Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@19:32:30 GMT

قیمت گاز صادراتی و وارداتی در سال ۹۶

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۶۵۷۵

 دیوان محاسبات کشور در گزارش تفریغ بودجه ۹۶ میزان فروش گاز طبیعی اعم از فروش داخلی و صادرات را اعلام کرد.

براساس گزارش تفریغ تبصره ۱ قانون بودجه ۹۶، میزان صادرات گاز طبیعی کشور در این سال برابر ۹ میلیارد و ۱۹۷ میلیون و ۴۲۲ هزار و ۳۷۰ متر مکعب بوده است. بر این اساس، میزان متوسط صادرات گاز طبیعی در سال ۹۶ بالغ بر ۲۵ میلیون و ۱۹۸ هزار متر مکعب در روز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس این گزارش، در سال ۹۶ مجموعا ۲ میلیارد و ۲۹۴ میلیون و ۹۱۷ هزار و ۶۲۱ متر مکعب گاز طبیعی وارد کشور شده و در نتیجه، میزان متوسط واردات گاز طبیعی در این سال برابر ۶ میلیون و ۲۸۷ هزار متر مکعب در روز بوده است.

با توجه به اعداد فوق، خالص گاز طبیعی صادراتی کشور در سال ۹۶ بالغ بر ۶ میلیارد و ۹۰۲ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۷۴۹ متر مکعب بوده است. بر این اساس، میزان متوسط خالص گاز طبیعی صادراتی کشور در سال مذکور برابر ۱۸ میلیون و ۹۱۰ هزار متر مکعب در روز بوده است.

براساس گزارش دیوان محاسبات، مجموع گاز طبیعی فروخته شده در داخل کشور در سال ۹۶ هم ۱۸۹ میلیارد و ۴۸۱ میلیون و ۹۱ هزار و ۵۰۸ متر مکعب بوده و در نتیجه، مجموع گاز طبیعی فروخته شده در داخل کشور در سال مذکور برابر ۵۱۹ میلیون و ۱۲۶ هزار متر مکعب در روز بوده است.

همچنین ارزش دلاری صادرات گاز طبیعی کشور در سال ۹۶، بالغ بر ۱ میلیارد و ۸۸۵ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۳۱۳ دلار بوده است. هزینه دلاری واردات گاز طبیعی کشور در سال مذکور هم ۲۵۷ میلیون و ۵۳۱ هزار و ۳۶۳ دلار بوده است.

براساس این گزارش، متوسط قیمت گاز طبیعی صادراتی کشور در سال ۹۶ برابر ۲۰.۵ سنت به ازای هر متر مکعب بوده است. همچنین متوسط قیمت هر متر مکعب گاز طبیعی وارداتی کشور در سال مذکور هم برابر ۱۱.۲ سنت بوده است.

 بخش اعظم صادرات گاز ایران به کشور ترکیه صورت می گیرد و از ۳۱ خردادماه ۹۶ هم صادرات گاز کشورمان به عراق با حجمی حدود ۷ میلیون متر مکعب در روز آغاز شد. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بودجه گاز قانون واردات گاز واردات دلار ایران ترکیه عراق گاز صادرات گاز صادراتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۶۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده، می‌توانند جهت انتخاب خودروها از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد

طبق اطلاعیه سامانه در رابطه با این مرحله از عرضه خودروها، یک خودروی برقی دیگر در این مرحله عرضه شده است؛ بدین ترتیب متقاضیان از میان پنج خودروی عرضه شده که سه خودروی هیوندای ENS۱، لونا و هونگچی EQM۵EV برقی هستند، می‌توانند خودروی مدنظر خود را انتخاب کنند.

همچنین نیسان سانی (بنزینی) و لاماری‌ایما هیبریدی در این دور از فروش خودروهای وارداتی عرضه شده‌اند.

از این محصولات عرضه شده سه خودروی سانی، لاماری‌ایما و هونگچی دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی و دو خودروی هیوندای ENS۱ و لونا دارای قیمت فروش علی‌الحساب در مبادی ورودی هستند.

کد خبر: 1229614 برچسب‌ها قیمت خودرو

دیگر خبرها

  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت
  • قیمت خودروهای برقی وارداتی چند ؟ / برای ثبت‌نام مرحله اول تا فردا فرصت دارید
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟