Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@20:05:21 GMT

رسانه و هنر؛ پیش‌بینی‌کننده آسیب‌های اجتماعی در جامعه

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۴۶۹۳

رسانه و هنر؛ پیش‌بینی‌کننده آسیب‌های اجتماعی در جامعه

به گزارش ایکنا از گیلان، فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان امروز، 5 اردیبهشت‌ماه در آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره آسیب‌های اجتماعی در رسانه‌ها و کاریکاتور آسیب‌های اجتماعی که در مجتمع خاتم‌الانبیاء(ص) رشت برگزار شد، اظهار کرد: در گذشته زبان را به دو بخش زبان ارتباطی و زبان ادبی تقسیم می‌کردند، اما امروزه رسانه‌ها پذیرفته‌اند که باید از زبان هنر استفاده کنند و هنرمندان نیز می‌دانند باید از رسانه‌ها بهره بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هنر را یک رسانه رسا دانست و افزود: همانگونه که رسانه‌ها مطالب را برجسته می‌کنند، هنر نیز به معنی برجسته کردن مفاهیم است. در واقع اگر رسانه‌ها نباشند اقدامات برجسته نمی‌شود.

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان اضافه کرد: براساس فراخوان آثار منتشر شده در بازه زمانی اول فروردین‌ماه لغایت 25 بهمن‌ماه 97 و پس از تمدید یک هفته‌ای در نهایت 122 اثر در رشته‌های «گزارش»، «سرمقاله و مقاله»، «خبر» و «عکس» جمع‌آوری شد و توسط دو نفر از صاحب‌نظران رسانه مورد داوری قرار گرفت.

این مقام مسئول با اشاره به حضور 16 نشریه، هشت پایگاه خبری و پنج خبرگزاری در جشنواره مذکور، متذکر شد: در بخش جشنواره آسیب‌های اجتماعی در رسانه‌ها در مجموع 46 گزارش، 50 سرمقاله و مقاله، 23 خبر و سه عکس و در بخش کاریکاتور آسیب‌های اجتماعی بیش از 80 اثر به دبیرخانه ارسال شد. 30 کاریکاتور منتخب طی نمایشگاهی که از 2 لغایت 5 اردیبهشت‌ماه امسال برگزار شد، به نمایش درآمد و امروز اختتامیه این نمایشگاه است.

وی با بیان اینکه ما منفک از اجتماع نیستیم و هر آسیب وارده به جامعه قطعا بر زندگی ما اثر می‌گذارد، خاطرنشان کرد: اگر خودمان را درگیر مسائل و آسیب‌های اجتماعی ندانیم اشتباه است و لذا به عنوان یک وظیفه اجتماعی باید پیگیر آن باشیم.

فاضلی رسانه‌ها را هوش حساس‌شده جامعه دانست و یادآور شد: ما مصون از آسیب‌های اجتماعی نیستیم و لذا در برخورد با آسیب‌های اجتماعی باید کار فرهنگی صورت بگیرد.

وی رسانه و هنر را پیش‌بینی‌کننده آسیب‌های اجتماعی در هر جامعه‌ای دانست و تاکید کرد: هنرمندان آسیب‌هایی را که ممکن است در آینده ایجاد شود پیش‌بینی، شناسایی و برجسته و به کمک رسانه‌ها منعکس می‌کنند. خوشبختانه امروز همه عرصه‌های هنری ما به مقوله آسیب‌های اجتماعی می‌پردازند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۴۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان از افزایش برخی از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و غیره در استان خبر داد و گفت: علما و فضلا می‌توانند با کمک به کاهش این آسیب‌ها دین خدا را یاری کنند و این از مصادیق عمل صالح است.

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در بازدید از شهرستان تالش و در جمع علما و معلمان حوزه علمیه اهل سنت با اشاره به اینکه ضرورت حرفه آموزی و علم توسط معلم صورت می‌گیرد، اظهار کرد: معلمی شغل انبیاست و معلم، وظیفه هدایت جامعه را بر عهده دارد.

وی با گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر، افزود: نگاه دنیا به کارگر به عنوان ابزار کار است اما اسلام عمل کارگر را عمل صالح معرفی می‌کند و او را مانند مجاهد فی‌ سبیل الله می‌داند لذا در دین اسلام با نگاه متفاوتی از کارگر تکریم می‌شود.

رئیس شورای قضایی گیلان با بیان ضرورت حفظ وحدت در جامعه، گفت: هرچه وحدت پایدارتر شود به همان اندازه از تفرقه افکنی و تهدید دشمنان در امان خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی خاطرنشان کرد: شیعه و اهل سنت در شهرستان تالش با مسالمت و آرامش در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و از این جهت این شهرستان از مصادیق حفظ وحدت در کشور است.

این مقام ارشد قضایی با اشاره به اینکه دعوت به صلح و سازش عمل به سنت پیامبر اکرم(ص) است، گفت: گاهی حتی با صدور رای قضایی هم خصومت‌ها پایان نمی‌پذیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رییس کل دادگستری استان گیلان به همراه معاونین قضایی از دادگستری شهرستان تالش بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان قضایی آن شهرستان حضور یافت.

رئیس کل دادگستری استان گیلان با تقدیر از زحمات قضات و کارکنان دادگستری تالش، اظهار کرد:قوه قضائیه در اعتماد سازی و امید آفرینی در جامعه نقش بسزایی دارد لذا کارکنان دستگاه قضایی باید با ارائه خدمات ارزنده در افزایش اعتماد و امید مردم تلاش کنند.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی با تاکید بر نظارت و پیگیری مسئولان قضایی افزود: آمار ورودی پرونده به دادگستری شهرستان تالش افزایش چشمگیری داشته و باید با راهکارهای سریع، قاطع، دقیق و مدبرانه و به دور از افراط و تفریط در راستای کاهش ورودی اقدام شود.

وی به همراه معاونین قضایی از دادگستری شهرستان تالش بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان قضایی این شهرستان حضور یافت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رسانه عبری زبان: همه دست آوردهایمان بر باد رفته است
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • زبان طنز نیشدار است
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • اهالی رسانه و تپق‌های زبان معیاری