Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در خصوص اصلاح قانون انتخابات در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، گفت: اصلاح قانون انتخابات نیاز جامعه بود و ضرورتی اجتناب ناپذیر بود اما برخی از بندها بیش از حد تغییر یافته است به عنوان مثال ممنوعیت سه دوره نمایندگی، ماده‌ای است که جای بحث دارد و ماده خوبی نیست چرا که ما معتقدیم بهتر است مردم در این خصوص تصمیم بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این قبیل مواد در این اصلاحیه زیاد است که هر چه سریع تر باید برای آن راهکاری اندیشیده شود اما در مجموع اصلاح این قانون ضرورت دارد چون هر زمانی که انتخابات برگزار می شود،‌ همه گلایه دارند که قانون انتخابات دارای خلأهای زیادی است که خلأها باید به مرور برطرف شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در دوره انتخابات سال ۹۴ ، ما شاهد لیستی برگزار شدن انتخابات بودیم نه حزبی برگزار شدن آن؛ در احزاب، افراد شناخته شده هستند و حزب دارای ریشه و عقبه و شناسنامه‌دار است و همچنین سیاست‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در حزب‌ها مشخص شده و احزاب پس از اینکه در انتخابات رای آوردند، کرسی تشکیل می‌دهند، اما در لیست به این صورت نیست.

جعفرزاده ایمن‌آبادی بیان کرد: در سال ۹۴ شاهد یک عملکرد شبه حزبی بودیم که لیستی تصادفی تنظیم شده بود و چون با عجله و شتاب تهیه شده بود، نتایج مثبتی در پی نداشت.

این عضو فراکسیون مستقلین ولایی با بیان اینکه قانون اساسی به تبعیض ایراد نگرفته بلکه به تبعیض ناروا ایراد گرفته است، گفت: باید برای بانوان در انتخابات مجلس سهمیه تعیین شود و به دلیل اینکه ما در گذشته به مردها امتیازات بیشتری داده‌ایم باید جبران مافاتی برای خانم‌ها داشته باشیم و این یک موضوع متداول در دیگر کشورهاست؛ حتی بسیاری از کشورهای عربی هم امروز، اکثر کرسی‌های پارلمانی خود را به خانم‌ها اختصاص می‌دهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جعفرزاده ایمن آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۰۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند

رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی برای حل‌وفصل مسائل امنیتی غزه را داده بود، گزارش داد این کشورها تلاش ترکیه برای اثرگذاری بر تحولات جاری در نوار غزه و تبدیل آنکارا به بازیگر اصلی این عرصه را ناکام گذاشتند.

به گزارش ایسنا، رادیوی عبری زبان «کان» به نقل از یک دیپلمات عرب که نامش را فاش نکرد، خبر داد ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی جهت حل‌وفصل مسائل امنیتی را داد که شامل ایجاد نیروهای مشترکی در غزه تحت عنوان «روز پس از جنگ» بود.

به گفته این منبع، ترکیه طرح خود را به آمریکا و رژیم صهیونیستی ارائه کرد اما این ابتکارعمل با واکنش مثبت کشورهای عربی از جمله مصر روبه‌رو نشد.

این رسانه عبری زبان در ادامه افشا کرد در همین مرحله از جنگ برخی کشورهای عربی به شدت تاکید کردند که هیچ چیزی در خصوص حل‌وفصل اوضاع شامل نیروهایی از طرف آنها در نوار غزه نشنیدند، با این وجود در دوره اخیر اقدامات ویژه‌ای در این مورد انجام شد، از جمله اینکه برخی کشورهای عربی از جمله مصر پیشنهاد اعزام نیروهایی از طرف خود به نوار غزه و کرانه باختری را دادند، این پیشنهاد به عنوان بخشی از حل‌وفصل مساله فلسطین مطابق راه‌حل ۲ دولتی از سوی کشورهای عربی به آمریکا عرضه شد.

دیپلمات یاد شده در ادامه گفت: ترکیه سعی دارد بر اتفاقات جاری در نوار غزه تاثیر بگذارد و خود را به بازیگر اصلی آن به ویژه در مقابل آمریکا تبدیل کند اما برخی کشورهای عربی به هرگونه تلاش از سوی آنکارا برای قدم گذاشتن در عرصه فلسطین با تردید نگاه می‌کنند.

این منبع افزود: به نظر می‌رسد ترکیه با توجه به ناکامی مذاکرات فعلی برای رسیدن به قراردادی میان جنبش حماس و اسرائیل تلاش می‌کند نقش برجسته‌ای را به زیان دیگر کشورها ایفا کند و دیدارها میان سران ترکیه و سران حماس ممکن است تاثیر ترکیه بر تمام مسایل مرتبط با نوار غزه را بیشتر ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • وزیر کشور: اساس طرح نور اصلاح با تذکر است / مأموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • اساس طرح نور اصلاح با تذکر است/ ماموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • حماس پیشنهاد عجیب کشورهای عربی را قاطعانه رد کرد
  • آغاز رزمایش چندملیتی «پرچم صحرای ۹» در امارات