Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، روز گذشته خبری منتشر شد بر اینکه یک لنج ماهیگیری در بابلسر آتش‌ گرفته و عده‌ای نیز در این حادثه دچار مصدومیت شدند.

پیرامون حادثه دیروز مهرداد قلی‌پور (مدیرعامل اتحادیه ماهیگیران کیلکای استان مازندران) به ایلنا گفت: اکنون در دوره‌ای از سال هستیم که کیلکاکاران صیدشان را تعطیل می‌کنند و طی این دوره به تعمیر و بازسازی لنج‌هایشان می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آتش‌سوزی در زمانی رخ داد که یک تعمیرکار در طبقه پایین لنج، در جایی که موتور قرار داشت، مشغول انجام تعمیرات بود. دو نفر از کارگران شناور نیز روی عرشه بودند.

وی ادامه داد: متاسفانه در پی این حادثه، تعمیرکار یادشده جان خود را از دست داد. گفته می‌شود که تراکم دود در همان لحظات اولیه موجب خفگی تعمیرکار شد. دو کارگر روی عرشه نیز در تلاش برای نجات وی، از ناحیه دست و صورت دچار سوختگی شدند.

قلی‌پور در خصوص امدادرسانی نیروهای آتش‌نشانی در این حادثه گفت: آتش‌نشانان با در نظر گرفتن امکاناتی که داشتند، تلاش ۵-۶ ساعته‌ای را برای اطفای حریق نجات دادند. با توجه به اینکه تعمیرکار در همان اوایل آتش‌سوزی جان خود را از دست داد، فعالیت آتش‌نشانان برای نجات وی بی‌ثمر بود.

وی اشاره کرد: هنوز دلایل بروز این اتفاق به درستی مشخص نیست اما آنچه مسلم است این است که فایبرگلاس که جنس مورد استفاده در بدنه لنج‌ها است و مقاومت خوبی در مقابل آب دریا دارد در یک‌چنین حوادثی حجم آتش را بیشتر می‌کند و اطفای آن بسیار سخت خواهد بود.

قلی‌پور خاطرنشان ساخت: علاوه بر آتش‌نشانان، برخی مقامات شهر از جمله فرماندار، شهردار، اعضای شورای شهر، شیلات، امام جمعه و... نیز در محل حادثه حضور یافتند.

مدیرعامل اتحادیه ماهیگیران کیلکای استان مازندران پیرامون وضعیت ایمنی در بندرگاه‌ بابلسر، گفت: متاسفانه امکانات اطفای حریق دریایی در بابلسر وجود ندارد. بحث امداد و نجات شناورهای صیادی و ایمنی بنادر یک موضوع تخصصی است که لوازم و زیرساخت‌های خاص خود را می‌طلبد. ما باید قایق امداد نجات دریایی چه در دریا و چه در اسکله یعنی محل نگهداری شناورها داشته باشیم. متولیان امر نگهداری و امنیت بنادر قاعدتا سازمان شیلات و سازمان بنادر و دریانوردی هستند که عملکرد خوبی در این زمینه ندارند.  

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بابلسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۳۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از انجام عملیات امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌فارس با تلاش امدادگران اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، مصطفی حاجی رضایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به خدمات‌رسانی به خدمه و ملوانان شناورها و کشتی‌ها در خلیج‌ فارس در نوار ساحلی استان بوشهر اظهار داشت: اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در نوار ساحلی این استان 6 مرکز جستجو و نجات دریایی راه‌اندازی کرده که به‌صورت شبانه‌روزی امدادرسانی می‌کند.

وی با اشاره به فعال بودن مرکز جستجو و نجات دریایی در بنادر عسلویه، دیر، محمدعامری، بوشهر، خارگ و دیلم گفت: 7 شناور ناجی با تجهیزات پیشرفته و مدرن به همراه نیروهای امدادگر مجرب در مراکز جستجو و نجات دریایی فعالیت می‌کنند.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از امدادرسانی به 42 فروند شناور در خلیج‌فارس در سال 1402 خبر داد و بیان کرد: در این عملیات‌ها 172 نفر از خطر غرق‌شدگی در خلیج‌فارس نجات یافتند.

حاجی‌رضایی فوت 2 نفر در حوادث یادشده را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در سال گذشته با حضور به موقع شناور امدادی ناجی ضمن امدادرسانی به شناورها به 70 نیاز پزشکی خدمه شناورها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

وی از انجام عملیات امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس با تلاش امدادگران اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: پیرو اعلام اضطرار شناور یاد شده به مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی بوشهر مبنی بر مصدومیت خدمه شناور ویژه حمل کالاهای عمومی پس از هماهنگی لازم شناور ناجی 23 به موقعیت اعزام شد.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با بیان اینکه خدمه مصدوم به آمبولانس مستقر در اسکله تحویل شده گفت: در دومین عملیات نیز پس از تماس تلفنی شناور سفیر لیان با سامانه 1550 مبنی بر بیماری یک نفر از خدمه، شناور ناجی 9 به موقعیت اعلامی اعزام و فرد مصدوم در اسکله مروارید خارگ تحویل آمبولانس شد.

وی از دریانوردان خواست به محض مواجهه با شرایط اضطرار در خلیج فارس در اسرع وقت با سامانه تلفنی 1550 تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • اعتبارات دور دوم سفر در رفع کمبودهای استان سمنان هزینه می‌شود
  • حریق در آشپزخانه هتل در اطراف حرم مطهر رضوی
  • عملیاتی شدن دو پلتفرم و یک نردبان اطفاء حریق و امداد و نجات آتش‌نشانی به همت متخصصان مشهدی 
  • مهار آتش سوزی در دبیرستان دخترانه اسما اهواز
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • آتش سوزی یک مدرسه دخترانه در اهواز + جزییات
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • آتش سوزی در یک مدرسه دخترانه
  • وضعیت تجهیزات آتش نشانی در ایران چگونه است؟