Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از آغاز اجرای طرح تاپ در استان خبر داد و گفت: طرح ملی توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال پایدار«تاپ» به‌منظور ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه در استان بوشهر آغاز شد. ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سید حسین حسینی محمدی صبح امروز در نخستین جلسه معرفی سامانه تاپ و برنامه‌ریزی چگونگی اجرای این طرح،  سامانه «تاپ» را فرصت مناسبی برای حمایت از واحدهای صنعتی دانست و اظهار داشت: واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی می‌توانند از ظرفیت‌های این سامانه نهایت استفاده را ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان این‌که سامانه تاپ راهبردی اساسی برای توانمندسازی و توسعه اشتغال پایدار در بنگاه‌های صنعتی، معدنی و تجاری  است تصریح کرد: توسعه دانش بنیان بنگاه‌ها و ظرفیت سازی اشتغال از طریق خلق ارزش افزوده جدید و تامین اشتغال پایدار از اهداف طرح تاپ به‌شمار می‌رود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهراز آمادگی برای اجرای این طرح در شهرک‌ها و نواحی صنعتی اعلام کرد و افزود: این طرح در دو سطح تقاضای نیروی کار و عرضه نیروی کار دنبال می‌شود که شناسایی و دسته‌بندی بنگاه‌های صنعتی، معدنی و تجاری متقاضی جذب نیروی کار دانش آموخته از مهمترین بخش‌های این طرح است.

حسینی محمدی با بیان اینکه با اجرای طرح تاپ فصل جدیدی از ارتباط دانشگاه و صنعت در استان بوشهر رقم می‌خورد اظهار داشت: طرح تاپ مخفف توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال پایدار است که در این راستا توسعه دانش بنیان بنگاهها، جهت دهی و هدایت پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی، تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه و همچنین گسترش فعالیت تحقیق و توسعه در بنگاههای اقتصادی از جمله اهداف مهم این طرح است.

وی بیان کرد: در صورت تمایل هر یک از واحدهای صنعتی  اجرای طرح مذکور می‌تواند منجر به ایجاد ارزش افزوده بیشتر از طریق توسعه تولید کالا، خدمات و عملکرد دانش بنیان و افزایش بهره‌وری شود.

66 میلیارد ریال تسهیلات برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی استان بوشهر پرداخت شد بخش خصوصی 140 میلیارد تومان در اجرای طرح‌آب‌شیرین‌کن بوشهر سرمایه‌گذاری می‌کند 180 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در استان بوشهر پرداخت شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به اهمیت آغاز اجرای طرح ملی تاپ تاکید کرد: بنگاههای اقتصادی استان بوشهر می‌توانند به‌منظور فراهم آوری زمینه‌های رسوخ دانش و فناوری‌های جدید در واحدهای مربوطه با مراجعه به سامانه الکترونیکی توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال پایدار تاپ  نسبت به ثبت نام و اعلام نیاز خود اقدام کنند.

انتهای پیام/ ت

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند