Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مرکز ملی مبارزه با تروریسم پاکستان، اسلام‌آباد و کشمیر را ایمن‌ترین و بلوچستان را پرمخاطره ترین شهرهای این کشور ازلحاظ رخدادهای تروریستی در سال 2018 اعلام کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از تارنمای یورو آسیا، طبق گزارش اخیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم پاکستان، عملیات تروریستی این کشور در سال 2018 نسبت به سال قبل از آن با کاهش 21 درصدی همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش در کنار اسلام‌آباد و کشمیر پاکستان به‌عنوان ایمن‌ترین شهرها، بلوچستان و منطقه خودمختاری قبایلی (FATA) به‌عنوان پرمخاطره‌ترین شهرهای پاکستان با توجه به وقوع حملات تروریستی در این شهرها به ثبت رسیده اند.

به گفته مرکز ملی مبارزه با تروریسم، شهرهای اسلام‌آباد و پنجاب در سال 2018 شاهد کاهش 50 درصدی و کشمیر پاکستان 67 درصد در وقوع حملات تروریستی بوده‌اند.

برخلاف شهر اسلام‌آباد، ایالت بلوچستان به‌رغم کاهش 22 درصدی از حوادث تروریستی بازهم به‌عنوان پرمخاطره‌ترین شهر پاکستان در مورد حملات تروریستی در سال 2018 معرفی می‌شود.

بر اساس گزارش مرکز مبارزه با تروریسم، در سال 2018 حدود 520 نفر در حملات تروریستی جان خود را از دست دادند که در این میان 288 تن از آنان متعلق به بلوچستان بوده است.

بر اساس این گزارش، ماه جولای سال 2018 بدترین ماه سال گذشته پاکستان حساب می‌شود زیرا در این ماه 221 جان خود را در عملیات تروریستی از دست دادند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خبرگزاری میزان ماه جولای سال گذشته پاکستان بدترین ماه حملات تروریستی تروریسم پرمخاطره ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

12 بازیکن ایرانی که در انگلستان بازی کردند

فوتبال ایران لژیونرهای زیادی در اروپا داشته است. یکی از کشورهای مقصد بازیکنان ایرانی، انگلیس بوده است.

به گزارش طرفداری، قبل از حضور بازیکنان ایرانی در باشگاه های انگلیسی، کریستال پالاس در سال 1972 به علی پروین و منچستریونایتد در سال 1979 به ناصر حجازی پیشنهاد پیوستن به این تیم ها را داده بودند.

اما بعد از آن، بازیکنان ایرانی در لیگ انگلستان بازی کردند که برخی از آن ها اصلا سابقه بازی در لیگ ایران قبل از حضورشان در انگلستان را نداشتند.

امید نمازی در ردینگ/ 1992 کریم باقری در چارلتون/ 2000 آندرانیک تیموریان در بولتون، فولام و بارنزلی/ 2006 حسین کعبی در لسترسیتی/ 2007 اشکان دژآگه در فولام و ناتینگام فارست/ 2012 رضا قوچان نژاد در چارلتون/ 2014 نوید ناصری در مکلسفیلد و گیلینگام/ 2016 علیرضا جهانبخش در برایتون/ 2018 سعید عزت اللهی در ردینگ/ 2018 کریم انصاری فرد در ناتینگام فارست/ 2018 سامان قدوس در برنتفورد/ 2020 اللهیار صیادمنش در هال سیتی/ 2021

از دست ندهید ????????????????????????

مجری آرسنالی خطاب به سرمربی منچستریونایتد: حالا آرامبخش بخور! سوپرگل شهاب زاهدی در جی لیگ چطور به ثمر رسید؟ (فیلم) اریک تن باخت؛ رکورد بیشترین شکست منچستریونایتد شکسته شد خشم اسطوره منچستریونایتد: شب بخیر!

دیگر خبرها

  • بازداشت عضو شورای ‌بندر ماهشهر
  • ‌‌عضور شورای شهر بندر ماهشهر بازداشت شد
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • 12 بازیکن ایرانی که در انگلستان بازی کردند
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • ضعف فرانسه در تامین امنیت هوایی المپیک پاریس
  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار