Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@23:30:13 GMT

وبصادر در مسير سوددهي

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۹۴۸۲

وبصادر در مسير سوددهي

خبرگزاري آريا - نقدينه - «وبصادر» پس از توقف تقريبا ٤٣ روزه و طي مراحل افزايش سرمايه ٢٠٣ درصدي از محل تجديد ارزيابي دارايي‌هاي بانک صادرات ايران، سه‌شنبه سوم ارديبهشت ٩٨ دوباره بر تابلو مخملي بورس جاخوش کرد تا ضمن تقويت ٢٠٣ واحدي شاخص کل بورس، با نرخ ٤٣٦ ريالي به چرخه معاملات بازار سرمايه بازگردد.
به گزارش خبرگزاري آريا، در نخستين روز معاملات «وبصادر» در فصل جديد، ٣٣٣ ميليون و ٢٣٤ هزار سهم آن به ارزش بيش از ١٤٥ ميليارد ريال داد و ستد شد و بيش از ١١ درصد افزايش را نسبت به نرخ قابل انتظار رقم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محدوده نرخ پاياني معاملات اين روز وبصادر در حالي با صف خريد بالقوه حداقل ٥٠ ميليوني همراه است که انتظار براي صعود قيمت پايه سهم در روزهاي آينده بسيار است.
نکته قابل توجه در معاملات اولين روز سهم بانک صادرات ايران اين است که اين سهم در مرز واقعي کف قيمت واقعي باز شد و شاهين ترازوي عرضه و تقاضا در به تعادل رساندن آن نقش موثر داشته است.
تقويت نقدشوندگي سهام و اجراي برنامه‌هاي حمايتي بانک صادرات ايران از «وبصادر» بر اساس واقعيت‌هاي عملکردي بانک، مهمترين استراتژي اين بانک براي حفظ روند موجود محسوب مي‌شود.
بانک صادرات ايران با اجرايي کردن برنامه‌هاي هشت‌گانه در دوره مديريت ١٥ ماهه حجت‌اله صيدي و به ويژه طي سال ٩٧ تلاش ويژه‌اي براي بهبود ساختارهاي مالي بانک انجام داده که افزايش سرمايه و تهاتر ٩٠ هزار ميليارد ريال از مطالبات بانک از دولت با بدهي بانک به بانک مرکزي در کنار کنترل حجم مطالبات غير جاري و بهبود چشمگير منابع از جمله مهمترين اين اقدامات بوده به نحوي که نتيجه مستقيم آن تراز مثبت بانک در اسفندماه سال ٩٧ بود.
«وبصادر» به تراز مثبت رسيد
بانک صادرات ايران در اسفندماه سال ١٣٩٧ با افزايش درآمد تسهيلات اعطايي و متعادل کردن سود پرداختي به تراز مثبت دست يافت.
اين بانک در اسفندماه مبلغ ١٤ هزار و ٦٤١ ميليارد ريال درآمد تسهيلات اعطايي داشته و در مقابل ١٢ هزار و ٣٨١ ميليارد ريال سود سپرده پرداخت کرد. به اين ترتيب تراز وبصادر در آخرين ماه سال ٢هزار و ٢٦٠ ميليارد ريال مثبت شد. به‌نظر مي‌رسد تراز بانک صادرات ايران در حال بهبود بوده و بر اساس گفته معاون مالي اين بانک در سال جاري به تراز مثبت دست خواهد يافت.
وبصادر در اسفندماه ٩٧ افزايش سرمايه ٢٠٣درصدي خود را از محل مازاد تجديد ارزيابي دارايي‌ها در مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت رسانده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۹۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق بازرگانی ایران، ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با اشاره به آمار و ارقام موجود، میزان صادرات این بخش در سال ۱۴۰۲ را یک میلیارد و ۸۱۱ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ که برابر با یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار بوده، حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: صادرات صنایع غذایی جهان در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۷۰۰ میلیارد دلار اعلام شده و نسبت صادرات صنایع غذایی ایران در این سال در مقایسه با صادرات صنایع غذایی در جهان، ۰.۳ درصد بوده است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه صنایع غذایی سهم ۳.۷ درصدی از تولید ناخالص داخلی و سهم ۱۸ درصدی از کل اشتغال صنعتی را دارد، گفت: سهم صنایع غذایی از ارزش‌افزوده بخش صنعت حدود ۱۱ درصد و سهم صادرات آن نیز ۳.۷ درصد از کل صادرات صنایع است. از سوی دیگر در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی ثبت شده با اشتغال ۳۶۱ هزار نفر و تولید ۴۰ میلیون تن فرآورده غذایی در کشور فعال هستند.

وی همچنین میزان صادرات این بخش در سال ۱۴۰۲ را یک میلیارد و ۸۱۱ میلیون دلار برآورد کرد و گفت: این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ که برابر با یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار بوده، حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است.

خلیلی با نگاهی به ظرفیت‌های بی‌بدیل ایران در تولید انواع محصولات غذایی، تأکید کرد: اقلام عمده صادراتی در جهان عبارتند از محصولات لبنی، شیرینی و شکلات، نوشیدنی‌ها، گوشت و فرآورده‌های گوشتی و شرکت‌های ایرانی به ویژه در قالب برند حلال که متقاضیان فراوانی در کشورهای مسلمان و غیرمسلمان دارد، می‌توانند از فرصت‌های موجود بهره ببرند و حجم صادرات صنایع غذایی را افزایش دهند.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران خاطرنشان کرد: این بخش به دلیل دارا بودن مزیت‌های نسبی در صادرات، ایجاد ارزش‌افزوده، سطح اشتغال‌زایی بالا و توسعه فعالیت‌های کشاورزی می‌تواند نقش مؤثری در اقتصاد ایران بازی کند. بنابراین باید تأمین نیازهای آن را در اولویت قرار دهیم.

به اعتقاد این عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران، افزایش تولید و امنیت غذایی، جلوگیری از صدور مواد اولیه خام کشاورزی، وابستگی کم به مواد اولیه وارداتی، پایین بودن میزان سرمایه‌گذاری در مقایسه با سایر بخش‌های صنعتی و انحصار تولید در برخی محصولات از جمله مزایای این صنعت است که با تکیه بر آنها باید زمینه تولید و صادرات آسان‌تر را برای آن مهیا کرد.

خلیلی در ادامه به مهم‌ترین چالش‌های صنعت غذای ایران اشاره کرد. به باور او فعالان صنایع غذایی ایران با نوسانات نرخ ارز و مشکلات عدیده در تأمین مواد اولیه بسته‌بندی، افزایش قیمت تمام شده با توجه به تصمیمات ارزی در داخل کشور، دخالت دولت در قیمت‌گذاری، شناسنامه‌دار نبودن بخش زیادی از محصولات کشاورزی و اعمال محدودیت‌های مقطعی در حوزه صادرات، مواجه هستند.

وی همچنین کمبود نقدینگی برای اصلاح زیرساخت‌ها و خرید دستگاه‌های بسته‌بندی جدید را به عنوان یک چالش جدی مطرح کرد و گفت: زمان طولانی چرخش سرمایه به دلیل فصلی بودن محصولات کشاورزی و پایین آمدن کیفیت مواد غذایی به دلیل شرایط نامناسب حمل و نگهداری در روند صادرات، معضل دیگری است که همچنان نتوانستیم برای حل آن، اقدام کنیم.

کد خبر 6100732

دیگر خبرها

  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • ایران در حوزه صادرات توانمندی‌های فناوری در تراز بین المللی قرار گرفته است
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • حجم صادرات و واردات افزایش داشته است
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات