی شریف شاه بیک را به عنوان معاون پژوهشی و فناوری دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه منصوب کرد.
**9484**1584

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي همكاري هاي علمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران جایگاه خوبی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دارد، گفت: ورود به هوش مصنوعی در حوزه‌های آموزش، پژوهش، تشخیص ودرمان بیماری و استفاده از فناوری‌های جدید و نانو فناوری در حوزه پزشکی و ورود به عرصه آینده پژوهی از جمله اهداف دانشگاه در سال جاری است که امیدوارم با همکاری اساتید و اعضای هیات علمی به این اهداف دست پیدا کنیم.

دکتر فرهاد غلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران شامگاه ۱۹ اردیبهشت در مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه این دانشگاه از نظر وسعت شبکه بهداشتی، درمانی و حوزه پژوهش جزو ۱۰ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور است، گفت: اساتید و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ۳۶ سال گذشته نقش ویژه‌ای در ارتقای این دانشگاه ایفا کردند که جا دارد از همه آن ها تشکر و قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۲ دانشکده، ۴ پژوهشکده، ۲۳ مرکز تحقیقات، ۲۶ بیمارستان،  ۲۲ شبکه بهداشت و درمان، ۳۸۰ مرکز جامع سلامت و یکهزار و ۱۰۰ خانه بهداشت در سطح استان فعال هستند، ادامه داد: صدور مجوز راه اندازی دانشکده طب ایرانی و گیاهان دارویی، راه اندازی ساختمان جدید بیمارستان رازی، احداث واحد فناوری دارویی، جذب بیش از ۲۰۰ دانشجوی خارجی و افزایش ۸ رشته دانشگاهی از جمله اقدامات دانشگاه در سال گذشته بوده است.

وی رکن اصلی پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی مازندران را اعضای هیات علمی دانست و افزود: جهش دانشگاه از نسل ۲ به ۴ از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است که ویژگی اساسی دانشگاه‌های نسل ۴ ارتباط با جامعه است؛ بنابراین در این حوزه باید اقدامات اساسی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد: اعضای هیات علمی، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خانواده‌های آنان بخشی از جامعه هستند بنابراین با ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی آنان اقدامات اساسی در جهت افزایش آگاهی جامعه نسبت به حفظ سلامت روانی و جسمی برداشته می‌شود.

در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای ۵۸۰ عضو هیات علمی است و بیش از ۶۲۰۰ دانشجو در ۱۳۵ رشته مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی
  • اعلام آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد