Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@22:31:20 GMT

بخش خصوصي بيشتر از گذشته در توسعه کشور ورود کند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۷۹۶۴

بخش خصوصي بيشتر از گذشته در توسعه کشور ورود کند

خبرگزاري آريا - کرج - ايرنا - دبير ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: کشور در حوزه هاي مختلف علوم و تحقيقات تجربيات خوبي کسب کرده ولي بايد تلاش شود تا بخش غيردولتي و خصوصي بيشتر از گذشته در توسعه کشور ورود پيدا کنند.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از روابط عمومي پارک علم و فناوري استان البرز ، مصطفي قانعي در بازديد از آخرين دستاوردها و توانمندي هاي پارک علم و فناوري البرز و مجتمع تحقيقاتي شهداي جهاد دانشگاهي اين استان افزود: همکاري هاي بيشتر جهاد دانشگاهي و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ضروري است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: براي اجراي پروژه هاي مشترک که مورد نياز کشور هستند محدوديت مالي و بودجه اي نداريم و از طريق معاونت علمي و فناوري و هم صندوق نوآوري و شکوفايي آماده همکاري و حمايت از طرح هايي هستند که در زمينه هاي مختلف زيست فناوري ارائه شود.
قانعي با اشاره به اينکه کشور در حوزه دارو موفق بوده ، گفت: انتظار ما اين است که جهاد دانشگاهي بيش از هر زماني در شرايط کنوني نقش آفريني کند.
دبير ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري بر تعامل بيشتر بخش هاي مختلف جهاد دانشگاهي از جمله پژوهشکده ها، مراکز علمي، شرکت ها و واحدهاي فناور مستقر در پارک هاي علم و فناوري اين نهاد با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري تاکيد کرد.
همچنين در حاشيه اين بازديد در خصوص شبکه مجازي بانک هاي ژني کشور بحث و گفت وگو شد و با توجه به اينکه زيرساخت اين شبکه در مرکز ملي ذخاير ژنتيکي و زيستي ايران وجود دارد مقرر شد براي تکميل و ارتقاء آن همکاري هاي لازم بين مرکز و ستاد توسعه زيست فناوري انجام شود.
همچنين در اين بازديد زمينه همکاري هاي متقابل توسط طرفين مطرح و مورد بررسي قرار گرفت
درپايان برنامه از قسمت هاي مختلف مرکز آزمايشگاهي حيوانات پژوهشگاه ابن سينا ، پژوهشکده گياهان دارويي و مرکز ملي ذخاير ژنتيکي و زيستي ايران بازديد به عمل آمد و مديران و کارشناسان بخش هاي مختلف به بيان فعاليت واحدهاي مربوطه پرداختند.
8029/ 6155
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۷۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران

معاون وزارت صنعت امارات در بازدید از "آی‌هیت" توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و گفت: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هیئت‌های دولتی و تجاری کشور‌های مختلف از جمله قطر، تانزانیا، ترکیه، عمان، امارات، اندونزی و … با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)در دومین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان ایرانی آشنا شدند و با مجموعه‌های توانمند بحث و تبادل نظر کردند.

امیرحسین میرآبادی؛ رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات، اظهار کرد: از حدود 40 سال گذشته ما توسعه فناوری رو در ایران آغاز کردیم و قدرت فناوری و چگونگی استفاده از آنرا یافتیم و پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری به دنبال آن شاهد به وجود آمدن استارتاپ‌ها بودیم.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه پس از توسعه فناوری به سمت تجاری‌سازی و استفاده از آن حرکت کردیم، گفت: اقتصاد دانش بنیان طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار ما قرار گرفت.

به گفته وی، میان ایران و امارات در حوزه‌های مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد. 

معرفی ظرفیت‌های صادراتی خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو

میر‌آبادی تصریح کرد: یکی از اهداف ما، ارتباط بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ و پرسابقه است تا ایده‌ها، فناوری‌ها و تجربیات میان شرکت‌های نوپا و با سابقه به اشتراک گذاشته شود.

رییس سازمان توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در ادامه آمادگی خود را در راستا فراهم کردن بستر انتقال فناوری، میان ایران و امارات اعلام کرد.

معاون وزارت صنعت امارات نیز طی سخنانی در این دیدار ضمن اعلام خرسندی از حضور در آی‌هیت، توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و افزود: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه در منطقه صورت گرفته است و در همین راستا ما علاقه داریم تا در حوزه‌های مختلف فناوری نظیر زنجیره تأمین، سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی