Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا طفرقندی رئیس سازمان نظام پزشکی کشور عصر امروز در مراسم سی و پنجمین کنگره رادیولوژی ایران که در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، انجمن رادیولوژی را یکی از منسجم‌ترین تیم‌های فعال در زمینه پزشکی خواندو  اظهار کرد: رشته رادیولوژی یکی از رشته‌هایی است که به صورت جهش وار جلو می‌رود و همواره ظرف مدت کوتاهی شاهد تغییرات بزرگ در آن بودیم؛ در کشورمان هم تغییرات شگرفی در زمین‌های سی تی اسکن، سی تی آنژیو و غیره داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیشرفت تکنولوژی در زمینه‌های مختلف در کشور افزود: زمانی رادیولوژی تنها یک رشته تشخیصی بود، اما امروزه در انواع راهکار‌های درمانی ورود پیدا کرده و عملکرد موفقی دارد؛ اساتید رادیولوژی یکی از بهترین متخصصان پزشکی هستند و همواره منبع خوبی برای دریافت اطلاعات محسوب می‌شوند که در زمینه‌های تشخیص و درمان یار و همراه جامعه پزشکی بودند.

ظفرقندی تأکید کرد: امیدوار هستیم تا مشکلات به وجود آمده در حوزه اقتصاد سلامت این شاخه پزشکی را با مشکل مواجه نکند چراکه رشته رادیولوژی جزو رشته‌هایی با وابستگی زیاد به تجهیزات است و این مورد باید مورد توجه قرار بگیرند تا اختلالی در خدمت رسانی ایجاد نشود. 

اعمال تحریم‌های غیرانسانی در حوزه دارویی

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور تصریح کرد: تحریم‌های غیرانسانی اعمال شده بر کشور ما اعمال شده است به این دلیل آن را غیر انسانی می‌نامیم که در هیچ جنگی امکانات پزشکی مورد تحریم قرار نگرفت، اما علیرغم ادعای کشور‌های غربی و بخش دارویی و درمانی ما مورد تحریم قرار گرفت بنابراین مشکلات ارزی و مشکلات مالی ممکن است در آینده این رشته را دچار اختلال بکند، اما امیدوار هستیم تا به سلامت از آن عبور کنیم.

وی با بیان اینکه اگر اقتصاد سلامت به صورت صحیح مورد توجه قرار نگیرد ممکن است با مشکلاتی مواجه شویم، ادامه داد:  جامعه پزشکی همواره در کنار مردم بوده و خواهد بود تا مردم با مشکل مواجه نشوند؛ این جامعه از زمان جنگ تحمیلی تا سال‌های اخیر همواره در کنار مردم بود، اما توجه داشته باشید در زمینه‌هایی مثل تهیه تجهیزات احتیاج به حمایت دارد که امیدوار هستیم تا با پشتیبانی مناسب، این خدمات با اختلال مواجه نشود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۲۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم