Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@19:26:42 GMT

25 دستگاه مورد نیاز پزشکان قانونی در داخل کشور تولید شد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۳۷۹۸

25 دستگاه مورد نیاز پزشکان قانونی در داخل کشور تولید شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد شجاعی چهارشنبه در سی و هفتمین همایش مدیران پزشکی قانونی سراسر کشور در شیراز با تاکید بر عملی ساختن 'رونق تولید' به عنوان شعار سال 98 افزود: این سازمان هنوز در بسیاری تجهیزات آزمایشگاهی به خارج کشور وابسته است که باید با عزمی راسخ، تلاشی جهادی و ارتباط با واحدهای دانش بنیان در این زمینه مستقل شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور اظهار داشت: به دلیل تحریم های ظالمانه اخیر، قیمت کیت آزمایش ژنتیک افزایش چشمگیری داشته و به همین دلیل این سازمان از ابتدای سال 98 با چند واحد تولیدی تجهیزات آزمایشگاهی وارد مذاکره شده است تا لوازم مورد نیاز شعبات پزشکی قانونی در سطح کشور در داخل تولید شود.
وی عنوان کرد: با وجود تنگناهای مالی پارسال، فعالیت های عمرانی این سازمان با قوت به پیش رفت و بسیاری از طرح های عمرانی نیز به مرحله بهره برداری رسید.
شجاعی ادامه داد: در سال گذشته اطلاعات و دی ان ای 50 هزار مجرم سابقه دار در بانک جامع ژنتیک کشور ثبت شد و امسال نیز این کار با قوت ادامه پیدا خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سازمان پزشکی قانونی در سال گذشته سه میلیون خدمت در سراسر کشور ارائه کرده و عملکرد این سازمان به ویژه در زمان بحران در دنیا بی نظیر است.
شجاعی ادامه داد: اخیرا خدمتی جدید در این سازمان ارائه می شود که تعداد مراجعات به شعب پزشکی قانونی را در کشور کاهش داده که این خدمت صدور گواهی فوت در محل است که با یک تماس تلفنی کارشناسان به محل اعزام و این کار را انجام می دهند.
** نقش پزشکی قانونی در 60 درصد پرونده های قضایی پررنگ است
دادستان عمومی و انقلاب شیراز نیز در این همایش گفت: در 60 درصد پرونده های قضایی، نقش پزشکی قانونی در کشف جرم موثر است.
علی صالحی با تاکید بر اینکه پزشکان قانونی در معالجه مردم و تامین امنیت جامعه نقش مهمی ایفا می کنند، گفت: بدون نظر پزشکی قانونی، صدور حکم از سوی قضات سخت و گاهی غیر ممکن خواهد بود و این مساله نشان از اهمیت کار در پزشکی قانونی دارد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به کمبود نیروی انسانی و متخصص پزشکی قانونی گفت: زمینه جذب پزشکان قانونی متخصص باید در این سازمان فراهم شود و برای تشویق همکارانی که نظریات برتری در این حوزه دارند، تشویق هایی از جمله برگزاری جشنواره در نظر گرفته شود.
در سی و هفتمین همایش فصلی مدیران پزشکی قانونی کشور که به مدت یک روز در شیراز در حال برگزاری است، موضوعاتی چون نحوه مدیرت بحران، کمیسیون‌های تخصصی پزشکی قانونی، مباحث تخصصی بانک اطلاعات هویت ژنتیک، مسائل مربوط به منابع انسانی و مالی و... مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
9873 / 2027
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 جامعه دادستان عمومی و انقلاب دی ان ای ژنتیک نیروی انسانی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۳۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند