Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه اقدام علیه ایران مدعی است عرضه نفت در سال ۲۰۱۹ بیشتر از تقاضا است و با همکاری عربستان و امارت و همچنین افزایش تولید آمریکا مشکلی در حذف نفت ایران از بازارهای جهانی وجود ندارد.

برایان هوک، رئیس گروه اقدام علیه ایران در واکنش به لغو معافیت‌های نفت ایران هدف از این تصمیم را محدود کردن ایران در استفاده از درآمد نفتی در راستای تامین مالی سیاست های خارجی در منطقه و توسعه برنامه موشکی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برایان هوک در گفت و گو با شبکه الحره اعلام کرده است آمریکا طی ماه های گذشته  بیش از ده میلیارد دلار از درآمد نفتی ایران را کاهش داد و اکنون تصمیم گرفته تا هیچ معافیتی به هشت در خرید نفت ایران ندهد. برایان هوک اظهار داشت که اکنون تصمیم با ایران است که شبیه یک کشور عادی رفتار کند یا با ادامه اقدامات خود شاهد سقوط اقتصادش باشد.

او درباره تاثیر به صفر رساندن درآمدهای نفتی ایران بر سیاست های داخلی و خارجی مدعی شد تأثیر فشارها را دیده ایم؛ رهبر حزب الله  لبنان در ماه مارس در یک سخنرانی خواستار کمک  از سوی ایران شد. هفتاد درصد بودجه حزب الله توسط جمهوری اسلامی ایران تأمین می‌شود. 

نیویورک تایمز در گزارشی نوشته است بسیاری از هم پیمانان ایران در سوریه و لبنان به دلیل کمبود منابع مالی در ایران، از کاهش منابع تحت فشار هستند. ایران درگیری‌ها علیه اسرائیل را با کمک حزب الله و سپاه  گسترش داد  و از حوثی ها در یمن حمایت کرد، ما نیز در واکنش تصمیم گرفتیم آنها را از اموالشان محروم کنیم.

برایان هوک درباره تاثیر اقدامات آمریکا نسبت به کشیدن ایران به پای میز مذاکرات گفت:وزیر امور خارجه سال گذشته 12 خواسته معقول را به ایران مطرح کرد و تلاش کردیم با یک اجماع جهانی ایران را به جای یک دولت انقلابی به کشوری عادی تبدیل کنیم. اگر ایران بخواهد به میز مذاکره باز گردد مشکلی نداریم. آمریکا می خواهد به یک توافق جدید و جایگزین  با توافق هسته‌ای برسد؛ توافقی که نقش برنامه موشکی ایران در منطقه را دربرگیرد و بازداشت خودسرانه شهروندان آمریکایی را به همراه نداشته باشد و امیدواریم این توافق جدید در قالب یک پیمان در مجلس سنا به تصویب برسد.

او درباره طرح به صفر رساندن فروش نفت ایران گفت: این ایده وزیر امورخارجه است که سال گذشته مطرح شد و مورد تایید مشاوران امنیت ملی نیز قرار گرفت.

رئیس گروه اقدام علیه ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر نامناسب بودن زمان اتخاذ این تصمیم با توجه به شرایط بازار نفت و اوضاع سیاسی نیز گفت: با توجه به نظر تحلیلگران انرژی، عرضه نفت در سال ۲۰۱۹ بیشتر از تقاضا است. عربستان و امارات نیز متعهد شدند نفت ایران را جایگزین کنند. آمریکا نیز  تولید را افزایش داده است و اوضاع نفت اکنون نسبت به شش ماه گذشته بهتر است. 

او درباره تمدید معافیت ها پس از دوم می نیز گفت: پس از این تاریخ تمدیدی درنظر گرفته نشده است. 

برایان هوک درباره تلاش ایران نسبت به دور زدن تحریم های آمریکا گفت: ایران مدام در تلاش است تا تحریم ها را دور بزند و به زندگی در سایه تحریم ها عادت کرده، اما چنین فشاری را تاکنون تجربه نکرده است. این تحریم ها بی سابقه است و اوباما نیز 20 معافیت تحریمی داده بود که ما همه آنها را لغو کردیم.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000DX5 برچسب ها: آمریکا ، تحریم ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: آمریکا تحریم بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۳۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های بانک مرکزی از شاخص‌های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیار‌های سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالا‌های سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازار‌های دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

دیگر خبرها

  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد