Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@05:23:48 GMT

پمپئو: مذاکرات با کره شمالی چالش برانگیز است

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۹۴۷۶

پمپئو: مذاکرات با کره شمالی چالش برانگیز است

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا گفت مذاکرات با کره شمالی «چالش برانگیز» است، اما من مطمئن هستم امکان خلع سلاح اتمی پیونگ‌یانگ وجود دارد.

وی در مورد شکست مذاکرات اخیر میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در ویتنام، با بیان اینکه دو کشور تاکنون چندین بار دیگر هم این مسیر را با هم پیموده‌اند، گفت واشنگتن در گذشته مرتکب اشتباهاتی شده که دولت ترامپ دیگر آن اشتباهات را تکرار نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت یکی از اشتباهات این بوده است که «ما در ازای مواردی بسیار اندک، پول بسیاری در اختیار آن‌ها قرار دادیم.»

او با رد نگرانی‌ها در مورد آزمایش تسلیحاتی اخیر کره شمالی و سفر کیم به روسیه، در مورد چشم‌انداز مذاکرات واشنگتن و پیونگ‌یانگ گفت: «[این مسیر] ناهموار خواهد بود. چالش‌برانگیز خواهد بود. امیدوارم که چند فرصت دیگر برای گفتگوی جدی گیرمان بیاید تا در مورد اینکه چطور باید این مسئله را پیش ببریم، رایزنی کنیم.»

پمپئو گفت بر خلاف گزارش‌های رسانه‌ها دیدار ترامپ و کیم آنقدر هم منفی نبوده و واشنگتن امیدوار است نتایج این دیدار به دستاوردهای بیشتر منتهی شود، چراکه او «قطعا» هنوز خلع سلاح اتمی کره شمالی را امکان‌پذیر می‌داند، مشروط بر اینکه رهبر کره شمالی به وعده‌هایی که داده عمل کند.

وزیر خارجه آمریکا گفت: «فقط بستگی به این دارد که رئیس کیم آن تصمیم راهبردی بنیادین را بگیرد، همانی را که بارها و بارها به خود من گفته، همانی که چند باری به رئیس‌جمهور گفته... این تصمیم راهبردی، نظامی نیست، بلکه یک تصمیم راهبردی سیاسی است که به عقیده ما رئیس کیم آماده اتخاذ آن است. البته فقط گذشت زمان آن را مشخص می‌کند.»

وی درباره حملات تروریستی سریلانکا نیز گفت:  تمام نشانه ها دال بر آن است که گروه تروریستی داعش حملات سریلانکا را برانگیخته بود.

وی با بیان اینکه ترامپ برای گفتگوها محدودیت زمانی تعیین نکرده و تا زمانی که «حسن نیت» بر مذاکرات حاکم باشد این روند ادامه دارد، گفت: «اما اگر این مذاکرات بر هم بخورد، در آن صورت روشن است که مجبور به تغییر مسیر خواهیم بود. اما مأموریت ما کاملا روشن است.»

این هفته یک مقام کره شمالی با انتقاد از مواضع پمپئو، گفت تا زمانی که وزیر خارجه آمریکا مسئول مذاکرات باشد، پیونگ‌یانگ با واشنگتن مذاکره نمی‌کند. او گفت آمریکا باید فردی «بالغ» را به عنوان مسئول مذاکرات معرفی کند.

با این حال، پمپئو در مصاحبه با سی‌بی‌اس این مسئله را رد کرده و گفت مقام پیونگ‌یانگ که این اظهارات را مطرح کرده، کارمندی سطح پایین بوده و نباید اظهارات او را چندان جدی گرفت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۹۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است

دولت سوئیس امروز (پنجشنبه) اعلام کرد، ده‌ها کشور برای گفت‌وگوهایی که قرار است اواسط ژوئن با هدف کمک به برقراری صلح در درگیری بین مسکو و اوکراین در سوئیس برگزار شود، دعوت شدند اما «در این مرحله» روسیه دعوت ندارد.

به گزارش ایسنا، دولت سوئیس که بیش از ۱۶۰ هیئت را دعوت کرده است، گفت همیشه برای دعوت از روسیه آماده بوده است، با این حال، مسکو بارها تاکید کرده است که علاقه‌ای به شرکت در مذاکرات اولیه ندارد. روسیه اما این اجلاسی که بدون حضور آن برنامه‌ریزی شده، محکوم کرد.

دولت سوئیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «سوئیس متقاعد شده است که روسیه باید در این روند مشارکت داشته باشد. روند صلح بدون روسیه ممکن نیست.»

دولت اوکراین به نوبه خود سودمندی مشارکت روسیه در مذاکراتی را که قرار است از ۱۵ تا ۱۶ ژوئن در نزدیکی شهر لوسرن سوئیس برگزار شود، زیر سوال برده است.

دیمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین پیشتر در مصاحبه‌ای با مجله فارن پالسی گفت: «می‌دانیم که اگر نتوانید اطمینان حاصل کنید که روسیه با حسن نیت عمل می‌کند، وجود روسیه در میز مذاکره منطقی نیست.» کولبا گفت اعمال فشار بر روسیه در میدان نبرد و گرد هم آوردن کشورهایی که «اصول مشترک» دارند، باید به تمایل بیشتر مسکو برای مشارکت در گفت‌وگو کمک کند.

مقامات روسی به تصویب تحریم‌های کرملین از طرف اتحادیه اروپا و تایید از سوی سوئیس اشاره و استدلال می‌کنند که اقدام این کشور به‌عنوان یک واسطه بی‌طرف فاقد اعتبار است. سوئیس در ژانویه اعلام کرد به درخواست رئیس‌جمهور اوکراین میزبان این نشست خواهد بود.

دولت سوئیس گفت مذاکرات بر اساس «فرمول صلح زلنسکی» و سایر پیشنهادات صلح مبتنی بر منشور ملل متحد و اصول کلیدی حقوق بین‌الملل استوار است. سوئیس گفت هیأت‌های دعوت‌شده شامل اعضای گروه ۷، گروه ۲۰، گروه‌ بریکس، اتحادیه اروپا، سازمان‌های بین‌المللی و دو نماینده مذهبی هستند.

هدف از این گفت‌وگوها ایجاد چارچوبی برای صلح پایدار و نقشه‌راه برای مشارکت روسیه در این روند اعلام شده است. دولت سوئیس گفت: «هدف اصلی این اجلاس الهام بخشیدن به یک روند صلح در آینده است.»

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • اعتراضات صهیونیست‌ها در مقابل منزل گانتس
  • بازداشت هزاران دانشجو در آمریکا دروغ آزادی بیان را اثبات کرد
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • بیش‌ترین بازی در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا؛ رکورد تحسین‌برانگیز توماس مولر / عکس
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • رام‌الله: اگر حمایت آمریکا نبود نتانیاهو جرأت به چالش کشیدن قوانین بین‌المللی را نداشت