Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@05:26:11 GMT

تشخیص بیش فعالی کودکان با فناوری

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۴۳۱۳

تشخیص بیش فعالی کودکان با فناوری

سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای اولین بار نوعی دستگاه هوشمند را با هدف تشخیص و درمان بیش فعالی کودکان به تایید رساند.

در طول دهه های گذشته بسیاری از افراد برای درمان بیش فعالی کودکان خود از شیوه های مبتنی بر دارو استفاده کرده اند. درواقع دارودرمانی تبدیل به بخش جدایی ناپذیر درمان کودکان بیش فعال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به نظر می رسد برای درمان کودکان بیش فعال روش هایی جایگزین نیز وجود دارد.

اختلال بیش فعالی کودکان که با نام مخفف ADHD شناخته می شود اعلب با توجیز داروهایی مثل ریتالین کنترل می شود، اما امنون به روش تحریک پذیری عصبی می توان یک درمان غیردارویی برای بیش فعالی را استفاده کرد.

اداره غذا و داروی استفاده از این دستگاه را به عنوان روش درمانی برای بیماران بین 7 تا 12 ساله تعیین کرده است. اختلال بیش فعالی یا فزون کنشوری، یک بیماری شایع است که از دوران کودکی آغاز می شود و اغلب باعث اختلال در مدیریت عملکرد افراد می شود. علائم شایع این اختلال شامل عدم توجه، مشکل تمرکز ، تکانشگری و سطح بالایی از فعالیتهای بی مورد است.

اکنون سیستم هوشمند موسوم بهeTNS یک دستگاه پزشکی جدید است که از طریق پچ و سیمی کوچک به پیشانی وصل می شود. این دستگاه فقط بالای ابرو را فرا می گیرد و کمی احساس سوزن سوزن شدن روی پوست ایجاد می کند.  پالس های الکتریکی از این دستگاه با موجهایی به اندازه تلفن همراه با عصب تریمینال ارتباط برقرار می کنند و سپس سیگنال های درمانی را به قسمت هایی از مغز که مسئول علائم ADHD هستند، می فرستد.

کارلوس پنا، مدیر بخش دستگاه های عصبی و فیزیولوژی پزشکی سازمان غذا و داروی ایالات متحده در این خصوص گفت: "این دستگاه جدید یک گزینه ایمن و غیرمستقیم برای درمان ADHD در بیماران کم سن و سال فراهم می کند."

بر اساس بررسی های تیم طراح این دستگاه، کودکانی که از این  دستگاه در طول دوره آزمایشی چهار هفته ای استفاده می کردند، کاهش علائم محسوسی داشتند. در حال حاضر این دستگاه در کانادا، استرالیا و اروپا در دسترس است. البته توصیه می شود که کودکان مبتلا به تپش قلب، مشکلات ترشح انسولین یا سایر اختلالات عمومی از این دستگاه استفاده نکنند./انتخاب

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۴۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس دستوالعمل ارائه خدمات ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی موظف به ارائه کلیه خدمات بستری رایگان هستند.

دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کام در حال اجرا است.

او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ گونه دریافتی از از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.

به گفته طباطبایی دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.

والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند. 

دیگر خبرها

  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • موساد دستگاه‌های تشخیص چهره را در نوار غزه نصب کرد