Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تیراندازی جمعی در مدارس آمریکا موضوعی جنجالی است که سال هاست نگرانی دانش آموزان و خانواده‎های آنها را به همراه داشته است. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، بعد از کشته شدن ۲۰ دانش آموز در یکی از ایالات آمریکا در سال ۲۰۱۲ تیراندازی جمعی در این کشور به موضوعی جنجالی و بحث برانگیز مبدل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال گذشته تیراندازی جمعی در فلوریدا موضوع ایمنی حمل سلاح و حقوق استفاده از سلاح مطرح شد.
بعد از کشته شدن ۱۷ دانش آموز در دبیرستانی در پارکلند فلوریدا دانش آموزان در سراسر آمریکا تظاهرات کردند. در این تظاهرات گسترده در حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز معترض به خیابان‌های واشنگتن رفته و فریاد کنترل سلاح و ایمنی مدارس را سر دادند.       از سال ۲۰۱۷ تا نیمه نخست سال ۲۰۱۸ نگرانی‌ها در خصوص مسائل مربوط به حمل سلاح و مهاجرت اهمیت بالایی در میان شهروندان آمریکایی جوان پیدا کرده است.
نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد ۹۷ درصد از شهروندان آمریکایی از طرح بررسی پیشینه افرادی که قصد خرید سلاح را دارند حمایت می‌کنند که این میزان بیشترین درصد حمایت را در ۵ سال اخیر داشته است.
وقتی که از شرکت کنندگان در خصوص تاثیر این طرح در کاهش خشونت با سلاح گرم پرسیده شد، ۷۲ درصد از پاسخ دهندگان در گروه سنی ۱۸ تا ۳۴ سال، ۶۱ درصد در گروه سنی ۳۵ تا ۶۴ ساله و ۵۷ درصد از افراد مسن‌تر از ۶۵ ساله پاسخ مثبت دادند.    
نمایندگان حزب دموکرات در ۲ ماه گذشته لایحه‌ای را به مجلس نمایندگان ارائه دادند که بر اساس آن بررسی پیشینه سلاح گرم خریدار را صادر می‎کند، اما این در حالی است که بعید است این لایحه به تصویب مجلس سنا تحت کنترل حزب جمهوری‏‎خواه برسد.
بعد از تیراندازی پارکلند فلوریدا، برخی از سیاستمداران جمهوری‎خواه به دلیل دریافت کمک مالی از سوی انجمن ملی سلاح آمریکا مورد انتقاد قرار گرفتند. سناتور مارکو روبیو در منطقه فلوریدا، مورد انتقاد شدید از سوی دانش آموزان این منطقه قرار گرفت چرا که بیش از ۳ میلیون دلار در کمک‌های سیاسی خود از انجمن ملی اسلحه دریافت کرده بود.   بیشتر بخوانید: کاهش امنیت در مدارس آمریکا؛ تیراندازی و کشتار محصول حمل آزاد سلاح 
اما بعد از گذشت یک سال از تیراندازی مرگبار فلوریدا که مورد توجه جهان قرار گرفت، هیچ قانونی در سراسر آمریکا در خصوص ایمنی حمل سلاح یا امنیت مدارس به تصویب نرسیده است.
آمار‌ها نشان می‌دهد، بعد از تیراندازی فلوریدا بیش از ۱۲۰۰ شهروند آمریکایی ۱۸ ساله و حتی جوان‌تر قربانی خشونت ناشی از سلاح گرم شده‎اند.

مطالعات پیو که در آوریل ۲۰۱۸ انجام شد نشان می‌دهد اکثریت نوجوانان آمریکایی این نگرانی را دارند که روزی قربانی تیراندازی جمعی شوند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تیراندازی جمعی آمریکا دانش آموزان نگرانی قربانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • دانش‌آموزان آمریکایی از مدرسه خود به دلیل ممنوعیت مراسم حمایت از فلسطین شکایت کردند
  • عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • صدور مجوز حمل سلاح برای معلمان مدارس در تنسی آمریکا
  • ایالت تِنسی لایحه حمل سلاح برای آموزگاران را تصویب کرد!
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • یک سال پس از تیراندازی مرگبار در مدرسه نشویل آمریکا