Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@04:46:40 GMT

بیشتر پروازهای داخلی با چه هواپیماهایی انجام می شود؟

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۴۷۴۱

بیشتر پروازهای داخلی با چه هواپیماهایی انجام می شود؟

همواره یکی از ملاک های مسافران برای خرید بلیط هواپیمای مورد نظر بوده و هست. همانطور که می دانید انتخاب هواپیماها برای پروازهای داخلی و خارجی متفاوت است و این انتخاب بر اساس مسافت مورد نظر، پتانسیل هواپیما با توجه به مسیر (کوتاه برد، دور برد و ...) و بسیاری از شرایط دیگر انجام می گیرد.

در حال حاضر برخی از هواپیماها بیشتر سهم پروازهای داخلی را به عهده گرفته اند و به دلیل اینکه این هواپیماها به تعداد سالم و کافی در دسترس هستند از آن ها استفاده زیادی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی برخی از مسافران به دلیل ناآگاهی از مشخصات یک هواپیما ممکن است به راحتی از بابت امنیت سفر نگران شده و نسبت به استرداد بلیط هواپیما اقدام کنند.

در چنین شرایطی لازم است شناخت کافی از هواپیماهای پر استفاده وجود داشته باشد تا مسافران با خیالی مطمئن نسبت به سفر خود اقدام کنند.

بوئینگ MD و فوکر 100 – دو مورد از پر استفاده ترین هواپیماهای کشور

البته هواپیماهای بسیاری در کشور در حال پرواز هستند که هر کدام توانایی های متفاوتی دارند، اما دو مورد از عمومی ترین و پراستفاده ترین هواپیماهای کشور این دو هواپیما هستند. در ادامه مشخصات بوئینگ MD و فوکر 100 را مورد بررسی قرار می دهیم و هر نکته جالبی که باید در مورد این دو هواپیمای پر استفاده بدانید را یادآور می شویم.

معرفی هواپیمای بوئینگ MD

یکی از سری هواپیماهای معروف و پر استفاده کشور هواپیماهای بوئینگ سری مک دانل داگلاس است. مک دانل داگلاس در ابتدا یک شرکت مستقل بود که به تولید هواپیما می پرداخت، اما بعد از مدتی این کمپانی توسط شرکت بوئینگ خریداری شده و تحت مالکیت این شرکت در آمد.

البته MD تنها شامل یک هواپیما نیست و مدل های دیگر این سری تفاوت های جزئی با یکدیگر دارند.

مشخصات و ویژگی های بوئینگ MD

اگر بخواهید این هواپیما را به راحتی در آسمان بشناسید باید به دو موتور توربوفنی که در انتهای این هواپیما قرار دارند توجه کنید. ظرفیت بوئینگ MD 172 نفر، حداکثر سرعت آن 925 کیلومتر بر ساعت و برد پروازی آن در حدود 3476 کیلومتر است. این هواپیما یک هواپیمای میان برد است و معمولا برای مسافت هایی مورد استفاده قرار می گیرد که در حدود 3 تا 6 ساعت نیاز به پرواز باشد. این هواپیما در دسته هواپیماهای باریک پیکر قرار دارد.

انواع هواپیماهای سری بوئینگ MD

همانطور که می دانید این هواپیما شامل مدل های مختلف و نسخه های مختلفی است که هر کدام با هدفی خاص تغییراتی داشته و بهینه سازی شده اند. مدل های دیگر این هواپیما به جز مدل MD-80 عبارتند از:

MD-81: این مدل یکی از مدل های استاندارد مسافری این سری است که دارای کاکپیت های آنالوگ است. MD-82: از تغییراتی که در این مدل رخ داده باید به تغییرات در موتور هواپیما اشاره کرد. موتور این مدل بهینه سازی شده و برای شرایط دمای بالا بهبود یافته است. MD-83: در این مدل ظرفیت حمل سوخت بیشتر شده تا امکان سفرهای طولانی تر با این هواپیما فراهم شود. MD-87: این مدل، نسخه ای با بدنه کوتاهتر از نسخه معمولی برای مسیرهایی است که مسافر کمتری دارد. MD-88: این نسخه از نظر مشخصات دقیقا مشابه نسخه MD-82 است، با این تفاوت که تجهیزات داخل کابین هواپیما نوین تر و پیشرفته تر شده است. معرفی هواپیمای فوکر 100

هواپیمای فوکر را می توان پر استفاده ترین هواپیمای کشور دانست. این هواپیما توسط یک شرکت هلندی توسعه داده شده است. سال ساخت فوکر 100 مربوط به سال 1988 است. این هواپیما در ابتدای شروع به فعالیت توانست مورد توجه بسیاری از کشورهای پیشرفته قرار گیرد. تهیه مجوزها و گواهینامه های سازمان های بین المللی باعث شد تا فوکر بتواند به بیشتر از 70 کشور دنیا راه پیدا کند.

مدل دیگر این هواپیما فوکر 50 است که این هواپیما نیز اکنون در کشور مورد استفاده قرار می گیرد.

مشخصات و ویژگی های فوکر 100

ظاهر این هواپیما نیز تقریبا شبیه هواپیمای MD است و دو موتور توربو فن انتهای بدنه آن بهترین راه تشخیص آن است، با این تفاوت که هواپیمای MD دارای بدنه ای باریک و بلند و هواپیمای فوکر 100 دارای بدنه ای کوتاه تر و کمی عریض تر است.

این هواپیما قادر به حمل 109 نفر مسافر است و حداکثر سرعت آن به بیشتر از 816 کیلومتر بر ساعت نمی رسد. برد پروازی آن نیز چیزی در حدود 1550 کیلومتر است. با چنین بردی هواپیمای فوکر 100 در دسته هواپیماهای کوتاه برد قرار می گیرد. یکی از دلایلی که از این هواپیما بسیار در مسیرهای داخلی استفاده می شود نیز همین مورد است. فوکر 100 قادر است مسافت های کمتر از 3 ساعت را طی کند و این زمان برابر است با فاصله بیشتر شهرهای کشور.

در مجموع می توان این دو هواپیما را در دسته هواپیماهای میان رده قرار داد. طبیعیست که استفاده از هواپیماهای بزرگ و بلند برد همچون برخی از مدل های ایرباس برای استفاده در بیشتر مسیر های داخلی غیر عقلانی است و انتخاب هواپیماها باید بر اساس توانایی های این هواپیماها انتخاب شود.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پروازهای داخلی بوئینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد پروازهای فرودگاه شهرکرد

به گزارش خبرآنلاین ،محمد کاظم منزوی افزود: برقراری یک پرواز از استانی به استان دیگر پیگیری‌های زیادی می‌طلبد.

وی در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: استاندار چهارمحال و بختیاری پیگیر برقراری سه پرواز شامل شهرکرد - عسلویه و شهرکرد - مشهد و بالعکس و حداقل یک پرواز به خارج از کشور(عتبات عالیات و عمره) مورد نظر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: براساس آخرین پیگیری‌های انجام شده تاکنون پرواز شهرکرد - عسلویه و بالعکس از فرودگاه شهرکرد برقرار شده است.

وی با تاکید براینکه استقبال مردم از برقراری این پرواز می‌تواند موجب ادامه پرواز شهرکرد - عسلویه باشد افزود: نباید به دلیل استقبال نکردن مردم این پرواز (شهرکرد - عسلویه ) غیراقتصادی تلقی شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده و در راستای پاسخ به درخواست قشر زحمت کش استان و با حمایت و پیگیری استاندار و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پرواز شهرکرد - عسلویه و بالعکس از روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه از فرودگاه شهرکرد از سر گرفته می‌شود.

خدایار باقری هارونی افزود: در این ارتباط ساعت ورود پرواز شهرکرد - عسلویه ۹:۱۵ و ساعت خروج آن نیز ۹:۴۵ است.

وی اظهار داشت: پرواز شهرکرد - عسلویه به وسیله یک فروند هواپیمای فوکر ۱۰۰ مربوط به شرکت هواپیمایی آسمان از فرودگاه شهرکرد انجام می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: امید می‌رود با استقبال خوب مردم زمینه افزایش پروازهای بعدی از فرودگاه شهرکرد مهیا شود.

باقری هارونی شرکت‌های هواپیمایی فعال در چهارمحال و بختیاری را شامل آسمان و ماهان عنوان کرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898908

دیگر خبرها

  • آمادگی هما برای انجام پرواز حج عمره از فرودگاه بندرعباس
  • (ویدئو) تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ
  • یک فروند بوئینگ ۷۳۷ برای پروازهای داخلی به ناوگان هما اضافه شد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • افزایش تعداد پروازهای فرودگاه شهرکرد
  • لحظه ترسناک کنده شدن چرخ هواپیمای مسافربری هنگام برخاستن از روی باند فرودگاه (فیلم)
  • نقض حریم هوایی افغانستان در قندهار
  • قیمت جت شخصی چند؟
  • اولین نبرد هوایی یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ سه شنبه چهارم اردیبهشت