Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کنفدراسیون صادرات ایران گفت: سازمان توسعه تجارت باید خود را موظف به پرداخت یارانه در بحث حمل و نقل بداند و آن را پرداخت کند که می‌تواند کمک بسیاری در صادرات داشته باشد.

محمد لاهوتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان درباره دلایل عدم توسعه صادرات در بازار‌های منطقه‌ای اظهار کرد: یکی از دلایل این موضوع مربوط به سبد کالا‌های صادراتی کشور است که بخش زیادی از آن به صورت خام و یا به شکل نیمه ساخته صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: البته در بخش کشاورزی فرصت‌های خوبی داریم و موفقیت‌های خوبی هم که در صادرات به عراق و افغانستان کسب کردیم که بخشی از آن مربوط به صنایع غذایی است که جزو بخش کشاورزی است.

وی ادامه داد: مابقی کالا‌های صادراتی ما، کالا‌های واسطه‌ای تولید است، به عنوان نمونه کشوری مانند قطر که در همسایگی ما قرار دارد کشور صنعتی نیست و نیاز به کالای مصرفی دارد اما، صادرات کالا‌های مصرفی کشور به اندازه‌ای نیست که بتواند هدفگذاری که دولت یا بخش خصوصی مدنظر دارد را برآورده کند. 

لاهوتی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ به دلیل اتفاقاتی که رخ داد برخلاف قوانین بالادستی برنامه ششم که دولت از ممنوعیت صادرات منع شده بود بنا بر مصلحت، صادرات برخی کالا‌ها ممنوع و برخی محدود شد این موارد دلایلی بود که تاثیر خود را بر صادرات کشور گذاشته است.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با بیان اینکه یکی از اشکالات ساختاری کشور در تجارت خارجی بخش حمل و نقل است، خاطرنشان کرد: قیمت‌های ما به شدت نسبت به قیمت‌های منطقه‌ای و جهانی بالاتر است و زیرساخت‌ها در این زمینه ایجاد نشده و ناوگان فرسوده ما امروز تاثیر خود را در قیمت تمام شده کالا به جا می‌گذارد.

وی گفت: حمل دریایی از نرخ ۴۲۰۰ تومانی به نرخ نیمایی افزایش پیدا کرده و عملا دو برابر شده و حمل و نقل زمینی نیز تا سه برابر در برخی از کشور‌ها افزایش داشته است و این موارد تاثیرات خود را بر صادرات می‌گذارد.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران تصریح کرد: سازمان توسعه تجارت باید خود را موظف به پرداخت یارانه در بحث حمل و نقل بداند و آن را پرداخت کند که می‌تواند کمک بسیاری در صادرات داشته باشد، همچنین بازسازی و نوسازی بخش حمل و نقل نیز باید آغاز شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: توسعه صادرات بازارهای منطقه بخش کشاورزی تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۵۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه

مهرداد حمداللهی، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه تسریع وتسهیل و افزایش ظرفیت حمل بار از سوی رانندگان را سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در دستور کار خود قرار داده است گفت:  برنامه ریزی جامع برای واردات کالا‌های اساسی و توزیع متناسب آن در بنادر مختلف و پرداخت به موقع کرایه رانندگان توسط صاحبان کالا یکی از مهم ترین اقدامات در این حوزه به شمار می رود.

وی بیان کرد: تهیه سامانه پرداخت متمرکز کرایه حمل در شرکت‌های صاحب کالا همچنین درخواست اعلام بار به صورت مستمر و در طول سال از سوی صاحبان کالا یکی از مهم ترین برنامه هایی است که در بخش تسریع در حمل کالا و بار در دستور کار خود قرار داده ایم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل تاکید کرد:  عدم تداخل زمانی درخواست حمل با زمان اوج درخواست یا ورود سایر کالا‌ها و همچنین زمان برداشت محصولات کشاورزی از دیگر برنامه هایی است که در این بخش در دستور کار قرار داده ایم.

حمداللهی با بیان اینکه در راستای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم سازمان راهداری برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده است گفت:  توزیع عادلانه بار از طریق توسعه اعلام بار و نوبت دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور همچنین  توسعه و اجرای فاز‌های اجرایی بعدی بارنامه الکترونیک شامل ارسال پیامک یکبار مصرف otp برای رانندگان و اجرای طرح‌های احراز هویت ذینفعان بارنامه از برنامه هایی است که امسال در حوزه توزیع بار اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد:  بازنگری و ابلاغ ضوابط جدید بازارگاه‌ها با رویکرد جهش تولید خدمت با مشارکت مردم و  توسعه کمی و کیفی شرکت‌های حمل و نقل بزرگ مقیاس در کشور و تقویت نظارت بر فعالیت آنها از مهم ترین برنامه های است که امسال به مرحله اجرایی وعملیاتی شدن می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان جابجا شد
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟