Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر برنامه‌ریزی شود خواهران طلبه می‌توانند در مساجد حضور پیدا کرده و به تبلیغ و آموزش احکام دین بپردازند. ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۶ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله مرتضی مقتدایی در دیدار رئیس و مسئولان ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور که در شورای مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد اظهار داشت: بهره‌گیری از خدمات آموزشی حوزه‌های علمیه خواهران باید مورد توجه باشد چون سبب برکات زیادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت تبلیغ در اسلام افزود: اگر برنامه‌ریزی شود خواهران طلبه می‌توانند در مساجد حضور پیدا کرده و به تبلیغ و آموزش احکام دین بپردازند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران گفت: مساجد جایگاه تعلیم و تربیت هستند و کسانی که به مسجد می‌آیند باید خود را عضو این مکان مقدس بدانند و مقید و وابسته به مسجد باشند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت فعالیت کانون‌های مساجد ادامه داد: اقدامات خوبی توسط کانون‌های مساجد انجام شده و امیدوارم بتوانند وظیفه خود را به خوبی انجام دهند.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در مساجد اقدامات مهمی می‌توان انجام داد و ائمه جماعات نسبت به مساجد و وظیفه خود در این زمینه نباید غافل باشند، بیان کرد: کمبود روحانی در مساجد و همچنین تقویت روحانیون با توجه به نیازهای کنونی از مسائلی است که باید مورد توجه قرار گیرد چرا که خیلی از مساجد در شهرستان‌ها روحانی و امام جماعت ندارند و این دغدغه ای همگانی به شمار می‌آید.

آیت‌الله مقتدایی: مردم در سختی و مشکلات معیشتی قرار دارندآیت‌الله مقتدایی: کشور در جنگ تمام‌عیار اقتصادی قرار گرفته؛ اتاق جنگ در داخل تشکیل‌ شودآیت‌الله ‌مقتدایی: استاد پرورش با «روی باز و گشاده» ‌همیشه پیگیر ‌‌احقاق حقوق مردم بود‌
آیت‌الله مقتدایی با اشاره به نقش و جایگاه امام جماعت مسجد گفت: امام جماعت مساجد در گذشته وقت زیادی در مسجد صرف می‌کردند و پیش و پس از نماز به صحبت و پاسخگویی به سؤالات مردم می‌پرداختند اما هم اکنون این مساله مشاهده نمی‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: اهتمام به مسجد و ارتباط و انس با مردم تاثیرگذار است، عملکرد طلاب در ذهن مردم باقی می‌ماند و اگر ائمه جماعت پس از نماز با نمازگزاران در ارتباط باشد تأثیر فراوانی دارد

رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی مساجد ارزش زیادی دارند و نوجوانان و جوانان در چنین کانون‌های منتسب به مسجد باید آموزش‌های لازم را ببینند چرا که این افراد مبلغ مسجد هستند.

انتهای پیام/ح

R7854/P1357/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۵۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آمون عصر سه‌شنبه در جلسه کارگروه تخصصی غنی سازی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب برای نوجوانان و جوانان در ایام تابستان، اظهار کرد: جریان‌سازی، پشتیبانی و نظام‌مند کردن فعالیت‌های تابستانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در این کارگروه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی خلاقانه و طرح ایده‌های جدید برای اوقات فراغت موجب بهره‌مندی هر چه بیشتر نوجوانان و جوانان از برنامه‌های تابستانی خواهد شد، گفت: مساجد می‌توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل بیان کرد: فضای معنوی مساجد می‌تواند تاثیر عمیقی در گسترش برنامه‌های فرهنگی و تربیتی در بین جوانان و نوجوانان داشته باشد.

آمون به شبکه عظیم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز اشاره کرد و ادامه داد: امروز بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری در سطح استان اردبیل می‌توانند به عنوان پاتوق فرهنگی و تربیتی نوجوانان و جوانان نقش مهمی در اجرای برنامه های تابستانی و غنی سازی اوقات فراغت آن‌ها داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه تعاملات و بهره‌مندی از ظرفیت‌های دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن طرح «مسجد، کانون نشاط» لازم و ضروری است.

کد خبر 6093446

دیگر خبرها

  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!