Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی پیامی به دومین کنفرانس ملی پدافند سایبری گفت: دانشگاهیان باید در حوزه‏‌های مختلف علمی و فضای سایبری اقدامات اثربخش داشته باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به دومین کنفرانس ملی پدافند سایبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه توسط سرپرست این واحد قرائت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در متن پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است: با حمد و ستایش به محضر باری‌تعالی و درود بر پیامبر خاتم (ص) و اهل بیت کرامش که چراغ راه بشریت‌‏اند. پیدایش فناوری اطلاعات و ارتباطات، فرصت‏‌ها و تهدیدهایی را آنچنان ایجاد کرده که در عصر حاضر توجه جدی به پیامدهای رشد سریع این فناوری ضرورت دارد. در حال حاضر بخش‏‌های عمده‌‏ای از فعالیت‌‏های اقتصادی، تجاری، فرهنگی و حاکمیتی کشور اعم از فردی و نهادهای دولتی و غیردولتی از طریق فضای سایبری انجام می‌‏شود که لزوم توجه به زیرساخت‏‌های موجود در فضای سایبری اقتضا می‌‏کند، شناخت صحیحی از این فضا ایجاد شود.

 

در ادامه این پیام نوشته شده است: فضای سایبری هم فرصت و هم تهدیدی پرمخاطره تلقی می‌‏شود، به‏ طوری که بستر رشد فعالیت در راستای منافع ملی و هم فرصتی برای اقدامات خلاف قانون ایجادشده که می‏‌توان به جرایم سایبری، سایبر تروریسم و تجسس در حریم خصوصی افراد و جنگ سایبری اشاره‏ داشت. ضرورت و اهمیت صیانت از فضای سایبری کشور برابر انواع تهدیدها و حملات سایبری، همچنین تقویت این فضا براساس هویت ملی یکی از نکاتی است که جامعه دانشگاهی باید نسبت به آن احساس مسئولیت کند و برای مقابله با مخاطرات این فضا به ویژه در زمینه آموزش همگانی نسبت به شناخت بهتر از فضای سایبری و همچنین تقویت زیرساخت‌های این حوزه اقدامات مؤثری انجام‏ گیرد. همان طور که رهبر معظم انقلاب فرموده‏‌اند «امروز اولویت اصلی کشور مقابله با جنگ نرم دشمن است»؛ بنابراین ضرورت دارد دانشگاهیان در حوزه‏‌های مختلف علمی و عرصه فضای سایبری اقدامات هماهنگ مطالعاتی و اثربخش داشته ‏باشند.

 

در این پیام بیان شده است: با توجه به اهمّیت دستیابی به توسعه پایدار، دانشگاه آزاد اسلامی حسب رسالت ذاتی، ظرفیت‏‌های علمی و پژوهشی به تعمیق مفاهیم و شناخت بهتر از فضای سایبری و موضوعات مرتبط با پدافند سایبری اقدامات مؤثری را انجام خواهد داد. دومین کنفرانس ملی پدافند سایبری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در حال برگزاری است، گام دیگری در راستای مسئولیت دانشگاه در توجه به مشکلات جامعه در این زمینه است و امید می‏‌رود که با نگاه علمی به اهداف تعیین شده و عملی شدن دستاوردهای حاصل از این همایش توجه شود. از پیشگاه باری‌تعالی پیشرفت روزافزون و توفیقات مستدام مسئولان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه و متولیان برگزاری این کنفرانس را آرزومندم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۳۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند

آیت الله سید احمد علم الهدی روز یکشنبه و در نشست با اعضای هیات رییسه دانشگاه فردوسی مشهد در محل این دانشگاه گفت: دانشگاه فردوسی مشهد دارای ذخایر علمی بسیاری است و یکی از دانشگاههای دارای برتری علمی در کشور است که توانسته افراد بزرگ و سرشناسی که در علوم تاثیر گذارند را در خود پرورش بدهد ولی متاسفانه در نشان دادن این عظمت علمی و استفاده از آن برای حل مسائل جامعه توجه ویژه ای صورت نگرفته است.

وی افزود:مردم و یا مسوولان دستگاه‌ها و نهادها قرار نیست به دنبال دانشگاه بیایند و به عبارتی این دانشگاه است که باید در ارتباط با جامعه نقش اثرگذار خود را ایفا کند.

وی ادامه داد: ظرفیت دانشگاه در اثرگذاری در حوزه های مختلف از جمله فناوری، معدن، علوم انسانی، تربیت جامعه و فرهنگ سازی در جامعه بسیار است ولی دانشگاه باید خود را در این زمینه ها به جامعه اثبات کنند تا مشتری برای داشته های دانشگاه پیدا شود.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: سرمایه گذاران به دنبال ایجاد بهره و منفعت برای خود هستند و شاید تجربه یک تکنسین را به دانش یک متخصص دانشگاهی ترحیح دهند و این در حالی است که باید دانشگاه توانایی خود را به جامعه هدف اثبات کنند تا آنان از دانش این مجموعه علمی بهره ببرند؛ متاسفانه این نکته در بیشتر دانشگاه های کشور مورد غفلت قرار گرفته است.

علم الهدی همچنین به نقش مسایل فرهنگی و توجه به موضوع جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: ایجاد پردیس زندگی و خوابگاه متاهلی حرکت ارزشمندی است که می‌تواند در رونق ازدواج دانشجویی نقش بسزائی داشته باشد و البته باید به این موضوع توجه داشت که اگر امکان تغییر در احداث آن برای بهره مندی بیشتر دانشجویان وجود دارد، مورد توجه قرار گیرد.

بال قوی برای دولت سیزدهم

رییس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نشست گفت: این دانشگاه سعی کرده است تا با حضور نیروهایی که نگاه نوآور به حل مسائل کشور دارند مسائل و مشکلات را حل کند و به عنوان یک بال قوی در دولت سیزدهم نقش آفرین باشند.

مسعود میرزایی افزود:دانشگاه فردوسی مشهد جزو دانشگاه‌های باسابقه و برتر کشور است و در عرصه های مختلف علمی اقدامات بسیاری انجام است و اکنون به حوزه علوم انسانی با نگاه اسلامی و تولید علم توجه بسیاری شده است تا امکان ایفای نقش های جدیدی در جامعه و کشور داشته باشد.

وی ادامه داد: در طول فعالیت مدیریت جدید این دانشگاه سعی شد تا نیروهای انقلابی و متخصص که نسبت به این کشور دغدغه مند هستند، جذب دانشگاه شوند تا در نهایت، دانشگاه برای آینده کشور داشته‌های بسیاری ارائه کند و بر همین اساس باید، غفلت نسبت به حوزه علوم انسانی نیز کاسته شود.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که به آن توجه شده است، افزایش سرمایه اجتماعی در دانشگاه است و بر همین اساس، برخی از معوقات دانشگاهیان که مدت ها بر زمین مانده بود با رایزنی، کار جهادی و شبانه روزی پرداخت شد.

میرزایی افزود: می خواهیم دانشگاه فردوسی مشهد، یک دانشگاه تمدن ساز و الگو باشد تا بتواند نقش فعالی در سطح استان، کشور و حتی عرصه بین المللی، ایفا کند تا در توسعه و رونق کسب و کارها و یاری به حوزه اقتصاد دانش بنیان، موثر باشد.

رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: علم و دانش، مصدر عالم و شخصیت دهنده به آن هستند و اگر علم نورانی شود تمام مشتقات وابسته به آن نیز نورانی خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی ایمانی مقدم افزود: علمی که منجر به اخلاص، عمل و بصیرت شود باعث می‌شود برکات به دانشگاه و جمع دانشگاهیان اضافه شود.

وی ادامه داد: همراه کردن علم با اخلاق باید در اسناد بالادستی دانشگاه مورد توجه قرار گیرد تا منجر به تحول محتوایی در دانشگاه شود و در این راستا، تحول در ارائه دروس معارف نیز باید مورد توجه باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان