Web Analytics Made Easy - Statcounter

چابهار- ایرنا- مدیر مالاریا مدیترانه شرقی گفت: بر اساس تعهد ایران به سازمان بهداشت جهانی موارد مبتلا به مالاریا را باید تا سال 2020 به صفر برساند.

به گزارش ایرنا قاسم زمانی سه شنبه شب در کارگاه 2 روزه پیشگیری از برقراری زنجیره انتقال محلی و آماده سازی برای دریافت گواهی حذف مالاریا در ایران در چابهار اظهار داشت: بر اساس این برنامه 21 کشور در دنیا این تعهد را به سازمان بهداشت جهانی داده‌اند که تا سال 2020 به این هدف مهم دست پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: رسیدن ایران به حذف مالاریا مشارکت این کشور در اهداف توسعه پایدار جهان است.
مدیر مالاریا مدیترانه شرقی گفت:این کارگاه برای مدیران و کارشناسان بیماری دانشگاه های مالاریا خیز کشور از جمله ایرانشهر، زاهدان، کرمان، اهواز، بم، جیرفت، بوشهر، هرمزگان، شیراز و فسا در چابهار برگزار شد.
وی افزود: تا کنون 11 کشور از جمله ایران برنامه حذف بیماری مالاریا را با موفقیت پشت سر گذاشته اند.
زمانی با بیان اینکه هر کشوری برای حذف باید شرایط سیاسی، نیروی انسانی و بودجه لازم را داشته باشد، خاطرنشان کرد: همه ی این شرایط از جمله نیروی انسانی برای ایران فراهم است.
وی ادامه داد: اگر ایران موفق شود بیماری مالاریا را حذف کند موفقیتی بزرگ در منطقه مدیترانه شرقی به دست آورده است،
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز گفت: بیماری مالاریا مهمترین بیماری انگلی ایران است و بیشتر موارد مالاریا در کشور در استان سیستان و بلوچستان و حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر است.
فرهاد دادگر افزود: هدف از برگزاری این کارگاه در آستانه روز جهانی مالاریا و به ‌منظور یادآوری، مرور نظام مراقبت برای مدیران گروه و کارشناسان بیماری های دانشگاه های مالاریاخیز کشور است.
وی ادامه داد: هدف جمهوری اسلامی ایران حذف بیماری مالاریا تا سال 1400 و دریافت گواهی حذف از سازمان بهداشت جهانی است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از جمله مهمترین این برنامه ها را کنترل ناقلین، بیماریابی، آموزش به مردم، کشف به موقع موارد و درمان بلافاصله آنها عنوان کرد.
وی بیان کرد: دلیل موفقیت دانشگاه ایرانشهر در شهرستان چابهار که پایتخت مالاریا کشور است انجام دقیق و منظم تمامی برنامه های فوق با جدیت در سال های گذشته است.
3043**3213

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت و درمان مالاريا چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۶۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • مالاریا مهم ترین بیماری انگلی تهدید کننده سلامت بشر در دنیا+ فیلم