Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@09:52:23 GMT

«وبصادر» در مسیر سوددهی

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۴۷۰۲

«وبصادر» در مسیر سوددهی

ساعت24 -به نقل از عصر بانک - «وبصادر» پس از توقف تقریبا ٤٣ روزه و طی مراحل افزایش سرمایه ٢٠٣ درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های بانک صادرات ایران، سه‌شنبه سوم اردیبهشت ٩٨ دوباره بر تابلو مخملی بورس جاخوش کرد تا ضمن تقویت ٢٠٣ واحدی شاخص کل بورس، با نرخ ٤٣٦ ریالی به چرخه معاملات بازار سرمایه بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نخستین روز معاملات «وبصادر» در فصل جدید، ٣٣٣ میلیون و ٢٣٤ هزار سهم آن به ارزش بیش از ١٤٥ میلیارد ریال داد و ستد شد و بیش از ١١ درصد افزایش را نسبت به نرخ قابل انتظار رقم زد. محدوده نرخ پایانی معاملات این روز وبصادر در حالی با صف خرید بالقوه حداقل ٥٠ میلیونی همراه است که انتظار برای صعود قیمت پایه سهم  در روزهای آینده بسیار است.
نکته قابل توجه در معاملات اولین روز سهم بانک صادرات ایران این است که این سهم در مرز واقعی کف قیمت واقعی باز شد و شاهین ترازوی عرضه و تقاضا در به تعادل رساندن آن نقش موثر داشته است.
تقویت نقدشوندگی سهام و اجرای برنامه‌های حمایتی بانک صادرات ایران از «وبصادر» بر اساس واقعیت‌های عملکردی بانک، مهمترین استراتژی این بانک برای حفظ روند موجود محسوب می‌شود.

بانک صادرات ایران با اجرایی کردن برنامه‌های هشت‌گانه در دوره مدیریت ١٥ ماهه حجت‌اله صیدی و به ویژه طی سال ٩٧ تلاش ویژه‌ای برای بهبود ساختارهای مالی بانک انجام داده که افزایش سرمایه و تهاتر ٩٠ هزار میلیارد ریال از مطالبات بانک از دولت با بدهی بانک به بانک مرکزی در کنار کنترل حجم مطالبات غیر جاری و بهبود چشمگیر منابع از جمله مهمترین این اقدامات بوده  به نحوی که نتیجه مستقیم آن تراز مثبت بانک در اسفندماه سال ٩٧ بود.

«وبصادر» به تراز مثبت رسید

بانک صادرات ایران در اسفندماه سال ١٣٩٧ با افزایش درآمد تسهیلات اعطایی و متعادل کردن سود پرداختی به تراز مثبت دست یافت.

این بانک در اسفندماه مبلغ ١٤ هزار و ٦٤١ میلیارد ریال درآمد تسهیلات اعطایی داشته و در مقابل ١٢ هزار و ٣٨١ میلیارد ریال سود سپرده پرداخت کرد. به این ترتیب تراز وبصادر در آخرین ماه سال ٢هزار و ٢٦٠ میلیارد ریال مثبت شد. به‌نظر می‌رسد تراز بانک صادرات ایران در حال بهبود بوده و بر اساس گفته معاون مالی این بانک در سال جاری به تراز مثبت دست خواهد یافت.
وبصادر در اسفندماه ٩٧ افزایش سرمایه ٢٠٣درصدی خود را از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها در مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت رسانده است.

اجرای برنامه‌های ٨گانه راز موفقیت بانک صادرات ایران

 تغییرات ایجادشده در دوره ١٥ماهه مدیریت حجت‌اله صیدی، تقویت منابع مالی و استراتژی‌های نوین بانکی، چشم‌انداز روشنی را پیش روی بانک صادرات ایران در سال ٩٨ قرار داده است.

اجرای برنامه‌های هشت‌گانه در محورهای توقف روند زیان‌دهی، افزایش سهم از بازار، کاهش مطالبات غیرجاری، ارتقا و توسعه سرمایه‌های انسانی، توجه به بازار و حقوق سهامداران، فروش اموال مازاد و شرکت‌های غیرابزاری، اصلاح ساختار سرمایه و ارتقای نظام راهبردی، از عوامل مهم در بهبود شرایط این بانک بوده است؛ به‌ نحوی‌که بازگشایی نماد بانک صادرات ایران پس از ١٩ ماه توقف، کاهش چشمگیر اضافه برداشت از بانک مرکزی، افزایش سرمایه بانک از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها، افزایش بیش از یک درصدی سهم بازار بانک صادرات ایران در سال ٩٧، کاهش مطالبات معوق، انضباط مالی، تسریع در عملیات ارزی و کاهش بروکراسی اعتباری را به دنبال داشته و گویای قطعیت سودآوری این بانک در سال ٩٨ و ایجاد ظرفیت‌‌های جدید برای همراهی با تولید است.
همچنین، تهاتر ٩٠ هزار میلیارد ریال به عنوان بخشی از مجموع مطالبات بانک از دولت با بدهی به بانک مرکزی، تحقق افزایش ٢٠٣ درصدی سرمایه بانک از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های بانک و رسیدن سرمایه بانک به ١٧٥ هزار و ٣٥٣ میلیارد و ٩٧٢ میلیون ریال، جذب ٣٠٠ هزار میلیارد ریال منابع جدید و افزایش ٥٠ درصدی حجم منابع ارزان‌قیمت در سال ٩٧، توقف نرخ رشد مطالبات غیرجاری به زیر ١ درصد (٠.٧ درصد)، افت بهای تمام شده پول، کاهش ریسک اعتباری بدون استمهال به زیر ٨ درصد و رشد ٣١ درصدی صدور ضمانت‌نامه‌ها از دیگر نتایج حاصله از برنامه‌های یادشده تا پایان سال ٩٧است.
فروش ٥٣٣ رقبه ملک مازاد به ارزش بیش از پنج هزار و ٦٧٧ میلیارد ریال، تمکین از قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر در راستای اصلاح ساختار مالی، چابک‌سازی و تزریق بهینه منابع  به بخش‌های مولد اقتصادی از دیگر اقدمات این بانک در سال گذشته است.
بودجه سال ٩٨ بانک صادرات ایران در قالب ٣٤ اقدام کلیدی و ١٤١ اقدام عملیاتی برای ١٤ واحد اصلی بانک ابلاغ شده که چشم‌‌اندازی روشن برای سال ٩٨ ترسیم کرده که بانک صادرات ایران را در رسیدن به هدف عملیاتی در سال جدید و افزایش سودآوری، هدایت خواهد کرد.

منابع سپرده بانک صادرات ایران در سال ٩٧ از یک هزار و ٥٨٨ هزار میلیارد ریال فراتر رفت

منابع سپرده‌ای این بانک در پایان سال ٩٧ با بیش از ٢٢ درصد افزایش نسبت به اسفند ماه سال ٩٦، به یک هزار و ٥٨٨ هزار میلیارد ریال رسید که نشان از روند مثبت برنامه‌های عملیاتی این بانک در راستای تجهیز بهینه منابع، کاهش مطالبات غیرجاری و کند کردن آهنگ زیان‌دهی بانک در سال ٩٧ بوده است.

در پایان سال ٩٧ حجم منابع ارزان قیمت بانک صادرات ایران نیز با ٥٠ درصد افزایش روبرو شد و از ٤٢٨ هزار میلیارد ریال گذشت. افزایش منابع ارزان قیمت به عنوان یکی از استراتژی‌های مهم این بانک در راستای کاهش قیمت تمام شده پول و هدایت منابع با اثرگذاری بیشتر به بخش‌های مختلف تولید و اقتصاد کشور صورت گرفته است.
بهای تمام شده پول طی سال ٩٧ در بانک صادرات ایران با ١٠ درصد کاهش مواجه شد که رعایت اصول و مقررات بانک مرکزی در خصوص رعایت نرخ سود و پرهیز از دامن زدن به مسابقه سپرده‌پذیری‌های گران از جمله عوامل تحقق این هدف بوده است

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اخبار بانک صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۴۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن سیفی در حاشیه رونمایی از نخستین برات الکترونیک کشور توسط این بانک که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران ارشد این وزارت خانه، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی، خزانه‌دار کل کشور، نمایندگان قوه قضائیه، مدیران عامل بانک‌ها، مدیران ارشد بانک صادرات ایران و اصحاب رسانه در محل تالار جهاد اقتصادی ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تشریح قابلیت‌های نوین بانک صادرات ایران در زمینه تکمیل بسته تامین مالی غیر نقدی، برای حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی اعلام آمادگی کرد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که امروز در بانک صادرات ایران موفق شدیم به عنوان اولین بانک بسته اسناد تجاری را تکمیل و از آنها  در جهت تامین مالی زنجیره تأمین در بخش تولید استفاده کنیم، افزود: در سال‌هایی که تأمین مالی نقدی در نظام بانکی کشور اشباع شده  و در عین حال بانک‌ها موظف به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولیدی هستند، بانک صادرات ایران با استفاده از ابزارهای مختلف تامین مالی غیر نقدی از تولید حمایت خواهد کرد و برات الکترونیک سهم مهمی از این ماموریت را بر عهده خواهد داشت.

 او افزود: امروز برات الکترونیک بانک صادرات ایران در کنار چک الکترونیک (چکنو) و در کنار سفته الکترونیک و همچنین سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، بسته کاملی برای تامین مالی زنجیره تولید فراهم کرده است.

 سیفی از عبور تعداد چکنوهای صادره از مرز 4 میلیون برگه و صدور بیش از 90 هزار برگ سفته الکترونیک  در بانک صادرات ایران خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن برات الکترونیک  که حداقل سررسید آن یک ماه و حداکثر 12 ماه است، زنجیره کاملی از ابزارهای تامین مالی غیر نقدی در بانک صادرات ایران فراهم آمده که در خدمت شبکه تولید کشور قرار خواهد گرفت.

بانک صادرات ایران پیشرو در عملیاتی کردن برات الکترونیک سپامی

نخستین برات الکترونیک سپامی توسط بانک صادرات ایران با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل و تسریع در عرصه پرداخت غیرحضوری پول صادر و این ابزار نوین در اختیار فعالان اقتصادی و تولید قرار گرفت.

این محصول خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تامین مالی زنجیره تامین واحد‌های تولیدی است و علاوه بر چکنو، خدمت دیگری برای مشتریان بانک به ویژه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی به حساب می‌آید.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت نوین دیگری را برای تسریع در پرداخت‌های آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد و در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال  درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی کشور با داشتن شناسه خزانه‌داری کل کشور و شناسه سپام بانک مرکزی با امضای بانک صادرات ایران به عنوان برات‌گیر صادر شد. 

بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز  در کشور پیشرو است.

بدین ترتیب واحدهای تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تامین ‌کنندگان می‌توانند با رونمایی این محصول توسط مراجع سیاستگذار، از این خدمت در بانک صادرات ایران استفاده کنند. 

برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تامین مالی زنجیره تامین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئت‌عامل بانک مرکزی رسیده است. این سند تجاری الکترونیکی دارای کلیه ویژگی‌های ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.

برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت