Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو نبیلی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه جاری شدن سیلاب به راه‌های عشایری و دام عشایر سه میلیارد تومان خسارت وارد کرد، ابراز داشت: در پی جاری شدن سیلاب ۷۰۰ کیلومتر راه عشایری در مناطق ییلاقی و قشلاقی این شهرستان به‌صورت ۱۰۰ درصد خسارت‌دیده است

وی بابیان اینکه یک هزار و ۳۳۰ رأس دام نیز با جاری شدن سیلاب‌های اخیر تلف شدند، افزود: ۵۴۶ رأس دام عشایر در استان خراسان شمالی و در مسیر عشایر کوچ رو در منطقه آشخانه، امند، مانه و سملقان که عشایر دیباج در آن مناطق حضور دارند، تلف شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره امور عشایری دامغان بابیان اینکه سیلاب باعث بروز مشکلات بسیاری در حوزه عشایر این شهرستان شده است، ابراز داشت: ۱۵۰ آغل و پنج کیلومتر لوله انتقال آب به عشایر در حوزه شهرستان دامغان نیز در پی جاری شدن سیلاب دچار خسارت شد.

نبیلی بابیان اینکه یک هزار و ۲۰۰ رأس دام سبک گرفتار برف و بوران نجات داده شدند، در ادامه تصریح کرد: برای بازگشایی راه‌های عشایری مناطق بادله کوه، نم که، دنبو، کلاریز، چیرو و رودبار به بادله کوه ۱۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

وی بابیان اینکه ۴۰۸ خانوار عشایر شامل یک هزار و ۹۷۸ نفر در مناطق ییلاقی و قشلاقی دامغان فعالیت دارند، اضافه کرد: سال گذشته ۹۶۰ میلیون تومان تسهیلات در قالب خشک‌سالی ماده (۱۰ و ۱۲)، ماده ۵۲ و اشتغال روستاییان و عشایر به ۳۵ نفر از عشایر دامغان پرداخت شد.

کد خبر 4599115

منبع: مهر

کلیدواژه: دامداری امور عشایری استان سمنان دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۱۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی گفت: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتاد قله از جمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارت ناشی از سیلاب و باران به پارک ملی هفتاد قله، اظهار داشت: سیلاب اخیر موجب تخریب تعدادی از آبشخورهای حیات وحش شد که با توجه به نزدیکی به ایام گرم سال نیز ضرورت تأمین آب برای حیات وحش منطقه احساس می‌شود.

وی افزود: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از 3 میلیارد و 200 میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتادقله ازجمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به اهمیت اکولوژیکی و زیستی پارک ملی هفتاد قله در حفظ گونه‌های گیاهی و جانوری و لزوم رسیدگی هرچه سریعتر نسبت به رفع مشکلات ایجاد شده، بیان کرد: بازسازی هرچه سریعتر آبشخورهای آسیب‌دیده و احیای آبشخورهای جدید در دستور کار قرار دارد تا خسارت‌های فنی وارده به برخی از آبشخورها تا جای ممکن رفع شود.

یوسفی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در جریان این سیل تلفاتی در حیات وحش منطقه وجود نداشت، اما این سیل همچنین آسیب‌هایی به تأسیسات آبرسانی وارد کرده، که موضوع در حال پیگیری است.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان