Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک استاد روابط بین‌الملل گفت: سفر عمران خان به ایران بسیار مهم است و رابطه ایران و پاکستان در آینده بر اساس همین سفر، پی‌ریزی می‌شود. محسن جلیلوند در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به اهمیت سفر نخست وزیر پاکستان به ایران اظهار داشت: پاکستان یک رابطه دوستانه و طولانی با ایران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به سابقه طولانی روابط ایران و پاکستان، معمولا سفر‌ مقامات دو کشور، تاثیرات گسترده و مفیدی دارد.  عمران خان در زمان انتخابات عنوان کرد که اولین سفر خود را به ایران انجام خواهد داد. ولی به دلایلی اولین بار به عربستان رفت و پس از آن به ایران آمد.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: مرز‌های پاکستان ناامن است، که گاها اقدامات تروریستی مانند ربودن مرزبانان ایرانی از سوی خاک این کشور، در نقاط مرزی ایران انجام می شود.   جلیلوند با بیان اینکه دومین مسئله مشترک ایران و پاکستان، کشور افغانستان است، اظهار داشت: دو کشور نفوذ فراوانی در افغانستان دارند، توازن این دوقدرت در افغانستان، باید اجرایی شود تا کار به برخورد منافع کشیده نشود.   وی با اشاره به موقعیت سرزمینی پاکستان عنوان کرد: نکته دیگری که درباره پاکستان باید مورد توجه قرار بگیرد، وضعیتی است که  این کشور در خاورمیانه  دارد،  البته خیلی‌ها پاکستان را از ژئوپلتیکی جزو خاورمیانه حساب نمی‌کنند.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: از زاویه دیگر، ایران رابط میان هند و پاکستان است. چون رابطه‌ آنها با هند معمولا دچار مشکل است، ایران بین این دو کشور موازنه ایجاد می‌کند تا با یکدیگر روابط بهتری داشته باشند. از زمان رژیم گذشته هم اینطور بوده است.
جلیلوند خاطرنشان کرد: مورد بعدی، مرز‌های مشترک طویل ایران و پاکستان است که در حدود هزار کیلومتر است. در مرزهای پاکستان به دلیل عدم نظارت‌های مستمر، گذر‌های مختلف برای عبور قاچاقچیان مختلف وجود دارد. به همین دلیل سفر نخست وزیر پاکستان به ایران، برای حل این معضل از اهمیت فراوانی برخوردار است
وی یادآور شد: از سوی دیگر باید شیعیان پاکستان را هم در نظر داشته باشیم. چند وقت اخیر تعدادی از شیعیان این کشور کشته شدند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: اما نباید از نظر دور داشت که عربستان و آمریکا از متحدان اصلی پاکستان هستند. دیگر اینکه حضور جنبش‌های تندرو مانند طالبان در  پاکستان، نوعی تهدید امنیتی محسوب می‌شود. از این ابعاد که نگاه می‌کنیم، سفر عمران خان به ایران بسیار مهم است و رابطه ایران و پاکستان در آینده بر اساس همین سفر پی‌ریزی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عمران خان نخست وزیر پاکستان مسائل امنیتی مرزهای مشترک عربستان و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۰۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید بهروان، در جریان بازدید از چاپخانه‌ها و صنایع تولیدی شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه، اظهار کرد: با توجه به شعار سال، سلسله نشست‌هایی پارسال در راستای «رشد تولید، مهار تورم» با حضور اساتید برجسته صنعت چاپ، به صورت مجازی برگزار شد.

وی گفت: در این بررسی‌ها تاکید شد فعالین صنعت چاپ برای حفظ جایگاه خود، نیازمند تغییر رویه و ریل گذاری جدید هستند چرا که با رعایت نکردن این مقوله در آینده‌ای نه چندان دور از این چرخه حذف خواهند شد.

معاون برنامه ریزی دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حفظ جایگاه فعالان صنعت چاپ به عنوان صنایع مادر باید در دستور کار ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها قرار گیرد.

بهروان ادامه داد: صنعت چاپ به عنوان تاثیرپذیر می‌تواند در راستای صادرات محصولات تولیدی کشور نقش آفرین باشد.

معاون برنامه ریزی دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: افزایش تولید و فعال بودن صنایع غذایی و شیمیایی نیز می‌تواند به ارتقا و گسترش فعالیت‌های صنعت چاپ کمک کند.

بهروان گفت: از جمله تأکیدات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای پاسداشت زبان فارسی، عدم درج عناوین بیگانه بر روی محصولات داخلی است که باید مورد توجه ویژه باشد.

در این سفر یک روزه از فعالیت و نحوه بکارگیری از دستگاه‌های چاپ در شرکت‌های شهرک‌های صنعتی کاوه ساوه بازدید شد.

کد خبر 6098326

دیگر خبرها

  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • شاخص کل بورس به روند صعودی باز خواهد گشت؟ + فیلم
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • تجارت ایران و پاکستان چقدر است؟ | جزئیات تجارت ایران و پاکستان را ببینید
  • از پذیرش اتباع جدید معذوریم؛ از ایران خارج شوند
  • وزیر کشور: اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • خبر مهم وزیر کشور؛ از پذیرش اتباع جدید معذوریم!
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده