Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - فعالان مدافع حقوق پناهجویان نسبت به طرح ایجاد تغییر در سیستم پناهجویی کانادا هشدار داده و اعلام کردند که این طرح دولت، پناهندگان را از حقوق اصلی شان محروم می کند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اینترنتی «نیوعرب»، دولت کانادا اصلاحیه ای در مورد قانون مهاجرت و پناهندگی این کشور ارائه داده است که به موجب آن، افرادی که قبلا از کشورهای آمریکا، انگلیس، استرالیا و نیوزیلند درخواست پناهندگی کرده اند، از حق شرکت در جلسه اولیه رسیدگی به تعیین وضعیت پناهندگی محروم می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا، این طرح را برای مدیریت بهتر پناهندگان و جلوگیری از مهاجرت های غیرقانونی به این کشور می داند. ظرف چند سال گذشته، هزاران پناهجو از مرز آمریکا گذشته و وارد کانادا شده اند.
کانادا در بوجه سال 2019 خود عنوان کرده است که طی پنج سال 88 میلیون دلار برای عملی کردن «راهبرد اجرای مرزی» در این کشور و بررسی درخواست های پناهندگی، سرمایه گذاری خواهد کرد.
از سویی، «ژان نیکلا بز» رئیس دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در کانادا از این طرح دفاع کرده و آن را در راستای قوانین بین المللی دانست.
این در حالی است که «شری آیکن» استاد رشته حقوق در دانشگاه «کوئین» اونتاریو ضمن انتقاد از این طرح، گفت که این تغییرات ممکن است پناهجویان واقعی را از حق رسیدگی به پرونده شان محروم کند.
وی یادآور شد که کانادا با این طرح به سمت برچیدن سیستم کلی تعیین وضعیت پناهجویی حرکت می کند.
در حال حاضر، درخواست های حمایت از پناهجویان قبل از رسیدگی در هیات مهاجرت و پناهندگی کانادا، در یک جلسه اولیه شفاهی بررسی می شود.
اما به موجب طرح دولت، متقاضیان در صورت درخواست پناهندگی در یکی از کشورهای برخوردار از سیستم پناهندگی مشابه کانادا، به جلسه بررسی شفاهی دسترسی نخواهند داشت.
اروپام**9109**شبس**1613

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي كانادا قانون پناهندگي تغييرات پيشنهادي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان

وزیر امور مهاجرین حکومت طالبان اعلام کرد طی سال گذشته بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان بازگشته‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «خلیل‌الرحمان حقانی» وزیر امور مهاجرین حکومت طالبان با اشاره به اقدامات اخیر پاکستان اظهار داشت بیش از 600 هزار پناهجو در ماههای اخیر به افغانستان اخراج شده‌اند.

وی افزود از ایران و برخی کشورها نیز هزاران مهاجر افغان به کشورشان بازگشته‌اند.

حقانی گفت برای بازگشت کنندگان به کشور، مراکز موقت فراهم شده است تا از آنجا به ولایت‌های مورد نظر انتقال یابند.

این در حالی است که شماری از پناهجویان تازه بازگشته به افغانستان از حکومت طالبان خواستار کمک و سرپناه دائمی و همچنین فرصت‌های کار شده‌اند.

آمادگی پاکستان برای اخراج پناهجویان «با مدرک» افغاناتریش خواستار اخراج پناهجویان پذیرش نشده افغان از اروپا شدپارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

وزیر امور مهاجرین حکومت طالبان پیش از این در دیدار با «شوکو شیموزاوا» رئیس پشتیبانی و امنیت کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در بهمن‌ماه سال گذشته گفته بود بیش از یک میلیون مهاجر به افغانستان بازگشته‌اند.

این بازگشت‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بر اساس آمار سازمان ملل، بیش از 29 میلیون افغان (بیشتر از نیمی از جمعیت این کشور) به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • رئیس جمهور در جلسه هیات دولت: امروز در غرب شاهد تقابل جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • جشن قهرمانی در ورزشگاه خالی از تماشاگر؛ مخالفت خاویر تباس با تغییر زمان دیدار رئال مادرید و کادیز
  • مناظره علمی پیرامون لایحه عفاف و حجاب برگزار می‌شود
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • درخواست الجزایر برای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • درخواست الجزایربرای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل