Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اروميه - ايرنا - مديربنياد مسکن اروميه با اشاره به اينکه توسعه مناطق روستايي از جمله اقدامات موثر در توسعه و عمران زيربنايي روستاها و کاهش مهاجرت به شهرهاست، گفت: تاکنون مسير ارتباطي 23 هزار و 696 خانوار روستايي اين شهرستان از مسيرآسفالته براي رفت و آمد برخوردار شدند.

رضا منافي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: با اجراي طرح آسفالت مسير روستايي 64 روستاي اين شهرستان با 77 هزار و 738 نفر جمعيت آسفالت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: تاکنون بيش از 466 هزار و 351 مترمربع مسير روستايي با استفاده از قير يارانه اي آسفالت شده و رسيدگي به باقي معابر نيز در دست اجراست.
وي با اشاره به اينکه هشت هزار و هشت تُن قير يارانه اي براي اجراي اين طرح ها به شهرستان اروميه اختصاص يافته، اعلام کرد: براي اين امر بيش از 88 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.
وي اعلام کرد: طي يک سال گذشته تاکنون 118 ميليارد ريال اعتبار براي بنياد مسکن شهرستان اروميه مشخص شده که روند پرداخت اين اعتبار براي بهسازي مسيرهاي روستايي همچنان ادامه دارد.
وي با بيان اينکه بهسازي مسيرهاي ارتباطي در راستاي توسعه متوازن مورد تاکيد است، بيان کرد: اجراي طرح هايي از جمله مقاوم سازي روستايي و طرح هاي هادي از ضرورت هاي محروميت زدايي به شمار مي رود.
منافي با اشاره به اينکه اجراي طرح هادي روستايي از ديگر اقدامات موثر در آباداني روستاهاست، اظهار داشت: اين طرح با تلاش مسوولان و توجه ويژه دولت تدبير و اميد در 127 روستاي اين شهرستان اجرايي شده است.
مديربنياد مسکن اروميه گفت: اجراي سنگ فرش و آسفالت، احداث پياده راه و اصلاح شبکه معابر، احداث سيل بند، آماده سازي اراضي پيش بيني شده براي گسترش روستا و تکميل شبکه دفع فاضلاب از اقداماتي است که در قالب طرح هادي در روستاهاي بالاي 20 خانوار انجام مي شود.
به گزارش ايرنا 613 روستا با 62 هزار و 77 واحد مسکن روستايي در اروميه وجود دارد که طرح هادي در تمام روستاهاي بالاي 20 خانوار اين شهرستان اجرايي شده است؛ طرح هادي روستايي با هدف ايجاد تسهيلات لازم جهت بهبود مسکن روستاييان، هدايت فيزيکي روستاها و تامين عادلانه امکانات انجام مي گيرد.
پايه چنين طرح هايي در کشور از سال 1362 هجري شمسي و تحت عنوان روان بخشي روستاها در يکي از نقاط روستايي شهرستان شهرکرد و توسط وزير مسکن و شهرسازي وقت به اجرا گذاشته شد و در سال هاي بعد به خصوص از سال 1366 هجري شمسي توسط بنياد مسکن انقلاب اسلامي با جديت تمام پيگيري شد.
تجديد حيات و هدايت روستاها از ابعاد کالبدي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي از جمله اهداف مورد نظر در طرح هاي مذکور است.
اين استان مرزي داراي سه ميليون و 265 هزار نفر جمعيت است که 34.6 درصد از آن در مناطق روستايي و 65.4 درصد در مناطق شهري سکونت دارند.
9918/7129
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۳۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با اشاره به این که تعهد ساخت ۱۶۴ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن مازندران دست یافتنی است و فقط به همت و تلاش و همگرایی وابسته است‌، گفت: بخشی نگری مانع پیشرفت و آبادانی مازندران می‌شود.

یوسف نوری روز شنبه در جلسه شورای تامین مسکن مازندران، با عنوان اینکه طرح نهضت ملی مسکن در دولت سیزدهم به صورت جدی پیگیری می‌شود، اظهار کرد: تامین مسکن در افزایش نرخ ازدواج و باروری مازندران بسیار تأثیرگذار است لذا از فرمانداران  تقاضا داریم تا در تامین زمین مسکن حمایتی همت بیشتری داشته باشند.

وی افزود: موانع تامین زمین مسکن حمایتی مازندران باید با همکاری و مشارکت دستگاه‌های اجرایی برطرف شود لذا روش‌ها و همگرایی‌ها در اجرای طرح‌ها بسیار مهم است و هر یک از شهرستان‌های مازندران در طرح نهضت ملی مسکن باید برای مسکن حمایتی وارد عمل شوند.

نماینده عالی دولت سیزدهم در مازندران تصریح کرد: مازندران حدود سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و بنا به اعلام دو نهاد بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) بیش از ۲۴۰ هزار خانوار زیر پوشش خود دارد و از خدمات حمایتی برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه داشبورد طرح نهضت ملی مسکن مازندران باید در فناوری‌های جدید عملیاتی شود، تصریح کرد: یعنی شماره انداز پیشرفت روزانه ساخت نهضت ملی مسکن مازندران باید طراحی شود.

استاندار مازندران با بیان این که عمده مشکلات و موانع استان در سایه همگرایی حل و فصل می‌شود، گفت: طرح‌های هادی روستایی مازندران باید متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه طراحی شود، این که در روستایی خالی از سکنه، طرح‌های هادی تهیه شود، صحیح نیست.

نوری با اشاره به اینکه، نظام مسائل هر شهرستان با همکاری فرمانداران باید بدون مراجعه به استان حل و فصل شود و به جلسات استانی منتقل نشود، بیان کرد: ساخت مسکن محرومان مازندران را خیلی جدی بگیریم، چراکه این مقوله سبب رضایت مردم از نظام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • برخورداری بیش از ۵ هزار خانوار روستایی با اتمام طرح آبرسانی به مجتمع ۱۰۶ روستایی زون چایپاره
  • ارتقاء رونق تولید و بهره روری با حمایت از کارگران
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار