Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- فرماندار کاشمر گفت: رونق توليد نيازمند رفع قوانين دست و پاگير و تسهيل گري در سرمايه گذاري است لذا مسئولان دستگاههاي اجرايي بايد با تعامل امور را براي سرمايه گذاران تسهيل کنند.

محمد علي نبي ‌پور روز چهارشنبه در نشست شوراي اداري کاشمر افزود: با توجه به اينکه از حدود يک دهه قبل رهبر معظم انقلاب در نامگذاري ‌ها بر مباحث اقتصادي تاکيد دارند لذا بايد در راستاي رفع موانع و رونق توليد در شهرستان بيش از گذشته تلاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه در برخي شهرستان‌ ها به دليل تسهيلگري و راهنمايي ‌هاي خوب مسئولان و رفع مشکلات جذابت بيشتري براي سرمايه ‌گذاري وجود دارد اظهار داشت: پارسال 250 ميليارد ريال از تسهيلات اشتغال روستايي و ساير تسهيلات در اين شهرستان جذب شد که بيشتر از اين مي ‌توانستيم جذب کنيم.
وي گفت: اين تسهيلات بايد منجر به اشتغال شود و با نظارت دقيق مسئولان از مصرف شدن در ديگر حوزه‌ها جلوگيري گردد.
نبي پور افزود: رفع موانع توليد و ايجاد رونق آن با شعار محقق نمي‌ شود بلکه بايد شرايطي فراهم کرد که سرمايه گذاران بدون مشکل و به راحتي طرح هاي خود را در شهرستان اجرا و سرمايه گذاري لازم را انجام دهند.
وي اظهار داشت: سنگ اندازي براي کارآفرينان پذيرفتني نيست و همه دستگاه هاي اجرايي و مسئولان بايد براي سرمايه گذاري بيشتر در شهرستان تلاش کنند.
وي يکي از مشکلات اصلي رونق توليد در کشور را قوانين دست و پاگير عنوان کرد و گفت: مي توان در اين حوزه تسهيلگري کرد.
فرماندار کاشمر اولويت‌ کاري تمام مسئولان را توجه به اشتغال و مسائل مرتبط با اين موضوع اعلام کرد و افزود: بي توجهي نسبت به مسائلي همچون اشتغال، تورم و رکود به مشکلات اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي و در نهايت به مشکلات امنيتي منتهي مي شود.
وي به تحريم سپاه توسط رئيس جمهوري آمريکا اشاره کرد و اظهار داشت: طي 40 سال اخير سپاه پاسداران جزئي از بدنه اجتماع بوده و هست که در حوزه اقتصادي و ايجاد امنيت تلاش ‌هاي بسيار کرده است.
وي همچنين با گراميداشت سالروز تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي کاشمر ادامه داد: اين دانشگاه در متن انقلاب شکل گرفته، توسعه يافته و امروز از نظر کمي و کيفي در حال رشد است.
امام جمعه موقت کاشمر نيز در اين مراسم با تاکيد بر لزوم ارج نهادن به دانش و علم به معناي واقعي گفت: حدود 30 سال از فعاليت مرکز علمي موفق و مهمي به نام دانشگاه آزاد اسلامي در کاشمر که در راستاي سياست‌ هاي نظام جمهوري اسلامي تاسيس شد مي گذرد.
حجت الاسلام علي احدي افزود: هرچند در ابتدا بسياري مخالف راه ‌اندازي اين دانشگاه بودند اما در اين ميان آيت‌ الله هاشمي رفسنجاني که يکي از چهره‌ هاي مهم کشور بود و افکار ايشان هنوز زنده است در اين خصوص تلاش بسيار کرد.
وي اظهار داشت: تفکر ايشان توجه به علم بود از سويي سياست نظام جمهوري اسلامي نيز اين است که علم در جامعه ترويج شود که اگر دانشگاه ‌ها در جامعه تکثير نشوند از نظر کمي و کيفي عقب خواهيم ماند.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي کاشمر نيز در اين مراسم با گراميداشت سالگرد تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي در اين شهرستان گفت: اين واحد دانشگاهي در سال 69 با 44 دانشجو در رشته آموزش ابتدايي آغاز به کار کرد که تعداد دانشجويان آن اينک به 2 هزار نفر رسيده است.
سيد محمد جواد موسوي افزود: در اين مدت فضاي استيجاري 400 متر مربعي دانشگاه به 40 هزار متر مربع فضاي آموزشي ملکي تبديل شده و 16 هزار نفر در اين واحد دانشگاهي دانش آموخته شده اند.
وي اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامي کاشمر اکنون تبديل به يک مرکز علمي معتبر گرديده به طوريکه با 43 عضو هيات علمي تمام وقت و نيمه وقت و 110 عضو هيات علمي حق التدريس، داشتن خوابگاه‌ هاي دانشجويي مجهز و سالن ‌هاي ورزشي، سالن غذاخوري، آزمايشگاه ‌ها، کارگاه ‌ها و مجموعه‌ کتابخانه با 55 هزار جلد کتاب و ساير امکانات توانسته مدارج خوبي را کسب کند.
وي گفت: اکنون 70 رشته گرايش از مقطع کارداني تا دکترا در دانشگاه آزاد اسلامي کاشمر داير است.
موسوي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي کاشمر در راستاي انجام مسئوليت اجتماعي خود به دنبال تهيه سند آسيب شناسي مشکلات منطقه است و در بسياري از مسائل به ارائه نظرات کارشناسي مي پردازد.
هم اکنون در پنج مرکز آموزش عالي کاشمر حدود چهار هزار دانشجو در حال تحصيل هستند.
کاشمر در 228 کيلومتري مشهد قرار دارد.
7497 / 6053
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت: برابر ماده ۶ قانون نظام دامپروری کشور که در سال ۱۳۸۸ مصوب گردیده، می‌بایستی حریم سرمایه‌های منابع دامی در قالب یک آیین نامه‌ای به تصویب هیئت محترم برسد و بعد از آن ابلاغ شود. نقشبندی افزود: با توجه به شرح وظایف و وظایفی که محول شده به دبیرخانه هیئت مقررات زدایی در راستای بهبود و تسریع و تسهیل در سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی در سال گذشته و همچنین با قوت قلبی که از دیدگاه مقام معظم رهبری در رأس شعار سال که همان جهش تولید با مشارکت مردم است، با یک نقطه عطف بیشتری در این حوزه ورود پیدا کردیم. وی تصریح کرد: اقلیم ما در سراسر کشور عرصه‌های مستعد و منابع لازم برای تولید را در سطح کشور با پراکندگی یکسان ندارد و ما در یک محدوده جغرافیایی خاصی می‌توانیم این سرمایه گذاری‌ها را به سرانجام برسانیم، لذا آنچه که در دبیرخانه پیگیری میشود این است که این حرایم سرمایه گذاری با عدله‌های علمی، پژوهشی ورود پیدا کنند و با یک اجماع خاصی ما به این نتیجه برسیم که در این حرایم تغییراتی ایجاد کنیم. دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما درباره مزایای کاهش فواصل بهداشتی گفت: کاهش حرایم بهداشتی دو مزیت برای کشور دارد، یکی از مزیت‌های آن تسهیل و تصحیح سرمایه گذاری‌ها است.  وی درباره دومین عامل مزیت کاهش فواصل بهداشتی که بسیار تأثیرگذار است گفت: ما تولیدکنندگانی داریم که از مراجع قبلی مثل جهاد سازندگی سابق، پروانه کسب و کار گرفتند ولی، چون نتوانستند آن حرایم را در حال حاضر رعایت کنند عملاً از گرفتن پروانه بی بهره ماندند.  نقشبندی تاکید کرد: یقیناً این اصلاح حرایم می‌تواند به واحد‌های فعال موجودی که دارای تولید هستند و آنهایی که از نظر ضوابط فنی و از نظر ضوابط بهداشتی مورد نظر، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی هستند، می‌تواند کمک شایانی به آنها کند. گفتنی است: هم اکنون بیش از ۳۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در بخش کشاورزی به علت شیوه نامه قدیمی سازمان دامپزشکی معطل مانده است.  مقررات حرائم بهداشتی واحد‌های دامی، با هدف پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و آفات احداث واحد‌های دامی و صنایع وابسته در فواصل نزدیک را ممنوع می‌کند، اما منتقدان معتقدند که این قانون به دلیل جامعیت کلی، در موارد متعددی سختگیرانه عمل کرده و مانع از توسعه این صنایع شده است. از نگاه منتقدان مقررات حرائم بهداشتی، بدون استفاده ماندن اراضی اطراف یک واحد تولیدی مانند دامداری، نخستین پیامد آشکار اجرای این قانون بود و باعث شد، به مرور، زمین‌های بسیاری باوجود برخورداری از شرایط و امکانات مناسب، بدون استفاده بماند. براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی اصلاح ضوابط حرایم بهداشتی به منظور فرصت سرمایه گذاری مناسب و سهولت در صدور مجوز‌ها تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • شورای اسلامی بازوی مشورتی برای مدیران کشور
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند