Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@04:35:43 GMT

مدرسه ای در شهرکرد مجهز به تجهیزات دندانپزشکی شد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۷۸۴۷

مدرسه ای در شهرکرد مجهز به تجهیزات دندانپزشکی شد

معاون سلامت و تندرستی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: یکی از مدارس شهرکرد به تجهیزات دندانپزشکی مجهز شد که در این مدرسه تیم داندانپزشکی مستقر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خدایار قاسم پور معاون سلامت و تندرستی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری  در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛  بر ضرورت استفاده از ظرفیت یادگیری و انتقال اطلاعات از طریق دانش آموزان در دیگر سطوح جامعه تاکید نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از دانش آموزان خواست با دادن تذکر به والدین برای داشتن تغذیه سالم و پرهیز از پرخوری ، به ترغیب والدین به انجام فعالیت بدنی و افزایش تحرک آنها نیز کمک کنند.

قاسم پور در ادامه از تجهیز یکی از مدارس شهرکرد به تجهیزات دندانپزشکی خبر داد و در ادامه از سرپرست و مسئولین این دانشگاه خواست همکاری لازم برای استقرار تیم دندانپزشکی در این مدرسه و کمک به انجام معاینات دهان و دندان دانش آموزان را داشته باشند.

وی با اشاره به حوادث اخیر مرتبط با وقوع سیل در برخی شهرهای کشور به نقش آموزش و اطلاع رسانی و آموزش دانش آموزان برای کاهش آسیب های وقایع طبیعی اشاره داشت.

قاسم پور با بیان اینکه در آموزش و پرورش های تلفیقی در دنیا ساعات محدودی به آموزش های تئوری اختصاص دارد و بخش عمده ای از آموزش ها عملی و تجربی به دانش آموزان منتقل می شود از مربیان دانش آموزان خواست از تاثیر آموزش های عملی و نقش ماندگار آن در تغییر رفتار و اصلاع شیوه های غلط زندگی دانش آموزان غافل نمانند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان با دانش آموزان و حاضرین در این جشنواره سخن گفت و از سلامتی بعنوان بهترین نعمت الهی یاد کرد.
دکتر فرحناز قائد امینی ادامه داد: در کنار نعمت سلامتی است که انسان توان بهره مندی از سایر نعمت ها را پیدا می کند.

وی در ادامه از دانش آموزان خواست با توجه به نکات بهداشتی و پرهیز از رفتارهایی که سلامت آنها را تهدید می کند به سلامت خود و جامعه و داشتن نسلی پویا، با نشاط و سالم کمک نمایند.

قائد امینی اظهار داشت: دانش آموزان به مناسبت هفته سلامت با شرکت فعال در جشنواره غذای سالم و اجرای برنامه های متنوع از اجرای سرود تا انجام حرکات ورزشی و همکاری و دوستی و محبت به یکدیگر درس های بزرگ، ضرورت تغذیه سالم، داشتن تحرک و فعالیت بدنی کافی و همکاری و مشارکت در برنامه های جمعی را آموختیم.

گفتنی است، همزمان با دومین روز از هفته سلامت جشنواره غذای سالم و نواختن زنگ سلامت با حضور مسئولینی از اداره کل آموزش و پرورش ، بیمه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی بصورت نمادین در دبستان دخترانه الهام شهرکرد برگزار شد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۷۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان