Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با بیان اینکه بحث کشف قیمت به طور هفتگی در میدان میوه و تره بار صورت می گیرد، اظهار کرد: براساس آخرین رصد‌ها از میدان میوه و تره بار، قیمت میوه‌های نوبرانه با نوساناتی در بازار روبروست و تا زمانیکه به ثبات نرسد، در بحث کشف قیمت لحاظ نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قیمت هر کیلو پرتقال تامسون شمال ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار تومان اعلام کرد و گفت: قیمت هر کیلو پرتقال جنوب ۵ تا ۷ هزار و ۵۰۰، پرتقال خونی شمال ۴ تا ۷ هزار و ۵۰۰، پرتقال رسمی شمال ۴ تا ۶ هزار، پرتقال خونی جنوب ۵ تا ۷ هزار و ۵۰۰، توت فرنگی کرج ۱۶ تا ۲۴ هزار، توت فرنگی جیرفت ۵ تا ۸ هزار، توت فرنگی گرگان ۸ تا ۱۷ هزار تومان است.

کارگر ادامه داد: هم اکنون هر کیلو خیار بوته‌ای با نرخ ۳ تا ۶ هزار، خیار گلخانه ۴ تا ۶ هزار، سیب لبنانی زرد و قرمز ۶ تا ۱۱ هزار، کیوی ۵ تا ۹ هزار، لیموشیرین ۳ تا ۵ هزار و ۵۰۰، موز ۱۰ تا ۱۱ هزار و ۵۰۰، نارنگی تخم پاکستانی ۶ تا ۱۰ هزار، ملون ۳ تا ۵ هزار، هندوانه یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و گوجه سبز ۱۰ تا ۵۰ هزار تومان در میدان عرضه می‌شود.

وی با انتقاد از قیمت کنونی خیار در میدان میوه و تره بار بیان کرد: با توجه به آنکه ۷۰ تا ۸۰ درصد اعضا، خیار درجه یک از میدان خریداری می‌کنند، از این رو با احتساب سود منطقی با نرخ‌های بالایی در خرده فروشی‌ها عرضه می‌شود که اتحادیه نسبت به این نرخ انتقاداتی دارد.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی درباره آخرین تحولات بازار پیاز گفت: با توجه به ممنوعیت صادرات، قیمت پیاز طی روز‌های آتی باید با روند کاهشی در بازار روبرو شود.

بیشتر بخوانید: آخرین تحولات بازار میوه و صیفی/قیمت پیاز و سیب زمینی در ۲ هفته آینده کاهش می‌یابد

وی نرخ هر کیلو پیاز زرد و شیری را ۷ تا ۸ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار اعلام کرد و افزود: قیمت هر کیلو سیب زمینی کهنه ۲ تا ۳ هزار و ۵۰۰ و سیب زمینی نو ۳ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان است.

کارگر با بیان اینکه نرخ گوجه فرنگی به قیمت قبلی خود در بازار بازگشته است، اظهار کرد: هم اکنون هر کیلو گوجه فرنگی بوته‌ای با نرخ ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار و گوجه فرنگی گلخانه ۴ تا ۷ هزار و ۵۰۰ تومان در میدان عرضه می‌شود که مغازه داران با احتساب سود منطقی اقدام به عرضه محصول به مصرف کننده می‌کنند.

این مقام مسئول جو روانی بازار صادرات را دلیل اصلی افزایش قیمت گوجه فرنگی طی هفته‌های اخیر در بازار اعلام کرد.

وی قیمت هر کیلو لیموترش میناب ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد و افزود: هر کیلو نارنج با نرخ ۲ تا ۳ هزار و ۵۰۰، باقالی سبز یک هزار و ۸۰۰ تا ۲ هزار و ۷۰۰، بادمجان قلمی ۳ تا ۵ هزار، بادمجان گلخانه ۵ تا ۷ هزار، ریواس ۵ تا ۹ هزار، فلفل تند ریز ۵ تا ۸ هزار، فلفل دلمه سبز ۵ تا ۷ هزار، سیر خشک ۱۰ تا ۱۵ هزار، کاهو پیچ سالادی یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰، کاهو رسمی یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰، کرفس یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار، کلم بروکلی ۸ تا ۱۱ هزار، کنگر ۴ تا ۸ هزار، لوبیا سبز ۸ تا ۱۱ هزار، نخود سبز ۴ تا ۶ هزار و هویج ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰ تومان در میدان مرکزی میوه و تره بار عرضه می‌شود.

کارگر نرخ هر کیلو سبزی جور را (پلو، آش، قورمه) یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ و سبزی خوردن ۲ تا ۳ هزار تومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی در پایان قیمت میوه در بازار را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به شرایط مساعد بارندگی، امسال کمبودی در عرضه میوه‌های سردرختی نخواهیم داشت و همواره امیدواریم سرمازدگی‌های اخیر تاثیری در میزان تولید نگذارد.

انتهای پیام/

قیمت گوجه فرنگی به نرخ قبلی خود در بازار رسید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی میادین میوه و تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۳۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاستگاه بسیاری از غذا‌های ملی ممکن است شما را شگفت زده کند!

فرارو- در این گزارش به خاستگاه شگفت انگیز غذا‌های ملی محبوب در سراسر جهان اشاره خواهیم کرد:

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، کتابی تازه چاپ شده توسط یک مورخ مواد غذایی نشان داده که کشور‌های مبداء بسیاری غذا‌های معروف ملی آن کشور‌هایی نیستند که شما فکر می‌کنید.

"آلبرتو گراندی" مورخ غذا در کتاب جدیدی به نام La Cucina Italiana Non Esiste که به معنای "غذا‌های ایتالیایی وجود ندارد" می‌باشد ادعا کرده که ایتالیایی‌ها سس گوجه فرنگی را در قاره آمریکا کشف کردند. گراندی در کتاب اش می‌گوید که ایتالیایی‌ها این کار را زمانی انجام دادند که در قرن نوزدهم به منطقه‌ای که گوجه فرنگی بومی آنجا بود مهاجرت کردند. گراندی یک معلم تاریخ تجارت و تاریخ اروپا در دانشگاه پارما در زمینه تخریب اسطوره‌ها در مورد برخی از مشهورترین غذا‌های آشپزی ایتالیا فعالیت کرده است. در حالی که او هرگز کیفیت محصولات غذایی ایتالیایی را زیر سوال نبرده، اما افزوده است:" ما هویت را با ریشه و خاستگاه اشتباه می‌گیریم".

گوجه فرنگی یکی از آن نمونه‌ها است، زیرا در ابتدا در اروپا محبوبیت نداشت. علت اصلی عدم محبوبیت اولیه گوجه فرنگی انتشار اخبار جعلی و شایعاتی مبنی بر آن بود که برخی از اعضای طبقات بالای جامعه اروپایی پس از خوردن گوجه فرنگی جان شان را از دست داده بودند این در حالی بود که در واقع علت اصلی مرگ آنان مسمومیت ناشی از وجود سرب در ظروف غذاخوری شان بوده است.

گراندی معتقد است که پیتزا با بیس یا پایه گوجه فرنگی در واقع پس از آن که برخی ایتالیایی در قرن نوزدهم به ایالات متحده مهاجرت کردند در آن کشور رایج شد. این کارشناس تاریخچه مواد غذایی می‌افزاید:"در طول جنگ جهانی دوم تعداد پیتزافروشی‌ها در امریکا بیش از ایتالیا بود".

داستان غذا‌هایی که به اشتباه توسط کشور‌هایی که اصالتا از آنجا نبودند پذیرفته شده اند صرفا به ایتالیا محدود نمی‌شود. برای مثال، شاید برای دوستداران شیرنی کروسان حیرت انگیز باشد که بدانند خاستگاه آن شیرینی در اصل فرانسوی نیست. خاستگاه کروسان در واقع در ابتدا از وین پایتخت اتریش بود جایی که برخی می‌گویند در سال ۱۲۲۷ میلادی کروسان به مثابه یک ماده غذایی مناسب برای کریسمس به دوک لئوپولد هدیه داده شده بود. برخی دیگر مدعی شدند که کروسان تقلیدی از شکل ماه بر روی پرچم ترکیه برای جشن گرفتن شکست امپراتوری عثمانی در دهه ۱۶۰۰ تهیه شده بود.

گفته می‌شود که اهالی پاریس پس از تعطیلی اولین نانوایی در وین در سال ۱۸۳۸ میلادی دستور پخت کروسان را تغییر دادند. شاید مشهورترین داستان در مورد منشاء کروسان آن باشد که ملکه "ماری آنتوانت" که در وین به دنیا آمد به قدری دلتنگ شیرینی اتریشی شد که از نانوایان فرانسوی خواسته بود برایش شیرینی درست کنند.

یک نمونه دیگر از خاستگاه اشتباه مواد غذایی درباره افرادی است که تمپورا را با ژاپن یا خورش کاری ویندالو را با هند مرتبط می‌دانند، زیرا هر دوی آن غذا‌ها خاستگاه پرتغالی دارند. مبلغان مسیحی کاتولیک در قرن شانزدهم روش سرخ کردن عمیق را به ژاپن آوردند و از انجا بود که تمپورا یا غذا‌های پفکی و سوخاری خلق شد. هم چنین خورش کاری ویندالو از واژه پرتغالی vinha de alhos نشئت گرفته که به دو ماده اصلی آن غذا اشاره دارد. ویندالو به این دلیل درست شد که آن دو ماده اصلی تشکیل دهنده غذا به ملوانان پرتغالی در حفظ مواد تازه کمک می‌کردند.

در نتیجه، آنان تصمیم گرفتند پس از رسیدن به گوا با استفاده از ادویه جات و فلفل‌های محلی یکی از محبوب‌ترین و آتشین‌ترین خورش‌های کاری در جهان را با آن درست کنند.

دیگر خبرها

  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • خاستگاه بسیاری از غذا‌های ملی ممکن است شما را شگفت زده کند!
  • ترفندی برای خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان که هر کسی نمی‌داند
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی