Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@15:03:46 GMT

نمایشگاه ایران بیوتی، زمینه‌ساز افزایش صادرات ‌ایران

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۳۳۶۹

نمایشگاه ایران بیوتی، زمینه‌ساز افزایش صادرات ‌ایران

با توجه به آن که ایران در شرایط سخت تحریم به سر می‌برد و تولیدکنندگان مواد شوینده و آرایشی بهداشتی برای تامین مواد اولیه خود با مشکلات زیادی رو به رو هستند نمایشگاه ایران‌ بیوتی شرایط را برای رونق زنجیره تأمین در محصولات شوینده، پاک‌کننده و لوازم آرایشی و بهداشتی فراهم کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شبکه خبری تهران نیوز، بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی ایران بیوتی، مواد شوینده پاک‌کننده، سلولزی و ماشن‌آلات وابسته صبح دوشنبه دوم اردیبهشت ۱۳۹۸در محل نمایشگاه بین المللی تهران با حضور محسن صالحی‌نیا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، بهمن حسین زاده، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه بین‌المللی به منظور معرفی فرصت‌ها، مزیت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه صادرات در فضایی بالغ بر ۲۷ هزار متر مربع و در ۱۰ سالن افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به آن که ایران در شرایط سخت تحریم به سر می‌برد و تولیدکنندگان مواد شوینده و آرایشی بهداشتی برای تامین مواد اولیه خود با مشکلات زیادی رو به رو هستند نمایشگاه ایران‌ بیوتی شرایط را برای رونق زنجیره تأمین در محصولات شوینده، پاک‌کننده و لوازم آرایشی و بهداشتی فراهم کرده و با استقبال خوبی از سوی کشور‌های کره جنوبی، آلمان، هندوستان، چین، ترکیه، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا مواجه شده است.

در این دوره از نمایشگاه انواع مواد شوینده و پاک کننده، محصولات سلولزی، آرایشی و بهداشتی، محصولات محافظتی پوست، مو، دهان، دندان و رنگ مو، عطر، ادکلن و اسپری، خوشبو کننده و محصولات بهداشتی منزل، مواد اولیه واسطه‌ای، خدمات‌ بازرگانی و مشاوره‌ای و همچنین انواع دستگاه‌ها، صنایع، خط تولید و تجهیزات و ماشین آلات این حوزه عرضه شده است.

قاچاق سالانه ۷ میلیارد لوازم آرایشی به کشور

مصرف سالانه لوازم آرایشی، بهداشتی و شوینده در کشورمان حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان است. البته ظرفیت تولیدکنندگان داخلی نیز چندین برابر این رقم است. با این حال بیش از ۲ میلیارد دلار که معادل ۷ هزار میلیارد تومان است، لوازم آرایشی و بهداشتی به کشور قاچاق می‌شود، در صورت بها دادن به تولیدکنندگان داخلی این رقم می‌تواند کاهش یابد و برگزاری نمایشگاه‌هایی چون ایران بیوتی به این امر کمک می‌کند.

صادرات ۲۰۰ میلیاردی به کشورهای همسایه

تولیدکنندگان مواد شوینده سالانه بیش از ۲۰۰ میلیون دلار به کشور‌های پاکستان، افغانستان تاجیکستان، عراق، سوریه، آذربایجان، ترکمنستان و لبنان صادرات دارند.

گفتنی است که صنعت شوینده و سلولزی به دلیل تنوع در محصولات همچنین تنوع ویژگی‌ها و بسته بندی‌ها و عرضه محصول بر اساس مطلوبیت و سلیقه مشتری، سرآمد سایر صنایع است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

به گزارش خبرگزاری مهر، مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترک ایران و چین، گفت: به طور کلی و در سال‌های گذشته بیش از ۳۳ درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار کالای صادراتی ما چین است البته ترکیب صادراتی ما به همه کشورها بر اساس آمار گمرک بیش از ۸۰ درصد کالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ به غیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان که تولیدی بوده است.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در یک گفت‌وگوی رادیویی، تاکید کرد: ۹۱ درصد کالای صادراتی ما به چین از فراورده‌های نفتی است که اصولاً در ترکیب صادرات مشکل داریم. در بازارهای بین‌المللی کیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر کیفی رقیب ندارد که بازار دست ایران است.

وی با بیان اینکه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصت‌ها و چالش‌های صادرات به چین را بررسی کردیم، خاطرنشان کرد: حدود ۵ سال پیش بر کالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشکالات صادرات به چین کارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مرکبات، فرش و صنایع دستی، سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران به عنوان کالای غذایی صادرات انجام شد.

این مسؤول افزود: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده که در سال‌های اخیر با پیدا کردن بازارهای متنوع در این کشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفتیم.

حریری لیست کالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان کرد: سال گذشته ماشین آلات الیاف نانو و هایتک به چین صادر کردیم و درصدد پیدا کردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه‌ها، کفش دست سوز و شیرینی و شکلات، در حوزه ظروف آشپزخانه پلیمری که تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاک مردانه با برندهای معتبر متمرکز شدیم.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در پایان تصریح کرد: همه کالاهای تولید کشور که در فرایند تولید میزان ارز آن کمتر از ۲۵ درصد هزینه کالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده کنیم.

کد خبر 6097279 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)