Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد نعیم امینی فر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در همایش بین‌المللی مالاریا که هم زمان با روز جهانی مالاریا در شهر چابهار برگزار شد، گفت: استان سیستان و بلوچستان خاطراتی بد از سلطه بیماری مالاریا دارد و در آن زمان بالاترین مرگ و میر‌ها مربوط به این بیماری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد عدالت هدف اصلی انقلاب است و با تمام این مسائل توفیقات خوبی در حوزه سلامت داشته‌ایم.

وی افزود: ایجاد یک ساختار پیشرفته بهداشتی در کشور مهم و تاثیر گذار خواهد بود و خوشبختانه در طول دو دهه شاخص طول عمر ما افزایش پیدا کرده است.

سیاست های رهبری در حوزه سلامت نصب العین ماست

وی ادامه داد: سیاست های ابلاغی رهبری معظم در حوزه سلامت نصب العین ماست و مجلس بر حمایت برنامه ششم توسعه و استفاده از نخبگان در حوزه سلامت تاکید دارد و پیگیر اجرای اسناد بالادستی است.

امینی فر بیان کرد: از مرحله بیماری‌های واگیر عبور کرده‌ایم و دوران غیر واگیر شروع شده است و با عنایت رهبری ما پیگیر این مسئله شدیم که بیماران به جز درد و رنج بیماری نباید مشکلی دیگر داشته باشند و در این زمینه با دولت هم سنگر شده‌ایم.

وی افزود: مجلس پیگیر تعهدات حوزه سلامت است که در این میان به خرید خدمت راهبردی پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع می‌توان اشاره کرد.

امینی فر گفت: اقدامات مهمی در حوزه سلامت و در قالب طرح تحول نظام سلامت انجام شده و مجلس حمایت‌های خود را از طرح‌های حوزه بهداشت و درمان ادامه می‌دهد.

وی افزود: پذیرش دانشجوی پزشکی و افتتاح خانه‌های بهداشت برای انجام خدمات حوزه سلامت انجام شده و استان شاهد ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی است.

امینی فر یاد آوری کرد: در زمینه حذف بیماری‌ها حمایت‌های خود را بیشتر می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۲۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است

ایسنا/خراسان جنوبی ‌مالاریا یک بیماری خطرناک است و اگر دیر تشخیص داده شود خطرآفرین خواهد بود.

محمد ابراهیم عبدالرزاق نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مالاریا یک بیماری عفونی خطرناکی است که با علائم لرز، تب، تعریق، بدن درد، بی حالی، سردرد و... در افراد بیمار بروز می‌کند که از خصوصیات  این بیماری دوره‌ای بودن این علائم است و در صورتی که دیر تشخیص داده شود می‌تواند برای فرد خطر آفرین باشد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تمامی مراحل تشخیص و درمان بیماری رایگان در مراکز فوق انجام می‌شود، بیان کرد: این بیماری ازطریق گزش پشه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود و افرادی که دارای علائم فوق است و خصوصا اگر سابقه مسافرت به کانون‌های مالاریای کشور شامل مناطق جنوبی و جنوب شرق کشور را داشتند و یا سابقه مسافرت به کشورهای خارجی را داشتند، می‌بایست برای بررسی از نظر بیماری مالاریا به مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشتی مراجعه کند.

عبدالرزاق نژاد گفت: خوشبختانه با اجرای موفق برنامه‌های مراقبت بیماری مالاریا، این بیماری در کشور در مرحله پیش حذف قرار گرفته است، هرچند که در یکی دو سال اخیر به دلایل متعدد افزایش موارد وارده بیماری از کشورهای همسایه شرقی، موارد بروز بیماری در سطح کشور افزایشی بوده است ولی با تشدید برنامه‌های مراقبت توسط مراکز بهداشتی و همکاری سایر ادارات مرتبط، حذف این بیماری در کشور هدف گذاری شده است.

رییس مرکزبهداشت خراسان جنوبی اظهار کرد: درسال گذشته 4 بیمار مثبت مالاریا در افرادی که سابقه مسافرت به استان سیستان و بلوچستان داشتند شناسایی شده که خوشبختانه همه موارد با پیگیری اکتیو مراقبین سلامت بطورکامل درمان و بهبودی کسب کردند.

وی افزود: در حال حاضر مراقبت این بیماری شامل آموزش، بیماریابی، درمان و....به منظور پیشگیری از شیوع و بروز آن در شهرستان، در سطح مراکز خدمات جامع سلامت تشدید یافته است.

عبدالرزاق نژاد بیان کرد: برای مبارزه با این بیماری باید با افزایش آگاهی مردم، بیماریابی فعال خصوصا در بیماران دارای علائم ذکر شده، درمان به موقع و کامل بیماران، خشکاندن آب‌های راکد بلا استفاده، دفن بهداشتی فاضلاب و جلوگیری از رها سازی فاضلاب در معابر و... انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است