Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قم- ايرنا- رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در سال 97، در بخش تسهيلات رونق توليد حدود 790 ميليارد تومان در بخش هاي صنعت و کشاورزي پرداخت شده است که قم رتبه 11 را در سطح کشور کسب کرد.

به گزارش ايرنا، محمود سيجاني روز پنجشنبه در نخستين جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي قم، افزود: کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد قم سال گذشته با تشکيل 50 جلسه اصلي و حدود 100 جلسه کميته فرعي، حدود 837 مصوبه داشته و مسائل و مشکلات بيش از 200 واحد صنعتي و کشاورزي در اين جلسه ها مطرح و بررسي نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: 604 مورد از مصوبه ها معادل 72 درصد اجرايي شده، 184 مورد معادل 22 درصد در دست اقدام است، سه درصد توسط متقاضي و سه درصد نيز توسط دستگاه اي اجرايي پيگيري نشده که جزو مباحث در حال پيگيري مي باشد.
وي خاطرنشان کرد: ستاد تسهيل در سال گذشته 14 جلسه را در قالب بازديد ميداني از واحدهاي صنعتي، کشاورزي و گردشگري برگزار نمود که مشکلات 48 واحد توليدي در اين بازديدها و جلسه ها مورد بررسي قرار گرفته است.
سيجاني به مهم ترين دستاوردهاي کارگروه اشاره و بيان کرد: اين کارگروه در بخش صنعت با پرداخت 327 ميليارد تومان به 102 واحد رتبه هفتم کشور را کسب کرد و حدود 19 واحد راکد با تصميم هاي اين جلسه و با اشتغال 493 تَن احيا و راه اندازي شد.
وي با اشاره به نظارت کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد بر تسهيلات مصوب شده در سال 96، بيان کرد: در بخش صنعت 24 کميته نظارت تشکيل و از 134 واحد بازديد حضوري شده است که اين واحدها با دريافت 230 ميليارد تومان تسهيلات، اشتغال 6 هزار و 474 تَن را تثبيت و براي 404 تَن اشتغال ايجاد نموده اند.
وي اضافه کرد: در بخش کشاورزي نيز 50 کميته نظارت براي 305 واحد توليدي تشکيل شد که اين واحدها 25.3 ميليارد تومان تسهيلات دريافت کرده بودند که اشتغال 420 تَن را تثبيت نموده و براي 36 تَن ايجاد اشتغال داشته اند.
رئيس سازمان صمت بيان کرد: رونق توليد امسال از پنجمين روز فروردين با بازديد از واحد صنعتي شکوهيه آغاز شد و تاکنون سه جلسه از کارگروه رفع موانع توليد برگزار شده است.
وي افزود: سند راهبردي رونق توليد نيز با فرمايشات رهبر معظم انقلاب در قالب 6 راهبرد و 28 برنامه با الزامات و اقدامات مورد نياز و تعيين دستگاه مسئول و همکار تدوين شده است.
نخستين جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي قم با حضور اعضاي ستاد در سالن جلسه هاي امام جواد(ع) استانداري برگزار و طرح هاي راهبردي براي تحقق اقتصاد مقاومتي مورد بررسي قرار گرفت.
/2085/ 6133/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه ای گفت: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

وی ابراز کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال جاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: در حال حاظر میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم نظیر است.

خواجه ای تاکید کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان، از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

کد خبر 6098020

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال در اردبیل
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد