Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان ثبت احوال گفت: ثبت احوال بنای تمدید زمان ثبت نام کارت ملی هوشمند را ندارد زیرا اگر زمان ثبت نام باز هم تمدید شود، مردم کار را به تعویق می‌اندازند.

سیف الله ابوترابی در گفت‌وگو با ایسنا از فعال شدن کارگروه برای ممانعت از صدور کارت‌های هوشمند مشابه در سایر نهادها خبرداد و اظهار کرد: از مجموع ۶۲ میلیون نفر، بیش از ۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برای مراحل صدور کارت ملی اقدام کرده‌اند که برای بیش از ۴۵ میلیون نفر از شهروندان کارت ملی صادر شده است و ۴۴ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر نیز کارت خود را دریافت و از آن استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین به جمعیت حدود هشت تا ۱۰ میلیون نفری که هنوز ثبت‌نام کارت ملی هوشمند انجام نداده‌اند، اشاره کرد و گفت: پیش از این اشاره شد که مردم نگران تامین بدنه کارت نباشند و در بیش از ۲۰۰ دستگاه، نهاد و سازمان در ۲۰۰ هزار نقطه از کشور احراز هویت این افراد را انجام می‌دهیم.

این مقام مسئول در سازمان ثبت احوال با اشاره به اینکه کارت ملی هوشمند در حال حاضر در برخی از دستگاه‌های کارت خوان خاص قابل استفاده است گفت: چندی پیش بانک ملی در یکی از شعب خود این امکان را فراهم کرد که کارت هوشمند به جای کارت‌های بانکی در دستگاه کارتخوان قابل پذیرش باشد. همچنین سایر بانکها نیز در حال پیگیری برای فعال سازی این موضوع هستند.

وی افزود: از ابتدای فروردین کارت‌های قدیمی که تاریخ اعتبار آن برای پیش از ۱۲/۲۹ بود، فاقد اعتبار است اما نمی‌توان مردم را به اجبار برای ثبت نام فرا خواند، طبیعی است که برخی هموطنان تا زمانی که به مشکل برخورد نکنند، برای دریافت کارت مراجعه نمی‌کنند.

وی بااشاره به اینکه هنوز هم شهروندان  می‌توانند فرایند ثبت نام انجام دهند گفت: به هیچ وجه بنای تمدید زمان ثبت نام را نداریم  و قطعاً اگر باز هم تمدید کنیم، مردم کار را به تعویق می‌اندازند.

ابوترابی  در پایان یادآور شد: ۸۵ درصد جامعه کارت ملی خود را دریافت کرده‌اند، همچنین برنامه‌ریزی شد تا ظرف هفته جاری چنانچه هموطنی با کارت ملی فاقد اعتبار مراجعه کرد، او را به دفاتر پیشخوان، پست یا ثبت احوال رهنمون کنند، در آنجا نیز پس از تکمیل ثبت نام برگه‌ای که نشان دهنده ثبت نام فرد برای دریافت کارت ملی هوشمند است، به او داده شود، این برگه  تا زمان صدور کارت ملی هوشمند، در نظام اداری قابل استفاده است.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ثبت احوال کارت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت با کاهگل عامل ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران

مدیر پایگاه ملی میراث فرهنگی شهر تاریخی بلقیس اسفراین با اشاره به اینکه شهر تاریخی بلقیس اسفراین دومین بنای خشتی و گلی ایران محسوب می‌شود، از ریزش بخشی از دیوار مرمت شده این بنای تاریخی خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین رحمانی مدیر پایگاه ملی میراث فرهنگی شهر تاریخی بلقیس اسفراین با اشاره به ریزش بخشی از دیواره بنای تاریخی بلقیس پس از مرمت اظهار کرد: این نگرانی طی دو سه سال گذشته وجود داشت که بخشی از دیوار مرمت شده این بنای تاریخی ریخته شود و حتی مکاتبات لازم نیز انجام شد، اما به علت عدم اختصاص اعتبار بحث‌های علاج بخشی صورت نگرفت.

وی افزود: ۱۶۰ متر مربع از دیوار مرمت شده ریزش پیدا کرد و نگرانی برای ریزش بخش‌های دیگری از دیوار مرمت شده هنوز وجود دارد.

رحمانی ادامه داد: متاسفانه طی دو سال اخیر هیچ اعتباری برای مرمت این بنای تاریخی اختصاص نیافته و مقداری اعتبار ملی اختصاص یافته که صرف پرداخت حقوق کارکنان شده است.

وی در ارتباط با ریزش بخش‌های مرمت شده این دیوار توضیح داد: متاسفانه مرمت غیراصولی سبب شد تا این مشکل به وجود آید بطوریکه بخش‌های مرمتی در پایین دیوار ۱۰ سانتی‌متر و در بالاترین ارتفاع هفت تا ۸۰ سانتی‌متر بوده است.

مدیر پایگاه ملی میراث فرهنگی شهر تاریخی بلقیس اسفراین بیان کرد: برای مرمت یک بنای تاریخی در ابتدا باید مطالعات لازم انجام شود که چه مصالحی برای آن بنا نیاز است و از مصالحی که در آن بنا به کار رفته استفاده شود و یا شبیه آن.

وی خاطرنشان کرد: به هنگام مرمت این بنای تاریخی از خشت خام و بر روی آن اندود کاهگل استفاده شده که نباید این مصالح به کار می‌رفت. در دوران صفویه، ایلخانی و سلجوقیان از کاهگل در ملات استفاده نمی‌کردند که در این بنا استفاده شده است.

رحمانی تصریح کرد: از سوی دیگر در زمان ساخت این بنا، سازندگان آن به خوبی می‌دانستند که در این منطقه موریانه وجود دارد و خطر موریانه زدگی بنا را تهدید می‌کند بنابراین از کاهگل استفاده نکرده بودند که در مرمت استفاده شده است.

وی گفت: موریانه زدگی و فرسایش، استفاده از خشت و سنگینی بنا سبب شد تا بخش‌هایی از دیوار مرمت شده دومین بنای خشتی و گلی ایران فروریزد.

به گفته رحمانی برای مرمت این شهر تاریخی به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

دیگر خبرها

  • فساد و مفسد در دولت سیزدهم تحمل نخواهد شد
  • رئیس جمهور: مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • ببینید | نخستین بنای مذهبی ایرانیان
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی
  • نخستین بنای مذهبی ایرانیان + فیلم
  • نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس)
  • مرمت با کاهگل عامل ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران