Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@11:33:56 GMT

تصویب سند راهبردی رونق تولید سال ۹۸ قم

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۲۴۷۵

تصویب سند راهبردی رونق تولید سال ۹۸ قم

سند راهبردی رونق تولید در سال ۹۸ با ۲۷ برنامه کلیدی، امروز سه شنبه با حضور بهرام سرمت، استاندار قم در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان نهایی شد و به تصویب رسید.

به گزارش ایلنا از قم، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در این جلسه، حفظ تولید و اشتغال در استان را رویکرد اساسی سال جاری دانست و گفت: تامین مواد اولیه و نظارت بر مصرف آن پیش نیاز عملیاتی شدن رونق تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود سیجانی با بیان اینکه اجرای تکالیف دولتی به بانک ها عامل تسهیل نقدینگی و رفع مشکلات واحدهای صنعتی است، احیای واحدهای راکد و تعطیل، شناسایی، تلاش برای راه اندازی و افزایش ظرفیت واحدهای نیمه فعال را از جمله اولویت های سال جاری عنوان کرد.

وی ادامه داد: در راستای توانمندسازی واحدهای تولیدی؛ نوسازی و استقرار مدیریت های علمی در واحدهای تولیدی، تعیین تکلیف واحدهای فاقد مجوز، بازسازی و نوسازی واحدها و کاهش هزینه های تولید مورد تاکید می باشد که دستگاه های اجرایی این طرح در استان تعیین شده است.

وی شناسایی قوانین مزاحم و مانع رونق تولید را از جمله راهبردهای تسهیل رونق تولید در استان دانست و گفت: برخی قوانین موجود نه تنها کمکی به تولید نکرده بلکه مانعی در برابر تولید و اشتغال در کشور و استان شده که باید این قوانین شناسایی و برای تصمیم گیری به نهادهای کشوری اعلام شود.

سیجانی، توسعه واحدهای موجود و تکمیل طرح های نیمه اقتصادی صنعتی، کشاورزی و گردشگری را از دیگر راهبردهای استان در راستای رونق تولید در سال جدید اعلام کرد و گفت: فرهنگ سازی استفاده از کالای ایرانی، ایجاد نمایشگاه های تخصصی، ارتقای کیفیت محصولات داخلی قم و تقویت صادرات از جمله برنامه های استان در راستای توسعه بازار فروش داخلی و خارجی محصولات تولیدی است.

وی تصریح کرد: فرش، کفش، مبلمان و سوهان به عنوان صنایع شاخص استان است که باید با برگزاری نمایشگاه ها در راستای معرفی این محصولات اقدام های لازم صورت گیرد.

رئیس سازمان صمت قم گفت: توسعه پایدار و فرآوری مواد معدنی استان از دیگر راهبردها در زمینه رونق تولید است که توسعه و تکمیل اکتشافات معادن طلا، مس و آهن، توسعه فرآوری در کنار معادن، نوسازی معدن و فعال سازی معادن کوچک و راکد برنامه ریزی شده است.

وی با تاکید بر حمایت و جذب سرمایه گذاری جدید در استان به عنوان الزام رونق تولید گفت: برگزاری همایش معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری قم، شناسایی و تکیل زنجیره تولید با نگاه خوشه سازی و ایجاد شهرک های صنعتی جدید از جمله برنامه ها برای رونق تولید و جذب سرمایه گذار می باشد.

سیجانی، استفاده از ظرفیت های دریاچه نمک را ضروری دانست و ادامه داد: استحصال شورابه های این دریاچه و استفاده از ظرفیت های گردشگری آن از جمله موضوع های مهمی است که باید با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشکری و دیگر دستگاه های اجرایی مطالعات لازم در این زمینه انجام شود.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از دستگاه های استان برای استفاده از تولیدات داخلی قم اظهار داشت: با توجه به اهمیت حمایت از کالاهای تولید داخل، ضرورت دارد تا استفاده از کالاهای تولیدی در اولویت دستگاه های اجرایی قم قرار گیرد.

وی در پایان با اشاره به تسهیلات رونق تولید در قم گفت: تا کنون برای یک هزار و ۱۶۰ طرح به میزان ۱۱ هزار و ۱۶۵میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است. 

** معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم نیز با اشاره به تحقق کامل سهم استان در تسهیلات رونق تولید گفت: سهم قم ۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات بود که تا کنون ۱۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

مهرداد غضنفری با بیان اینکه ضرورت دارد تا نقش دستگاه ها و بانک های قم در پرداخت تسهیلات رونق تولید مشخص شود ادامه داد: قم در پرداخت تسهیلات رونق تولید موفق عمل کرد و جزو ۱۰ استان برتر کشور در این زمینه قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استفاده از ظرفیت رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت شاخص قم کفش 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۲۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع