Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@06:35:30 GMT

چمران: سیاسی‌کاری در شهرداری به تهران آسیب می‌زند

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۱۸۶۵

چمران: سیاسی‌کاری در شهرداری به تهران آسیب می‌زند

خبرگزاری مهر: مهدی چمران عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب در گفتگویی با رادیو تهران با اشاره به محله قدیمی خود در تهران گفت: محله ما در تقاطع بزرگراه شهید صیاد شیرازی و خیابان گیلان است. من در جنوب تهران در محله سرپولک که بخشی از محله چاله میدان قدیم است متولد شده‌ام، ما بیش از سی و چند سال در آنجا زندگی کرده ایم، بعد از شهادت برادرم بازسازی شد و امروز به نام خانه موزه شهید چمران نامگذاری شده است و من مجبور شدم از آنجا بیرون بیایم، خیلی دوست داشتم که در آنجا زندگی کنم بعد از فوت پدر و مادرم آنجا را به موزه تبدیل کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سابق شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا رابطه‌ای بین محل زندگی و فعالیت سیاسی شما وجود داشته است، اظهار کرد: ما در محلی که زندگی می‌کردیم، نزدیک بازار بود و بازار در قدیم همیشه آغاز یک حرکت انقلابی بوده که عموماً وقتی که دانشجویان اعتصاب می کرده اند، به سمت بازار می‌آمدند. روز پانزده خرداد را دقیقاً به خاطر دارم؛ آن زمان من دانشجوی سال دوم دانشگاه تهران بودم که صدای گلوله بلند شد بلافاصله ما به خیابان رفتیم و تعدادی از شهدا را به دوش کشیدیم و آنها را حتی به خانه خودمان که خانه بزرگی بود مخفی کردیم و بعد که سربازها می‌رفتند آنها را به بیمارستان منتقل می‌کردیم.

چمران در ادامه درباره سه دوره ریاست خود بر شورای شهر تهران و کارهای شاخص و ملموسی که انجام داده تصریح کرد: ما در دوره دوم شورای، تلاش خارق‌العاده ای انجام دادیم، اولاً فضای شهرداری و شورای شهر را از یک فضای اشرافی گری به حالت عادی و مردمی بردیم، اعتقاد من این بود که بودجه‌ها پول مردم شهر است و می‌بایست در یک محل درستی مصرف شود، درواقع کار مهمی که انجام شد این بود.

وی افزود: در یک مدت زمان کوتاهی طرح جامع را با کمک گرفتن از حدود ۲۸ مهندس مشاور برای ۲۲ منطقه تهران به تصویب رساندیم تا برنامه‌ای برای شهر تهران داشته باشیم.

رئیس سابق شورای شهر تهران درباره این پرسش که آیا مردم از کارهای دوره ریاست بر شورای شهر تهران تمجید یا انتقاد می‌کنند؟ اظهار کرد: خیلی فراوان بوده است، مثلاً همین امروز صبح که داشتم با مترو می‌آمدم می‌پرسیدند که چرا مترو این همه شلوغ است، گفتم همین را هم شکر کنید که هست. ما می‌بایست الان هزار واگن به مترو اضافه کنیم، مثلاً اتوبوس متأسفانه هیچ اضافه نشده است، ما الان نیاز داریم حداقل بین ۹ هزار تا ۱۰ هزار دستگاه اتوبوس داشته باشیم برای شهر تهران، اینها اضافه نشده است و مردم که می‌بینند انتقاد می‌کنند که این چه وضعش است؛ چرا اتوبوس نیست، چرا مترو نیست، ما تا آنجا که می‌توانستیم در یک مدت زمان کوتاهی رکورد جدید در ساخت مترو نه تنها در ایران بلکه در دنیا داشتیم. یک عده‌ای انتقاد و برخی‌ها هم تعریف می‌کنند، آنهایی که انتقاد می‌کنند وقتی برایشان توضیح می‌دهیم قبول می‌کنند که در این دوره یک تحرک بی‌سابقه‌ای در شهر تهران وجود داشته است.

از سنین ۷ تا ۸ سالگی در مغز سیاست بزرگ شدم

چمران در پاسخ به این پرسش که شما احمدی‌نژاد را به عرصه انتخابات آوردید یا شما به ایشان ملحق شدید؟ خاطرنشان کرد: من از سنین کودکی ۷ تا ۸ سالگی در مغز سیاست بزرگ شدم و زندگی کرده ام و این روزها شاید احمدی‌نژاد اصلاً متولد نشده بود. احمدی نژاد توان خوبی را در شهرداری نشان داد و به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شد و بعد از رئیس جمهور شدنش هم ارتباطات کاریش با ما قطع شد. از نظر کارهایی که آن زمان صورت پذیرفت کارهای خوبی بود، خیلی در آن مقطع کار شد، زندگی فرق داشت، به ساده زیستی اهمیت بیشتری داده می‌شد.

وی افزود: ما آمدیم که همه چیزمان را برای انقلاب بدهیم نه اینکه از انقلاب چیزی بخواهیم، حتی بدتر همه چیزمان را از انقلاب به دست آوردیم، اگر انقلاب اسلامی پیروز شد به دلیل این روحیه بود.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب درباره این پرسش که کسی را به خاطر کار پرهزینه و تشریفات اضافی و یا بی توجهی به بیت المال مواخذه کرده است؟ اظهار کرد: خیر، وقتی که کف یک سالن اتاق شهردار سنگ مرمر بسیار گران قیمت بود و فرش گران‌قیمت روش انداخته بودند، این ضرورت ندارد حالا اتاق شهردار شاید استثنا باشد ولی من آن را هم گفتم جمع کنند. این یک کار درست سمبولیک بود ولی می‌خواستیم بدانند که صرفه‌جویی و قناعت کنند.

چمران گفت: یکی از کارهای دیگر این بود که از پول شهرداری یا شورا میوه نخرند، چیزی که متأسفانه رسم شده است و در جاهای دیگر دنیا رسم نیست، ما به شهرداری مناطق هم گفته بودیم که اجازه ندارند که برای اتاق‌هایشان چنین چیزهایی را پیش بینی کنند، ممکن است که این رقم‌ها در بودجه ۱۸ هزار میلیاردی شهرداری چیزی نشود، ما باید در همه جا چنین رفتاری داشته باشیم، ولی الان لغو شده است. تعداد زیادی از افراد را داشتیم که از شهرداری کنار گذاشته شده اند یا به دادگاه معرفی شده اند.

خاطره‌ای از شهید مصطفی چمران

وی در ادامه با اشاره به خاطره‌ای از شهید مصطفی چمران که ۳۵ هزار تومان در حسابش داشته است تاکید کرد: ۳۵ هزار تومان حقوقی است که ایشان رفته بودند جبهه و تهران نیامده بودند که حقوقشان را بگیرند، در بانک ملی شعبه پاستور باجه مجلس شورای اسلامی که البته فکر کنم الان تعطیل شده است.

چمران در پاسخ به این پرسش که شما گفته اید وقتی افراد سیاسی به عنوان شهردار انتخاب می‌شوند نمی‌توانند کار کنند و شهر تعطیل می‌شود، درصورتی که خیلی‌ها بر این باور هستند که همیشه افراد سیاسی برای شهرداری پایتخت انتخاب می‌شوند منظور شما از این حرف چیست؟ توضیح داد: نگفته‌ام که اگر فردی سیاسی انتخاب شود نمی‌تواند کار کند، گفتم اگر سیاسی کاری کنند، نمی‌توانند کار کنند. شهرداری یک کار تخصصی است کسی که شهردار می‌شود باید در آن کار تخصصی مسلط باشد و مدیریتش را هم داشته باشد. حالا اگر این مدیریت، بلد بودن و آگاهی علمی را داشته باشد و بخواهد با سیاست هم درهم بیامیزد و انتخاب‌هایش سیاسی باشد، انتخابش تخصصی نیست و شدیداً به شهر هم آسیب می‌رساند.

منبع: فردا

کلیدواژه: چمران سیاسی کاری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، استاندار در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد،  با بیان اینکه باید تمام طرح های سطح استان با دقت کافی و انجام مطالعات و پیش‌بینی‌های لازم انجام شوند، گفت: به واسطه پیش بینی‌ها و اقدامات پیشگیرانه‌ای که پیش از وقوع سیلاب اخیر انجام شد، کمترین آسیب جانی را داشته‌ایم.

 محمد کرمی افزود: در سیلاب اخیر حجم بسیار بالایی از آب در قسمت سرریز سد کهیر با ارتفاع سه متر به وجود آمد که اکنون حجم ورودی آب بسیار کم شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ما شاهد محدوده‌ای به وسعت حدود ۳۲۰ کیلومتر منطقه درگیر سیلاب بوده‌ایم و، چون این مناطق به صورت دشت است؛ خسارت‌ها نیز کاهش یافت. 
وی ادامه داد: کار‌های بسیار خوبی دراین مدت در محدوده درگیر سیلاب در جنوب استان انجام شده، اما باید کار‌های باقیمانده نیز با سرعت مضاعف پیگیری و انجام شوند.
کرمی بیان کرد: دو بالگرد جدید ارتش نیز در حال افزوده شدن به تیم‌های حاضر در منطقه است تا علاوه بر گروه‌های جهادی که در اختیار ستاد اجرایی هستند، با تلاش مضاعف هرچه زودتر از این بحران عبور کنیم.
وی افزود: باید مباحث آبرسانی با سرعت پیگیری شوند و تیم‌های موجود در منطقه نیز با تامین نیروی انسانی و امکانات از سایر استان‌ها تکمیل شوند تا روستا‌های دارای تنش آبی مشکلاتشان کاسته شود.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: اعتبارات لازم برای افزودن دستگاه‌های راهسازی به راهداری داده شده است و این موضوع به اطلاع فرمانداران منطقه نیز قرار داده شده است.
وی ادامه داد: نکته بسیار حائز اهمیتی که در سیلاب گذشته هم بر آن تاکید شده است؛ آن است که باید از آب‌های حاصل از باران‌های این چنینی استفاده مفیدی و لازم صورت گیرد.
کرمی یادآور شد: ما دو اولویت مهم در امر سدسازی سد کاجو و سد قصر قند را در منطقه دنبال می‌کنیم و با ساخت این سد‌ها بخشی از آب حاصل از باران‌های سیلابی کنترل می‌شوند.
وی افزود: بر همین اساس بخش مطالعاتی سد‌های حوزه جنوب انجام شده و به رئیس جمهور ارائه شده است همچنین در بخش هوتگ‌ها به دنبال استفاده مفید از از آنها برای ذخیره و جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها هستیم.
وی ادامه داد:  بخشی از راه‌های ما به شدت آسیب دیده و بخشی نیز به علت نبود پل کافی برای گذر آب رودخانه‌ها، تخریب شده است.
کرمی گفت: در منطقه مهرستان نیز به واسطه نبود پل و استفاده از آبنما در طول مسیر راه اصلی، ارتباط دو شهرستان قطع شده بود که می‌توانست با ایجاد یک پل این مشکل به صورت ریشه‌ای حل شود.
وی ادامه داد: پل‌هایی که احداث شده به واسطه مطالعات ۵۰ سال گذشته و دبی آب ۲۰۰ سال پیش دچار آسیب شده است و بر همین اساس باید تغییرات اساسی در مطالعات صورت گیرد تا کمترین آسیب ایجاد شود.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در بحث برق رسانی و آبرسانی نیز برخی از لوله‌ها در مسیر رودخانه‌ها قرار گرفته‌اند وبه جای آنکه در کنار پل قرار گیرند، عنوان کرد: بخشی از فیبر نوری هم در مسیر آب قرار داده شده در حالی که می‌توانستند با انجام اقدامات فنی نظیر کابل کشی از عمق پنج متری و یا شش متری زمین و بتن‌ریزی خسارت را کاهش دهندوباید به صورت اساسی در این زمینه کار شود.

دیگر خبرها

  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • چمران از آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران خبر داد
  • برگزاری نشست سیاسی توسط تشکل جامعه اسلامی تهران جنوب
  • انتقاد چمران به نمای شیشه ای ساختمان بانک ها
  • انتقاد تند چمران از سه بانک اصلی در تهران | نمای شیشه‌ای ساختمان‌هایتان دهن کجی به اصول معماری است
  • حکایت تاکسی برقی تهران!
  • انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان بانک‌ها
  • انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها
  • سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه