Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@18:58:02 GMT

بارندگی ، دلیل ریزش کاخ کیومرث در داراب فارس اعلام شد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۱۹۰۷

بارندگی ، دلیل ریزش کاخ کیومرث در داراب فارس اعلام شد

شیراز-ایرنا- ریزش بخش‌هایی از کاخ (طاق) کیومرث که به دوران ساسانی نسبت داده می شود و در شهرستان داراب فارس واقع شده به گفته فرماندار این شهرستان در پی بارندگی روزهای اخیر رخ داده است.

علی مظفری پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اعلام کرد:در این رخداد که گزارش آن را اداره میراث فرهنگی این شهرستان به من داد، آمده است که قسمتی از طاق بخش ورودی این اثر تاریخی فرو ریخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار داراب ادامه داد: این ریزش ها هنوز منجر به تخریب کامل این بنای تاریخی و ارزشمند نشده و ضروری است که اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان فارس اعتباری ویژه برای نجات و مرمت این اثر فرهنگی-تاریخی تخصیص دهد.
کاخ یا طاقی معروف به کیومرث در شهرستان داراب واقع شده و اطلاعات صحیح ثبتی از این بنا وجود ندارد.
داراب در جنوب شرقی استان فارس و در فاصلع 245 کیلومتری شیراز واقع شده است.
9873 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ميراث فرهنگي داراب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشای مکانیزه برنج ظهر پنج شنبه با حضور مسؤولان در روستای لاقان واقع در بخش مرکزی شهرستان شفت انجام شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در حاشیه این آئین با بیان اینکه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی بسیار ضروری است، اظهار کرد: باید کشاورزی را از حالت سنتی به مکانیزه تبدیل کنیم.

فرماندار شفت با بیان اینکه با بهره گیری از روش‌های علمی می‌توانیم برای پیشرفت کشاورزی و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه آب گام‌های مؤثری برداریم، گفت: از مهمترین مزایای کشت مکانیزه کاهش هزینه تولید و افزایش محصولات در واحد سطح است.

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت نیز در ادامه اضافه کرد: در سال زارعی جاری ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان معادل بیش از ۱۱ هزار هکتار از ۱۴ هزار و ۳۳۶ هکتار به صورت مکانیزه کشت می‌شوند.

گفتنی است، شهرستان شفت با داشتن ۲ بخش مرکزی و احمد سرگوراب، چهار دهستان جیرده، ملاسرا، چوبر، نصیر محله و ۱۰۲ روستا و ۱۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و بالغ بر ۱۴۳۳۶ هکتار اراضی شالیزاری دارد که در این زمین‌ها سالانه ۴۵ هزار تن برنج سفید تولید می‌شود.

کد خبر 6088504

دیگر خبرها

  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نمایشگاه اسناد و نقشه‌های تاریخی در بندر ماهشهر
  • بارش‌های رگباری و بهاری از بعد از ظهر امروز در فارس
  • فارس بارانی می‌شود
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • بهاران پربارش فارس
  • ریزش و تخریب یک واحد مسکونی فرسوده در شهر یزد بر اثر بارندگی
  • اقدامات لازم جهت حفظ اموال فرهنگی در بروجرد ضروری است
  • ریزش سقف واحد مسکونی در آباده و حضور امدادگران
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد