Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بغداد – ايرنا – يک عضو کميسيون روابط خارجي پارلمان عراق تاکيد کرد: تصميمات دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا به خصوص عليه جمهوري اسلامي ايران داراي عواقب خطرناکي است.

به گزارش ايرنا، `مثني امين` روز سه شنبه در يک گفتگوي رسانه اي، تصريح کرد: در صورتي که واشنگتن بر موضع خود مبني بر تمديد نکردن معافيت براي خريداران نفت ايران و همچنين فشار بر تعامل ايران و عراق اصرار داشته باشد، باعث ايجاد يک بحران بزرگ در منطقه و عراق مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: در صورتي که واشنگتن بر موضع خود در عدم تمديد معافيت به برخي کشورها در تحريم ها عليه تهران اصرار داشته باشد، باعث ايجاد يک بحران بزرگ در منطقه خواهد شد.
عضو کميسيون روابط خارجي پارلمان عراق گفت: دستگاه ديپلماسي عراق با تمام توان خود به دنبال دريافت معافيت عراق از تحريم ها خواهد بود زيرا عراق نمي تواند به طور کامل از روابط خود با ايران بگذرد و روابط ميان اين دو کشور يک رابطه درهم تنيده و پيچيده است و يک وابستگي متقابل ميان اين دو کشور وجود دارد که نمي توان به اين راحتي که آمريکا فکر مي کند آن را کنار گذاشت.
وي افزود: علاوه بر حجم مبادلات تجاري که بيش از ده ها ميليارد دلار است، عراق همچنان و تا به اين لحظه برخي اقلام ضروري از جمله برق را از ايران وارد مي کند و اين مواردي است که عراق در مرحله کنوني نمي تواند آن را از جاي ديگري تامين کند.
اين نماينده پارلمان عراق گفت که هر گونه درگيري احتمالي ميان واشنگتن و تهران بسياري از گروهها در منطقه از جمله عراق را نيز درگير خواهد کرد و اين چيزي است که ما نمي خواهيم اتفاق بيفتد و تلاش مي کنيم آن را خنثي کرده و عراق را از اين رويارويي دور کنيم.
دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا در يکي ديگر از اقدامات يکجانبه و ناقض برجام و قطعنامه 2231 شوراي امنيت سازمان ملل، روز دوشنبه اعلام کرد که تصميم بر تمديد نکردن معافيت براي خريداران نفت ايران گرفته است.
خاورم*4*380**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»

معترضان شامگاه چهارشنبه در تفلیس، پایتخت گرجستان با پلیس درگیر شدند و سعی کردند به پارلمان این کشور نفوذ کنند. این در حالیست که تظاهرات شدید علیه لایحه جنجالی «عوامل خارجی» ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، جمعیت زیادی از معترضان گرجستانی برای دومین شب متوالی در مقابل ساختمان پارلمان تجمع کردند و فعالان پرچم گرجستان و اتحادیه اروپا را در دست داشتند. آنها با لایحه‌ای مخالف هستند که سازمان‌هایی را که بیش از ۲۰ درصد بودجه خود را از خارج دریافت می‌کنند، مجبور می‌کند به‌عنوان «عامل خارجی» ثبت‌ شوند. نمایندگان مجلس روز چهارشنبه این لایحه را تصویب کردند.

گروهی از معترضان که برخی از آنها ماسک‌های اسکی به صورت داشتند، نرده‌های امنیتی را برچیدند و سعی کردند به داخل محوطه پارلمان گرجستان نفوذ کنند. افسران پلیس با ماشین‌های آب‌پاش و اسپری فلفل به مقابله پرداختند و تلاش داشتند معترضان را از نزدیکی درب‌های ورودی دور کنند.

همچنین تصاویری ویدیویی از برخی از معترضان منتشر شده که با ماموران درگیر شدند و در برابر دستگیری مقاومت می‌کنند. به گزارش شبکه اول گرجستان، معترضان سنگرهایی برپا و چندین جاده را در مرکز تفلیس مسدود کرده‌اند.

«الکساندر داراخولیدزه» معاون وزیر کشور گرجستان به خبرنگاران گفت در مجموع ۶۳ معترض به اتهام اغتشاش شامگاه چهارشنبه بازداشت شده‌اند. حزب اپوزیسیون پیشرو طرفدار غرب موسوم به «جنبش ملی متحد» گفت رهبر آن «لوان خابیشویلی» در ساعات اولیه روز چهارشنبه توسط پلیس برای مدت کوتاهی «ربوده» و مورد ضرب و جرح قرار گرفت. خابیشویلی اواخر همان روز با بانداژ روی بینی و پیشانی خود در جلسه پارلمان شرکت کرد.

به گزارش راشا تودی، اپوزیسیون این لایحه بحث‌برانگیز را «قانون روسیه» می‌نامد و این قانون را با قانونی که در سال ۲۰۱۲ در روسیه تصویب شد و از آن زمان گسترش یافته است، مقایسه می‌کند. معترضان اصرار دارند که دولت از این قانون برای برچسب زدن به رسانه‌های مستقل و مجازات مخالفان استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • حماس خواستار قطع روابط کشورها با رژیم صهیونیستی شد
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان
  • حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • ◄ عکس | امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت