Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ابتکار (معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، درباره  اقدامات معاونت زنان  در مناطق سیل زده و کمک این معاونت به زنان و کودکان آسیب‌دیده گفت: معاونت زنان دستگاه اجرایی نیست و هیچ وظیفه اجرایی نداریم، چرا که دستگاهی ستادی است.

وی خاطرنشان کرد: در این میان یکی از دستگاه‌های اجرایی وزارت بهداشت است که برای بهداشت زنان برنامه ریزی کاملی انجام داده و در این زمینه هم اقدام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در این میان من نیز پیگیر وضعیت زنان و کودکان در استان گلستان و لرستان بوده‌ام، همچنین شرایط بهداشت زنان در وضعیت سیل و همچنین پس از سیل نیز بررسی شده است.

ابتکار اضافه کرد: یک دستگاه اجرایی دیگر وزارت کار و امور اجتماعی است که مسئولیت اشتغال را به عهده دارد که پیگیر کارگاه‌هایی است که بر اثر سیل از بین رفته‌اند. همچنین در راستای کمک به زنان سیل زده فعالیت‌هایی که آنها قبل از سیل داشته‌اند را شناسایی و بررسی خواهیم کرد.

ابتکار تصریح کرد: تمام اینها تقسیم کار شده و ما به عنوان معاونت زنان به سیاست‌ها و اقدامات حوزه زنان توجه ویژه داریم. علاوه بر این در مواقعی که نیاز است ور مباحثی مانند طرح افزایش تاب آوری زنان با دستگاه‌های دیگر همکاری داریم تا این طرح در مناطق سیل زده بهتر اجرا شود. فعالیت‌های معاونت زنان به نوعی در راستای همکاری با دستگاه‌های دیگر است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به این سوال که آیا آماری از زنان و کودکان آسیب دیده از سیل دارید یا خیر؟ گفت: ما آمار خاصی نداریم، اما خوشبختانه در حادثه سیل که کشور دچار آن شد حادثه جانی کمی داشتیم و این خیلی مهم  است.

وی در پاسخ به سوالی درباره تهدید سلامتی کودکان و زنان در مناطق سیل‌زده از جمله مارگزیدگی  گفت: بالاخره در آن منطقه به دلیل آبگرفتگی حیوانات موذی نیز در آنجا هستند، اما داروها لازم برای درمان بیماران به مناطق مختلف ارسال می‌شود.

ابتکار اذعان داشت: باید هرچه زودتر مکان سکونت این افراد مشخص شود تا به طبع آن دیگر مشکلات نیز حل شود. مشکل اصلی زنان باردار و زنانی بوده‌اند که بچه‌های کوچک داشتند که خوشبختانه وزارت بهداشت به طور خاص با همکاری انجمن‌ها و تشکل‌ها برای این دسته از زنان برنامه‌ریزی کرد. ناگفته نماند تعداد ۴۶ زایمان سالم در بحبوحبه سیل اتفاق افتاد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در پایان اظهار داشت: به هر حال دستگاه‌های دولتی، تشکل‌ها، خیریه‌ها و مردم تلاش می‌کنند تا این مسائل مرتفع شود. ما همچنین برای حمایت و کمک از زنان سرپرست خانوار مناطق سیل‌زده با وزارت کار همکاری‌های مشترکی را در نظر داریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سیل معصومه ابتکار گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۷۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود

به گزارش خبرنگار مهر، «انسیه خزعلی» معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات این معاونت در حوزه حجاب و عفاف، اظهار کرد: ما عملاً نمی‌توانیم در مساله اجرا وارد شویم اما در تلاش برای فرهنگ‌سازی برای آن هستیم.

وی افزود: یکی از مسایلی که توسط معاونت امور زنان ریاست جمهوری در این زمینه در سال گذشته انجام گرفت، آموزش زیست عفیفانه به مربیان بود که آن‌ها برای والدین برنامه‌های الگوی و کارگاهی برگزار خواهند کرد و در پنج استان این کار انجام شده و برای ۱۰ استان دیگر هم برنامه کارگاهی در مشهد برگزار می‌شود.

خزعلی گفت: طبق گزارش بهزیستی استان تهران، با ترمیمی که در دستورالعمل فرزندخواندگی صورت گرفته، برخی شیرخوارگاه‌ها به دلیل ایجاد صف فرزندخواندگی جمع‌آوری شده‌اند و بچه‌ها به خانواده‌ها سپرده شده‌اند.

وی افزود: در سال اول دولت سیزدهم، بسیاری در شهرها از این موضوع ناراحت بودند که در نوبت هستند اما به آنان فرزندی سپرده نمی‌شود و گاهی این انتظار دو تا سه سال طول می‌کشید.

کد خبر 6087590

دیگر خبرها

  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • اینفوگرافیک/ همه دستگاه‌هایی که درباره حجاب وظیفه دارند؟
  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان