Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-01@22:08:06 GMT

خلاقیت و نوآوری حلقه مفقوده بسیاری از صنایع کشور است

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۵۱۳۸

خلاقیت و نوآوری حلقه مفقوده بسیاری از صنایع کشور است

به گزارش خبرگزرای بسیج از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی در دیدار با پرسنل مجموعه شهید قندی یزد با اشاره به اینکه خداوند متعال از خلقت انسان هدف والایی را دنبال کرده اظهار داشت: هدف از خلقت انسان به حدی والا و بزرگ است که خداوند می‌فرماید همه چیز را در جهان برای انسان آفریده‌ام.
وی با اشاره به اینکه خدای با این قدرت و عظمت قطعا توانایی کامل برای حفاظت از ما را دارد عنوان کرد: تنها کافی است ما به خداوند اتکا کنیم و توکل به خدا داشته باشیم که مشکلاتمان برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده ولی فقیه در استان یزد به ظرفیت‌های بسیار زیادی که در داخل کشور وجود دارد اشاره کرد و افزود: ما در داخل کشور توان انجام هر کاری را داریم و اگر به این موضوع باور و ایمان داشته باشیم، قطعا خداوند هم راه موفقیت را به ما نشان می‌دهد.
ناصری یزدی با تاکید بر اینکه مهمترین موضوع در این زمینه این است که ما قدرت تفکر و تعقل را در بین جوانان افزایش دهیم عنوان کرد: همانطوری که اگر فردی موضوعی را به صورت کامل درک و فهم کرده باشد می‌تواند کامل در ارتباط با آن توضیح دهد یا بنویسد، اگر روش انجام کاری را هم به خوبی بفهمد، بدون هیچ مشکلی آن را انجام می‌دهد.
امام جمعه یزد افزود: پیش نیاز تمام این موارد این است که ما بنشینیم و ابتدا به خوبی فکر کنیم و با تفکر و تعقل بالا، راه‌های انجام امور مختلف را بررسی کنیم و پس از به دست آوردن راه مناسب، به موفقیت برسیم.
وی افزود: متاسفانه امروزه برخی افراد اصلا به توانایی‌هایی که در داخل کشور هست اعتقاد ندارند و تکیه به خارج از کشور دارند، این افراد باید چشم امیدشان به خارج را بردارند و با توکل بر خدا، زمینه استفاده از ظرفیت‌های داخلی را فراهم کنند.
نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: عدم اعتقاد به ظرفیت‌های داخل و بی توجهی به اهمیت تفکر و تعقل به دلیل سبک آموزشی است که 100 سال قبل انگلیسی‌ها به ما تحمیل کردند و الان به واسطه آن، جوانان ما 20 سال درس می‌خوانند ولی بیکار از دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل می‌شوند.
ناصری یزدی با اشاره به اینکه به دانشگاه‌ها انتقاد کردم که این چه دانشگاهی است که بیکار تحویل جامعه دهد گفت: الان اکثر بیکاران در استان یزد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند و همین موضوع نشان می‌دهد که مشکلی در روند آموزشی وجود دارد.
امام جمعه یزد سطحی‌نگری را یکی از مهمترین ایرادات سیستم آموزشی ایران دانست و تصریح کرد: الان ما در صنایع نظامی و هسته‌ای برخی علوم که پیشرفت‌های چشم‌گیری به دست آوردیم، به دلیل کنار گذشتن سطحی نگری در آموزش‌ها و توجه به تفکر و تعقل است.
وی با تاکید بر اینکه خلاقیت و نوآوری یکی از موضوعاتی است که در صنایع ما کمتر به آن توجه شده ادامه داد: برخی صنایع در ایران بیش از 40 یا 50 سال فعالیت دارند ولی همچنان حتی در ظاهر محصولات خود هم هیچ تغییری نداده‌اند؛ طبیعی است که این صنایع نمی‌توانند نظر نسل‌های جدید را فراهم کنند و شکست می‌خورند.
نماینده ولی فقیه در استان یزد به صنعت خودروسازی کشور اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین عرصه‌هایی که در کشور به بحث تفکر، تعقل و نوآوری توجه کمی داشته، صنعت خودروسازی است و در طول سال‌ها نتوانسته محصولات با کیفیت و قیمت مناسب و قابل رقابت ارائه کند.
انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۵۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ روز معلم که می‌شود همه ما به یاد معلمانمان می‌افتیم؛ خانواده‌ها از معلمان فرزندانشان تقدیر می‌کنند؛ مدیران مدارس برای معلمان خود هدایایی در نظر می‌گیرند و آموزش و پرورش در هر استان و شهر هم سعی دارد هر ساله به مناسبت روز معلم از معلمان نمونه خود تقدیر کند.

در این میان اما معلمانی هستند که بدون چشم داشتی، بدون آنکه از تدریس و زحماتشان کسی تقدیری داشته باشد؛ همچنان معلمی را با شوق و علاقه ادامه می‌دهند.

به بهانه روز زیبای معلم تلاش می‌کنیم در چند مصاحبه با تعدادی از این معلمان گفت‌وگو داشته باشیم.

بخشی از این معلمان معلمان طرح امین هستند؛ طرحی که از مدت‌ها قبل بر اجرای آن تاکید شده بود اما سال‌ها به صورت محدود اجرایی شد؛ طرحی از سوی حوزه علمیه برای پرورش طلاب معلم که چند ساعتی در هفته میهمان مدارس باشند.

می‌خواهم دوست دانش آموزانم باشم

حجت قلی نژاد یک روحانی طرح امین است که در چند سال گذشته در مدارس استان آذربایجان غربی شهر ارومیه مربی و معلم پرورشی بوده است؛ با او که یک طلبه و معلم روحانی است؛ در مورد جایگاه معلم و میزان اثرگذاری او بر شخصیت دانش آموزان صحبت کردیم.

قلی نژاد با بیان اینکه در کنار درس تلاش می‌کنم یک روحانی با اخلاق و دوستی برای دانش آموزانم باشم؛ گفت: یکی از مواردی که در ذهنم بود با حضور در مدرسه اجرای آن را ببینم این بود که بتوانم نگرانش نگرش کودکان را نسبت به اسلام و روحانیت در مدارس مثبت کنم. چند ماه در مدرسه فقط به این موضوع متمرکز شدم که در کنار تدریس در خصوص اسلام و انقلاب هم با دانش آموزان صحبت کنم.

وی با بیان اینکه در فعالیت‌های مدرسه متوجه شدم اگر ایجاد مقبولیت نکنم هیچ وقت نمی‌توانم موفق شوم؛ گفت: باید کودک در ابتدا مرا در قلبش جا دهد و نگرشی مثبت و خاطره خوبی از درس با من داشته باشد تا به صحبت‌هایم هم گوش دهد. این کار را با بازی برای بچه‌ها انجام دادم.

این معلم شهرستان ارومیه افزود: در زنگ‌های تفریح یا زمان‌های استراحت در کلاس درس در حالی که لباس روحانیت همچنان بر تنم است با دانش آموزان بازی می‌کنم؛ می‌دانم بازی بهترین فرصت برای رشد خلاقیت و همچنین ایجاد صمیمیت بین مربی و معلم با دانش آموز است.

این معلم طرح امین خاطر نشان کرد: بهترین اثرگذاری برای من این است که نه تنها نگاه دانش آموز به اسلام و روحانیت بلکه حتی نظر خانواده وی هم نسبت به انقلاب و نظام اسلامی نگره نظر و نگرشی مثبت شده و همراه با امید باشد.

طلاب امین سهمیه‌ای در آزمون‌های استخدامی معلمان ندارند

طرح امین در دولت فعلی با جذب طلاب و روحانیون ادامه یافته است. در طرح امین در حال حاضر ۲۵ هزار طلبه اعم از حوزه علمیه برادران و خواهران به عنوان طلبه تبلیغی هفته‌ای چند ساعت با حضور در مدارس به سوالات دینی دانش آموزان پاسخ می‌دهند.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش بارها اعلام کردند که به کارگیری طلاب در این وزارتخانه، ریالی را متوجه وزارت آموزش و پرورش نکرده است؛ این طلاب حقوقی بابت این همکاری دریافت نمی‌کنند و مبلغی در حد ایاب و ذهاب از طرف معاونت تبلیغ حوزه علمیه و گاهی در مناسب‌ها، از طرف سازمان تبلیغات و یا سازمان اوقاف پرداخت می‌شود. در حقیقت طلاب طرح امین می‌دانند کار پاره وقت در مدارس هیچ گاه شغل ثابتی برای آنان نخواهد بود.

از سوی دیگر طلاب امین هیچ گاه در موضوع استخدام معلمان هم نیستند و بنا بر تأکیدات مسئولان هیچ گاه سهمیه‌ای از ظرفیت آزمون‌های استخدامی برای طلاب طرح امین در نظر گرفته نشده است. با این حال فعالیت در طرح امین می‌تواند یک امتیاز برای پذیرفته‌شدگان مرحله کتبی آزمون استخدامی معلمان باشد که اگر در مرحله‌ی کتبی پذیرفته شدند؛ در هنگام مصاحبه و گزینش از امتیاز حضور در طرح امین استفاده کنند.

کد خبر 6094438 علی قدمی

دیگر خبرها

  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • خلاقیت در طراحی کیک تولد با ویندوز 11 (فیلم)
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است