Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@09:27:53 GMT

3271 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت شد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۶۲۸۳

3271 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت شد

قم - ایرنا - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در سال 97، سه هزار و 271 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به 102 واحد صنعتی استان پرداخت شد.

محمود سیجانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: پرداخت این تسهیلات ضمن حفظ و تثبیت وضعیت تولید و اشتغال واحدهای دریافت کننده آن، موجب احیای 19 واحد صنعتی استان و بازگشت آن ها به مدار تولید و ایجاد 493 فرصت شغلی جدید در بخش صنعت قم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قم در سال گذشته، 128 جلسه اصلی و فرعی تشکیل داد که در جریان آن 837 مصوبه در حوزه های مختلف بانکی، تامین اجتماعی، مالیاتی، زیربنایی و سایر بخش ها به تصویب رسید.
وی ادامه داد: درجریان تلاش های صورت گرفته 72 درصد مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم با مدیریت و پیگیری استانداری، دبیرخانه کارگروه و همکاری دستگاه های اجرایی و بانک های عامل محقق شد و توانست نقش بسزایی در حفظ و ارتقاء حوزه تولید استان و واحدهای صنعتی فعال آن داشته باشد.
سیجانی در ادامه با تشریح راهبردهای سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در سال جدید، حفظ تولید و اشتغال در واحدهای صنعتی موجود را از جمله اولویت های سال 98 دانست و گفت: تشکیل کمیته پایش و تامین مواد اولیه، تامین نقدینگی سرمایه در گردش، احیای واحدهای راکد و تعطیل، کاهش هزینه های تولید، شناسایی قوانین مزاحم و موانع تولید و ارائه پیشنهادات رفع آنها از جمله راهبردهای تعیین شده در این زمینه است.
وی، حمایت از توسعه واحدهای موجود، جذب سرمایه گذاری جدید، توسعه پایدار معادن و فراوری مواد معدنی استان و تکمیل طرح های نیمه تمام و توسعه بازار فروش را از دیگر راهبردهای سال 98 قم دانست و ادامه داد: تحریم ها موجب گرایش به مصرف کالاهای تولید داخلی شده که در این زمینه فرهنگ سازی و تبلیغ معرفی کالاهای تولید استان توسط رسان ها ضروری است.
وی بیان داشت: افزایش کیفیت واحدهای تولیدی استان، توسعه واحدهای موجود از طریق افزایش ظرفیت و تنوع، تشکیل کمیته نظارت و طرح های عمرانی، تشکیل کمیته پایش واردات و صادرات، تکمیل اکتشافات طلا، مس و آهن، فعال سازی معادن راکد، پیگیری طرح استحصال مواد معدنی دریاچه نمک از جمله برنامه هایی است که در تدوین راهبرد سازمان صنعت، معدن و تجارت قم مورد توجه قرار گرفته است.
2 هزار و 300 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود 90 درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از 53 هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
7405/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سيجاني كارگروه تسهيل قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور