Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، گزیده‌ای از اخبار جالب و خواندنی سراسر جهان در تاریخ سوم اردیبهشت ماه را با کلیک بر روی لینک خبر بخوانید.

افسرده‌ترین کشور‌های جهان کدامند؟

وبسایت «بیگ تینک» بر اساس یک پژوهش انجام شده، فهرستی از افسرده‌ترین کشور‌های جهان را منتشر کرد.

 

آیا آمریکا می‌تواند فروش نفت ایران را صفر کند؟

دولت آمریکا روز گذشته همزمان با لغو معافیت‌های تحریمی کشورمان بار دیگر ادعا کرد که صادرات نفت ایران را به صفر خواهد رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نیویورک‌تایمز: آیا دونالد ترامپ استیضاح می‌شود؟

روزنامه نیویورک تایمز در مطلبی با اشاره به انتشار گزارش مولر درباره تبانی ستاد انتخاباتی ترامپ با روس‌ها، به بررسی استیضاح احتمالی رئیس‌جمهور آمریکا پرداخت.

 

تركيه: وزير خارجه آمريكا بازارياب نفت شده است/ تغییر منبع خرید نفت کار ساده‌ای نیست

وزیر خارجه ترکیه گفت اینکه آمریکا از کشور‌ها مى‌خواهد به جاى نفت ایران نفت کشورهای دیگر را خریداری کنند به لحاظ سیاسى، اخلاقى و تجارى درست نیست.

 

تشکر شورای انتقالی سودان از دولت سوریه

شورای نظامی انتقالی سودان از دولت سوریه بابت تسهیل بازگشت شهروندان سودانی که در مناطق تحت سیطره داعش در سوریه و عراق گرفتار شده بودند، تقدیر و تشکر کرد.

 

کنترل بخش‌هایی از فرودگاه طرابلس به دست دولت وفاق ملی افتاد

خبرگزاری آناتولی گزارش داد نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی، کنترل بخش بزرگی از فرودگاه طرابلس، پایتخت این کشور را به دست گرفتند.

 

عطوان: اتفاقات ناخوشایند در انتظار آمریکا، اسرائیل و متحدان عرب آن‌هاست

سردبیر روزنامه رأی الیوم به تحلیل سخنرانی اخیر سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره مسائل منطقه پرداخت.

 

برجام، کابوس سیاسی مقامات رژیم صهیونیستی

روزنامه صهیونیستی هاآرتص از وحشت مقامات صهیونیست از تعداد روزافزون نامزد‌های دمکرات انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا خبر داده که وعده بازگشت به برجام را می‌دهند و آن را سناریوی کابوس سیاسی دانست.

 

سریلانکا: انگیزه عاملان انفجار‌های اخیر، گرفتن انتقام حمله نیوزیلند بود

وزیر دفاع سریلانکا مدعی شد انگیزه عاملان انفجار‌های مرگبار اخیر در این کشور گرفتن انتقام حمله خونین نیوزیلند بوده است.

 

ابراز ناخرسندی واشنگتن از تعویق در مذاکرات مقامات افغان با طالبان

مایک پمپئو در گفتگو با رئیس‌جمهور افغانستان از ناخرسندی واشنگتن از تعویق در برگزاری گفتگو‌های مقامات دولتی افغانستان با رهبران طالبان خبر داد.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۳۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا - مصطفی خدابخشی؛ بیش از ۳۴ هزار نفر در طی هفت ماه گذشته بر اثر جنایات ضد بشری رژیم منحوس صهیونیستی علیه مردم نوار غزه جان خود را از دست دادند. شقاوتی که هم اکنون آتشش به جان فضا‌های علمی جهان افتاده تا سکوت منبعث از تهدید و ارعاب نهاد‌های قدرت در دانشگاه‌ها شکسته و بسیاری از دانشجویان یک صدا از غرب آسیا تا قلب کالیفرنیا علیه صهیونیسم و جنایات آنان فریاد سر دهند.

با بالا گرفتن سطح اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا حالا مواجهه با دانشجویان معترض که تا پیش از این با اقدامات خشونت آمیز پلیس این کشور برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در خصوص پایمال شدن حقوق بشر رو به رو بودند به شکل جدیدی در حال رخ نمایی است. تهدیداتی از جمله اخراج از دانشگاه و عدم استخدام که از آنها می‌توان به عنوان گزینه‌هایی قهری برای به سکوت کشاندن دانشجویان توسط نهاد‌های امنیتی آمریکا نام برد.

همزمان با انتشار اخبار مربوط به این رویکرد جدید از سوی سیاست مداران آمریکایی ندای آزادی خواهی دانشجویان آمریکایی به دانشگاه‌های ایران رسیده، آوایی که نشان می‌دهد که دیگر مساله فلسطین تنها دغدغه جهان اسلام نیست بلکه به عنوان مهمترین موضوع در جهان مبدل شده و از هر گوشه ندای حمایت از حق مسلم فلسطینیان به گوش می‌رسد. بر همین اساس بیش از سیزده دانشگاه ایران اعلام کرده اند که آمادگی جذب دانشجویان آمریکایی تعلیق شده در پی حوادث این روز‌های فضای دانشگاهی این کشور را دارند.

اولین فراخوان در این خصوص از دانشگاه شیراز که یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است، صادر شد. در همین خصوص محمد موذنی رئیس این دانشگاه اعلام آمادگی کرد که دانشگاه شیراز دانشجویانی که به دلیل حمایت از فلسطین اخراج شده اند را بورسیه خواهد کرد.

در ادامه دانشگاه شهید بهشتی نیز با حمایت از دانشجویان اخراجی آمریکا به این حرکت پیوست و در همین خصوص سیدمحمود آقامیری، رئیس این دانشگاه گفت که دانشجویانی را که به دلیل اعتراض به عملکرد صهیونیست‌ها از دانشگاه‌های اروپا و آمریکا اخراج شده‌اند، پذیرش می‌کنیم.

بر اساس آنچیز که ریاست دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرده تمامی هزینه‌های مربوط به آموزش، خوابگاه و اسکان این دانشجویان به طور کامل از سوی دانشگاه تامین خواهد شد.

زنجیره حمایتی از دانشجویان آزادی خواه آمریکایی به دانشگاه رازی به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان اسلام راه یافت. جایی که در آن محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه گفت: تمام استادان و دانشجویان اخراج شده وقایع اخیر آمریکا و حامیان مردم مظلوم فلسطین می‌توانند با هجرت به ایران اسلامی، تدریس و تحصیل خود را در این دانشگاه ادامه دهند.

دانشجویان حامی مردم مظلوم فلسطین که در روز‌های اخیر شجاعانه علیه رژیم جعلی اسرائیل به پا خاستند و از دانشگاه‌های آمریکا اخراج شده‌اند، می‌توانند با تخفیف کامل شهریه، در رشته مورد علاقه خود در دانشگاه رازی کرمانشاه به تحصیل بپردازند. استادان و دانشمندان دانشگاه‌های آمریکا نیز که در پی حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین و ابراز انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه رازی تدریس کنند.  

بعد تبدیل این حرکت به موجی فراگیر دیگر دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه علم و صنعت، جهاد دانشگاهی و ... نیز آمادگی خود برای پذیرش دانشجویان اخراجی از دانشگاه‌های آمریکا را اعلام کردند.

دانشگاه‌های برتر ایران با این حرکت یک پیام مهم برای دانشجویان آمریکایی که این روز‌ها مورد سرکوب شدید پلیس این کشور قرار گرفته اند مخابره کردند و آن چیزی نیست جز دفاع از آرمان صلح و عدالت. آرمانی که هم اکنون بیداری واقعی در فضای دانشگاهی جهان را رقم زده و دنیا را در خصوص وقایع غزه حساس کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای برخی منابع از مذاکرات ایران و آمریکا / دور بعدی گفت ‌گوها در آینده نزدیک برگزار می شود
  • گزارش یک دستاوردسازی تازه در دولت سیزدهم/ چگونه تراز تجارت خارجی ایران مثبت نشان داده می شود؟
  • توقف ارسال سلاح از آمریکا به اسرائیل به دلیل اختلاف بر سر حمله به رفح
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • واشنگتن: ارسال تسلیحات و مهمات آمریکایی به اسرائیل متوقف شد
  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • آمریکا محموله تسلیحات به رژیم صهیونیستی را نگه داشته است
  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد