Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، « سورنا ستاری »، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری که سه شنبه سوم اردیبهشت ماه به جزیره قشم سفر کرده بود، در نشست «بررسی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در جزیره قشم» که رویکردی دانش‌بنیان داشت، شرکت کرد.

ستاری در این نشست که با حضور استاندار هرمزگان، رئیس منطقه آزاد قشم و جمعی از سرمایه‌گذاران و فعالان فناور برگزار شد از اهمیت رونق تولید دانش‌بنیان و هم‌دلی برای ایجاد زیست بوم مساعد کارآفرینی و نوآوری سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری با تأکید بر این که رونق تولید در قالب محصول شرکت‌ها عینیت می یابد، یادآوری کرد: اگر می‌خواهیم محصول تولیدی ایران‌ساخت به دست مردم برسد و نیازی از جامعه را تامین کند، این کار باید به کمک شرکت ها و صنایع دانش بنیان انجام شود.

ستاری بر این که باید با همکاری و تعامل پارک ها نیاز کارآفرینان و فعالانی که می‌خواهند در مسیر دانش‌بنیان حرکت کنند تامین شود، اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری بومی، یکی از روزنه‌های اصلی گسترش زیست بوم کارآفرینی است. افراد جوان و کارآفرین که از پایتخت یا دیگر کشورها، جذب کارهای دانش بنیان این منطقه شده‌اند، به مثابه یک الگوی ارزشمند هستند که راه را برای حضور و ماندگاری افراد در ابعاد بزرگتر هموار می کنند. این افراد از جسارت و اعتماد به نفس فعالیت دانش بنیان و صنایع خلاق برخوردارند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، از اهمیت توجه به ظرفیت‌های بومی برای لمس رونق تولید گفت و ادامه داد: یکی از پتانسیل های جدی جزیره قشم زیست فناوری و به ویژه فناوری‌های زیستی دریا است. استخراج و فرآوری سرمایه‌گذاری شده این رویه اکنون در مسیر رشد قرار دارد و در دنیا هم رشد بسیار خوبی داشته و ایران هم پای کشورهای پیشرو در فناوری‌های دریایی حرکت می‌کند.

به گفته ستاری، دانشگاه هرمزگان هم در این مسیر گام برداشته است و رونق شرکت‌های دانش بنیان و تقویت زیست بوم کارآفرینی و نوآوری در منطقه آزاد قشم به عنوان یک موضوع مهم و حائز اولویت با کمک پارک علم و فناوری جزیره و امکانات زیرساختی که قرار است به این موضوع تخصیص پیدا کند، پیگیری می شود.

هم دلی برای به بار نشستن نهال های نوآوری

رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان به فروش 80 تا 90هزار میلیارد تومانی که بیش از 4300 شرکت دانش بنیان در سال گذشته برای اقتصاد کشور به ارمغان آوردند اشاره کرد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی در کنار منابع معاونت علمی و فناوری در اختیار حمایت های زیرساختی این شرکت ها قرار دارد؛ علاوه بر این، بانک‌ها نیز در مدار حمایت از زیست بوم کارآفرینی و نوآوری قرار گرفته و گردش مالی خوبی را به حمایت از این کسب و کارها اختصاص داده است.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با بیان این‌که ظرفیت‌های نوآورانه استان هرمزگان زیاد است و کارهای زیادی برای انجام دادن داریم، ادامه داد: بیوتک دریایی با وجود شرکت هایی که دارند، حمایت و تقویت شود و همچنین مسایل زیرساختی و حقوقی حل شود تا بازیگران اصلی این زیست بوم به تفاهم برسند. باید همه نقش آفرینان به تفاهم برسند و این توسعه باید از دل و جان مایه بگذارند.

جزیره قشم میزبان «برج تخصصی فناوری علوم و صنایع دریایی»

معاون علمی و فناروی رئیس جمهوری، کلنگ احداث برج فناوری علوم و فناوری های دریایی قشم را بر زمین زد و فرآیند ساخت برج فناوری علوم دریایی قشم با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، استاندار هرمزگان و رییس منطقه آزاد قشم آغاز شد.

این برج فناوری که با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وسازمان منطقه آزاد قشم احداث می شود، هاب فناوری کشور در حوزه علوم وفناوری های دریایی باشد.

برج تخصصی فناوری علوم و صنایع دریایی قشم از استارت آپ‌های موفق که نیاز به امکانات برای تولید نیمه انبوه دارند، حمایت می‌کند.

این برج قرار است میزبان شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی مرتبط با فناوری‌های علوم و صنایع دریایی باشند و تولید فناورانه را رونق ببخشند.

انتهای پیام/

291 / 159 معاونت علمی و فناوری قشم سورنا ستاری دریا صنایع دریایی دانش بنیان شرکت دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری قشم سورنا ستاری دریا صنایع دریایی دانش بنیان شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۵۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟