Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد- ايرنا- مدير حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي گفت: مبارزه با ملخ که يک اقدام حاکميتي است هم اکنون يکي از اولويت هاي کاري اين سازمان است و به همين منظور بايد کانون هاي آن شناسايي شود.

محمد رضايي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: براي اين امر بايد کانون ها شناسايي و به موقع سمپاشي شوند، مبارزه با ملخ بايد در عرصه هاي منابع طبيعي انجام شود زيراکه پس از ورود به مزارع خسارت زيادي دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه گفت: 28 ميليارد ريال اعتبار براي کانون کوبي و مبارزه با آفت ها و بيماري ها در حوزه کشاورزي مورد نياز است.
مدير حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي گفت: از مجموع اين ميزان يک ميليارد و 200 ميليون ريال بابت مبارزه با ملخ مورد نياز است.
رضايي اظهار داشت: پارسال در 6 هزار و 900 هکتار از عرصه هاي طبيعي اين استان در شهرستان هاي بجنورد، شيروان و فاروج با ملخ مبارزه شد.
مدير حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي گفت: در برخي از مناطق اين شهرستان ها به علت کوهستاني و سخت گذر بودن مبارزه انجام نشد که اين امر باعث وجود کانون ها مي شود.
وي به احتمال شيوع بيماري سفيدک داخلي انگور در تاکستان ها نيز اشاره اي کرد و گفت: با وجود اينکه مبارزه با اين بيماري خصوصي است و خود تاکداران بايد سمپاشي کنند اما از سوي اين سازمان نيز اقداماتي انجام خواهد شد.
مدير حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي در خصوص سن گندم نيز اظهار داشت: با وجود اينکه تعداد سن در مکان هاي زمستان گذر در مقايسه با سال گذشته کمتر است اما هم اکنون نياز به مبارزه دارد.
رضايي افزود: بارندگي ها سطح سبز گندم را بسيار مناسب کرده است اما رطوبت زياد باعث ايجاد بيماري هاي در اين عرصه خواهد شد که بايد قبل از آن مبارزه را شروع کرد.
مدير حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي گفت: براي جلوگيري از لکه برگي گندم بايد نسبت به سمپاشي اقدام شود و از گندم کاران انتظار است تا قبل از گل دهي دو بار از قارچ کش ها استفاده کنند.
رضايي افزود: با توجه به ميزان بارندگي بالا و رطوبت برگ گياه در معرض قارچ ها قرار دارد که در صورت مبارزه نکردن باعث کاهش محصول خواهد شد.
وي اظهار داشت: بارش هاي پياپي و رطوبت بالا، شيوع برخي بيماري ها و آفات در بخش کشاورزي استان را افزايش داده است.
خراسان شمالي با جمعيت بيش از 863 هزار نفر 344 هزار هکتار عرصه کشاورزي دارد که از اين سطح 300 هزار هکتار کشتزاز و مابقي باغ است و بيش از 80 هزار بهره بردار بخش کشاورزي در اين حوزه فعاليت مي کنند.
3007/ 6042
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۶۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمی ظهر شنبه در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار کرد: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر باید تشدید شود.

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.

وی یادآور شد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.

به گفته این مقام قضائی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.

کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان، اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییر کاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری اشتغال برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته‌اند، طبق اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.

مدعی العموم استان در پایان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

کد خبر 6089909

دیگر خبرها

  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی