Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@00:01:09 GMT

استاندار: پروانه 4 معدن در آذربایجان شرقی باطل شد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۳۳۰۴

استاندار: پروانه 4 معدن در آذربایجان شرقی باطل شد

تبریز- ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی گفت: پروانه بهره برداری 4 معدن در استان به دلیل عدم فعالیت مناسب باطل شد و این معادن به افراد واجد شرایط واگذار خواهند شد.

محمدرضا پورمحمدی روز سه شنبه در حاشیه شورای معادن استان در گفت و گو با ایرنا در خصوص برداشت های انفرادی که از برخی معادن طلا در استان گزارش می شود، اظهار داشت: این مساله به آن شدتی نیست که در رسانه ها منعکس می شود و غلظت وجود طلا در این معادن به قدری نیست که فرد بتواند یک کیسه برداشت کرده و درآمد بسیار بالایی کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با این وجود بر مراقبت های ویژه از این معادن طلا تاکید داریم و مقرر شد طرحی جامع و کامل برای جلوگیری از سوء استفاده ها از سوی بهره بردار، نیروی انتظامی و فرماندار شهرستان اندیشیده شود .
پورمحمدی همچنین در خصوص برداشت شن و ماسه در برخی مناطق استان، گفت: بهره برداران موظف هستند بعد از اتمام عملیات برداشت محیط را به وضعیت اولیه بازگرداند ولی در اطراف تبریز در طی 50 سال گذشته برداشت های عمیق شن و ماسه انجام شده و محیط به حالت اولیه برنگشته است.
وی اضافه کرد: این چاله های عمیقی که ایجاد شده احتمال ایجاد خطر برای شهر تبریز را افزایش داده اند و در این جلسه تاکید بر این شد تا تدابیر لازم برای پر شدن آنها اتخاذ و عملیاتی شود.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به فعالیت کوره های آجر پزی در اطراف شهر تبریز نیز گفت: با توجه به آلودگی هایی که توسط این کوره ها ایجاد می شود بر ضرورت جابجایی آنها تاکید و مقرر شد با توجه به موقیعت جغرافیایی و خاک مناسب مکان یابی انجام و به صورت تدریجی اقدام به جابجایی آنها شود.
وی همچنین در خصوص موضوع انتقال حساب های مس سونگون به آذربایجان شرقی، اظهارداشت: بر اساس قانون برنامه ششم باید حساب های معادن در داخل استان باشد تا درصدی از آن برای آلودگی هوا و زیرساخت ها هزینه شود، همچنین گردش مالی این حساب ها می تواند تسهیلاتی که مورد نیاز استان است را تامین کند.
پومحمدی ادامه داد: بعد از اخطار اولیه که به مس سونگون داده شد یک موافقت نامه 4 ماده ای تدوین شد و بر اساس گزارش های ارائه شده بخشی از حساب ها به استان انتقال یافته است که رضایت بخش نیست و باید تمام آن منتقل شود .
به گزارش ایرنا، بخش معدن آذربایجان شرقی به لحاظ تامین مواد اولیه صنایع پایه، ایجاد اشتغال، ارزش افزوده و صادرات مواد معدنی از اهمیت ویژه ای در کشور برخوردار است.
آذربایجان شرقی به عنوان یکی از مناطق غنی معدنی کشور با بیش از 112 اندیس و 127 کانسار شناسایی شده زمینه بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در این بخش دارد.
تعداد معادن فعال و غیرفعال آذربایجان شرقی به حدود 735 معدن رسیده که استان از این حیثت مقام اول کشور را در اختیار دارد.
6120/3071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت و معدن معادن آذربايجان شرقي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۳۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتوم ساخته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) و آکادمی علوم چک به تازگی ساختار جدیدی طراحی کرده‌اند که می‌توان از آن برای ایجاد مواد کوانتومی کربنی نسل جدید استفاده کرد. این ساختار نانوگرافن مغناطیسی به شکل پروانه‌ای است که در حوزه فناوری‌های کوانتومی پیشرفته می‌تواند کاربرد داشته باشد.

نانوگرافن مغناطیسی، ساختاری کوچک از گرافن بوده که به دلیل رفتار خاص الکترون‌ها در اتم‌های کربن، خاصیت مغناطیسی قابل توجهی را نشان می‌دهد. با طراحی دقیق ترتیب این اتم‌های کربن در مقیاس نانو، کنترل رفتار این الکترون‌های منحصر به فرد حاصل می‌شود. این ویژگی باعث می‌شود نانوگرافن برای ایجاد آهن‌ربا بسیار کوچک و ساخت بلوک‌های اساسی مورد نیاز برای رایانه‌های کوانتومی، به نام بیت‌های کوانتومی یا qubit، بسیار امیدوارکننده باشد.

ساختار منحصر به فرد گرافن مغناطیسی به شکل پروانه‌ای که توسط محققان ایجاد شده، دارای چهار مثلث بوده که شبیه به بال پروانه است که هر یک از این بال‌ها الکترونی π جفت نشده با خود دارند که مسئول خاصیت مغناطیسی مشاهده شده است.

پروفسور لو از محققان این پروژه می‌گوید: نانوگرافن مغناطیسی، یک مولکول کوچک متشکل از حلقه‌های بنزن به هم چسبیده است که به عنوان یک ماده کوانتومی نسل بعدی برای میزبانی چرخش‌های کوانتومی جذاب است که یکی از دلایل این امر به تطبیق‌پذیری شیمیایی و زمان انسجام چرخش طولانی این ساختار مربوط می‌شود.

خصوصیات مغناطیسی نانوگرافن معمولاً از چیدمان الکترون‌های ویژه آن، معروف به الکترون‌های پی یا قدرت تعامل آنها حاصل می‌شود. نانوگرافن همچنین نظم مغناطیسی منفرد از خود نشان می‌دهد، جایی که چرخش‌ها یا در همان جهت (فرومغناطیسی) یا در جهت‌های مخالف (آنتی‌فرومغناطیسی) صورت می‌گیرد.

محققان روشی را برای غلبه بر این چالش‌ها ارائه کردند. نانوگرافن پروانه‌ای آنها، با هر دو خاصیت فرومغناطیسی آنتی‌فرومغناطیسی، با ترکیب چهار مثلث کوچکتر در مرکز یک ساختار رومبوس ایجاد می‌شود. نانوگرافن آنها تقریباً ۳ نانومتری است.

برای تولید نانوگرافن پروانه‌ای، محققان ساختارها را در ابعاد مولکولی دستکاری کرده و در خلأ به این ماده رسیدند. این رویکرد به آنها اجازه می‌دهد تا ساختار نانوگرافن را در سطح اتمی مهندسی کنند.

به اعتقاد محققان اطلاعات به دست آمده از این پروژه مسیر را برای تولید مواد کوانتومی آلی نسل جدید با معماری‌های چرخش کوانتومی هموار می‌کند.

کد خبر 6087667 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتوم ساخته شد
  • مصوبات شورای مسکن در شهرجدید مهستان، گره نهضت ملی مسکن در این شهر را باز کرد
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • ایجاد هنرستان در همسایگی صنایع آذربایجان غربی
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید